Nişanlı ama bana bakıyor

Uzak dur tehlikeli oyunlar bunlar...

Hem ayranım dökülmesin hem tatsız olaylar yaşanmasın diyor. Siz bakışlarınızi uzak tutun o zaten radarini başka yere çevirir diye düşünüyorum.

Ne yapmaya mı çalışıyor. Bakıyor işte klasik şerefsiz erkek. Açık bulursa adım atar belki. Böyleleri mal değneği gibi sadece bakabilir de. Maksat bakmak olsun. Hiç sadakat falan bilmezler

Çocuktan çok hoşlanıyorum yanlış olduğunu biliyorum ama kalbime söz geciremiyorum. Zaten en başta bakan başlayan oydu ve öyle herkese bakan bir tipte değil önünde onlarca kız varken bile bakışları beni buluyor zaten nisanlaninca bir süre benden hep kaçtı ama şimdi eskisinden de derin anlamlı bakıyor.

Ne yapmaya mı çalışıyor. Bakıyor işte klasik şerefsiz erkek. Açık bulursa adım atar belki. Böyleleri mal değneği gibi sadece bakabilir de. Maksat bakmak olsun. Hiç sadakat falan bilmezler
Bu arada ben başörtülü gayet usturuplu giyinen bir kizim kendisi de çok yakışıklı bakmak istese pas verebilecek çok kız var ama dediğim gibi ortamda 30 kız olsun aralarından sadece bana bakıyor

Anlamıştır hoşlandığınızı, sizi de yatağa atacak aklınca kuş beyinli

Bu arada ben başörtülü gayet usturuplu giyinen bir kizim kendisi de çok yakışıklı bakmak istese pas verebilecek çok kız var ama dediğim gibi ortamda 30 kız olsun aralarından sadece bana bakıyor
Böyleleri başörtüye üsturuba bakmaz. bakar işte karşı cins olsun. Hatta bazıları özellikle daha mazbut daha çekingen insanlara daha çok bakar bi çeşit fantezi mi artık ne bileyim

Başörtüsü olmayanlar üsturupsuz giyinir ve de erkekler hep onlara mı bakar?

Son düzenleme:
Yani ne desek kabul etmiyorsunuz "bu adamın gözü sende, nişanlısını sevmiyor, ayrılır sana gelir" gibi şeyler duymak için açmışsın konu başlığını belli ki ama silah zoruyla nişanladığını düşünmüyorum. Sizi sevseydi o yüzük şu an sizin parmağınızda olurdu. Erkekler öyle sizin düşündüğünüz gibi varlıklar değiller, gönlü olsa bin defa açardı size duygularını.

İnanın öyle demek istemedik acik bir çok arkadaşım var çokta severim onları yanlış anlamayın lütfen sadece ben bir erkek olsam kapalı kızlardan da açık kizlar ilgimi çekerdi

Öyle bir kız değilim işte kapalıyim arkadaşlarım hep çok ağırbaşlı olduğumu söyler ve sapıkça da bakmiyo sadece gözlerime derin derin bakıyor
Öyle biri değilim demeyin, erkekler her yolu denet, her kadın da takvadan kapanmayabilir, zorunluluktan kapalı olup kendince özgür yaşayan kadınlar da olabilir. Bence bunu açık kapalı ayrımına sokmayın. Üstelik mesele kapalılıksa siz de kaplı halinize rağmen gönlünüze söz geçirememiş ve nişanlı olduğunu bile bile ondan hoşlanmaya devam etmişsiniz. Radarları açık bir erkekse ilginizin farkında.

Haklısınız bir dahaki karşılaşmamız da kardeşim diyerek hitap edecegim hem onun bakışlarını engellerim hem de belki kalbim dediğine inanır

Muhtemelen tek baktığı siz değilsinizdir.
Buraya o yüzden yazdım sizin gibi aklı başında kadınların düşüncelerini almak için sadece bana bakıyor diyerek yanlış bir şeyi mesrulastirdigimi ve kendimi kandırdığımı biliyorum çünkü
Uzak dur tehlikeli oyunlar bunlar...

Aldatacak erkek profili yükleniyor....
Evlenecek olan kıza şimdiden geçmiş olsun. Aslında o bakışları bi gün görmese bi gün görür. Ama hiç oralı bile olmayın yokmuş gibi davranın.

Yani ne dememizi bekleyerek açtınız konuyu? Ne nişanlısına ne de size köy kasaba olmaz ondan, uzak durun.

Hem ayranım dökülmesin hem tatsız olaylar yaşanmasın diyor. Siz bakışlarınızi uzak tutun o zaten radarini başka yere çevirir diye düşünüyorum.

Başörtüsü olmayanlar üsturupsuz giyinir ve de erkekler hep onlara mı bakar?

Muhtemelen tek baktığı siz değilsinizdir.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…