- 12 Mayıs 2023
- 16
- 12
-
- Konu Sahibi Tubiiiiiiii
Uzak dur tehlikeli oyunlar bunlar...Nisanlanmadan önce sürekli bana bakıyordu gözlerini hiç ayirmiyordu çok anlam dolu bakıyor hep dikkatimi çekmeye çalışıyordu. Hatta kıskandırmak için uğraşıyordu. Benim de ilgimi çekmişti. Yakında gelip açılır diye düşünürken çok kısa bir sürede aynı yerde çalıştığı ve kendisine kardeşim dediği (çok kez duydum) kızla nişanlandı 2 hafta kadar hiç görmedim onu hep uzak durdu benden, görünmemeye, görmemeye çalıştı ama şimdi kızın görmediği yerlerde bakışlarını üstümden hiç çekmiyor kız olunca kafasını kaldırıp bakmıyor ne yapmaya çalışıyor?
Hem ayranım dökülmesin hem tatsız olaylar yaşanmasın diyor. Siz bakışlarınızi uzak tutun o zaten radarini başka yere çevirir diye düşünüyorum.Nisanlanmadan önce sürekli bana bakıyordu gözlerini hiç ayirmiyordu çok anlam dolu bakıyor hep dikkatimi çekmeye çalışıyordu. Hatta kıskandırmak için uğraşıyordu. Benim de ilgimi çekmişti. Yakında gelip açılır diye düşünürken çok kısa bir sürede aynı yerde çalıştığı ve kendisine kardeşim dediği (çok kez duydum) kızla nişanlandı 2 hafta kadar hiç görmedim onu hep uzak durdu benden, görünmemeye, görmemeye çalıştı ama şimdi kızın görmediği yerlerde bakışlarını üstümden hiç çekmiyor kız olunca kafasını kaldırıp bakmıyor ne yapmaya çalışıyor?
Bu arada ben başörtülü gayet usturuplu giyinen bir kizim kendisi de çok yakışıklı bakmak istese pas verebilecek çok kız var ama dediğim gibi ortamda 30 kız olsun aralarından sadece bana bakıyorNe yapmaya mı çalışıyor. Bakıyor işte klasik şerefsiz erkek. Açık bulursa adım atar belki. Böyleleri mal değneği gibi sadece bakabilir de. Maksat bakmak olsun. Hiç sadakat falan bilmezler
Anlamıştır hoşlandığınızı, sizi de yatağa atacak aklınca kuş beyinliÇocuktan çok hoşlanıyorum yanlış olduğunu biliyorum ama kalbime söz geciremiyorum. Zaten en başta bakan başlayan oydu ve öyle herkese bakan bir tipte değil önünde onlarca kız varken bile bakışları beni buluyor zaten nisanlaninca bir süre benden hep kaçtı ama şimdi eskisinden de derin anlamlı bakıyor.
Öyle bir kız değilim işte kapalıyim arkadaşlarım hep çok ağırbaşlı olduğumu söyler ve sapıkça da bakmiyo sadece gözlerime derin derin bakıyorAnlamıştır hoşlandığınızı, sizi de yatağa atacak aklınca kuş beyinli
Ben buna yürekten ikna oldum. Melül melül size bakarken gidip nişanlanmış, nişanlıyken de bakışlar devam ediyor ve herkese bakan bir tip değil diyorsunuz. Bu herif düpedüz düzenbaz kuzum kandırma kendini.herkese bakan bir tipte değil
Böyleleri başörtüye üsturuba bakmaz. bakar işte karşı cins olsun. Hatta bazıları özellikle daha mazbut daha çekingen insanlara daha çok bakar bi çeşit fantezi mi artık ne bileyimBu arada ben başörtülü gayet usturuplu giyinen bir kizim kendisi de çok yakışıklı bakmak istese pas verebilecek çok kız var ama dediğim gibi ortamda 30 kız olsun aralarından sadece bana bakıyor
Başörtüsü olmayanlar üsturupsuz giyinir ve de erkekler hep onlara mı bakar?Bu arada ben başörtülü gayet usturuplu giyinen bir kizim kendisi de çok yakışıklı bakmak istese pas verebilecek çok kız var ama dediğim gibi ortamda 30 kız olsun aralarından sadece bana bakıyor
Başörtüsü olmayalar usturupsuz giyinir demek istemedim başörtülü olup basortusune yakışmayan şekilde giyinen kişilerden değilim demek istemistimBaşörtüsü olmayanlar ustürupsuz giyinir ve de erkekler hep onlara mı bakar?
Öyle biri değilim demeyin, erkekler her yolu denet, her kadın da takvadan kapanmayabilir, zorunluluktan kapalı olup kendince özgür yaşayan kadınlar da olabilir. Bence bunu açık kapalı ayrımına sokmayın. Üstelik mesele kapalılıksa siz de kaplı halinize rağmen gönlünüze söz geçirememiş ve nişanlı olduğunu bile bile ondan hoşlanmaya devam etmişsiniz. Radarları açık bir erkekse ilginizin farkında.Öyle bir kız değilim işte kapalıyim arkadaşlarım hep çok ağırbaşlı olduğumu söyler ve sapıkça da bakmiyo sadece gözlerime derin derin bakıyor
Muhtemelen tek baktığı siz değilsinizdir.Bu arada ben başörtülü gayet usturuplu giyinen bir kizim kendisi de çok yakışıklı bakmak istese pas verebilecek çok kız var ama dediğim gibi ortamda 30 kız olsun aralarından sadece bana bakıyor
Haklısınız bir dahaki karşılaşmamız da kardeşim diyerek hitap edecegim hem onun bakışlarını engellerim hem de belki kalbim dediğine inanırÖyle biri değilim demeyin, erkekler her yolu denet, her kadın da takvadan kapanmayabilir, zorunluluktan kapalı olup kendince özgür yaşayan kadınlar da olabilir. Bence bunu açık kapalı ayrımına sokmayın. Üstelik mesele kapalılıksa siz de kaplı halinize rağmen gönlünüze söz geçirememiş ve nişanlı olduğunu bile bile ondan hoşlanmaya devam etmişsiniz. Radarları açık bir erkekse ilginizin farkında.
Buraya o yüzden yazdım sizin gibi aklı başında kadınların düşüncelerini almak için sadece bana bakıyor diyerek yanlış bir şeyi mesrulastirdigimi ve kendimi kandırdığımı biliyorum çünküMuhtemelen tek baktığı siz değilsinizdir.
Uzak dur tehlikeli oyunlar bunlar...
Aldatacak erkek profili yükleniyor....
Evlenecek olan kıza şimdiden geçmiş olsun. Aslında o bakışları bi gün görmese bi gün görür. Ama hiç oralı bile olmayın yokmuş gibi davranın.
Yani ne dememizi bekleyerek açtınız konuyu? Ne nişanlısına ne de size köy kasaba olmaz ondan, uzak durun.
Hem ayranım dökülmesin hem tatsız olaylar yaşanmasın diyor. Siz bakışlarınızi uzak tutun o zaten radarini başka yere çevirir diye düşünüyorum.
Ne yapmaya mı çalışıyor. Bakıyor işte klasik şerefsiz erkek. Açık bulursa adım atar belki. Böyleleri mal değneği gibi sadece bakabilir de. Maksat bakmak olsun. Hiç sadakat falan bilmezler
Başörtüsü olmayanlar üsturupsuz giyinir ve de erkekler hep onlara mı bakar?
Muhtemelen tek baktığı siz değilsinizdir.