Yumurtlama günü ilişkiye girilirse

Bugün 8. Günüm benim ilişkiye gireli mide bulantım falan yok ama kasık ağrısı var sende mide bulantısı varmı
Bnde bu ay yumutrma zamani girdim 2 kere yanlislikla icime gitti ama tutmadi adet oldum siz test yapın netlestirin nisanlisiniz bir de ins yoktur

Bende mide bulantisi arada sirada az oluyor daha cok hazimsizlik kabizlik gaz sikismasi ve uykusuzluk var birde cok idrara cikiorum uykudan bile uyandirior acaba enfeksionmu var diorum ama bilmiorum gögüslerimde dolgun hele uc kahve yefleri daha bi dolgun gelior gözüme ama agri falan yok arada kasik agrim oluyor birde özel bölgede sirtim agrior yani nerem ne icin agrior bilmiorum garip durumdayim bende nisanliyim iki ay sonra dugunum var ama evlendikten sonra bi spre ayni evde kalamicaz farkli ülkelerdeyiz ve daha okulum falan var yapacagim isler var gebelik istemiorum suanda gebeysem bapcam bilmiorum yani icimede gelmedi sadece zevk suyu oda zor oluyor yumirtlama günü birliktelik olmussa gebelik daha olagan bende yumurtalik daha sonradan oldu ama spermler icerde yasior ya 5 gün o yuzden gebe kalmis olabilir
Biz en iyisi bi iki gün sonra test yapalım ben belki bugün yaparım aynı evde yaşamıycaksanız sıkıntı biraz zaten istemiyormuşsun o zaman inşallah yoktur diyelim hakkımızda hayırlısı olsun ikimizinde

Biz en iyisi bi iki gün sonra test yapalım ben belki bugün yaparım aynı evde yaşamıycaksanız sıkıntı biraz zaten istemiyormuşsun o zaman inşallah yoktur diyelim hakkımızda hayırlısı olsun ikimizinde
Evet cok sikinti. Benim durumum evlendikten sonra ayni evde. Yasasak tamam dicem oda yok ailemda cok kati evden atar beni okulumdan olurum

Senin daha 8 -9 gün olmus iliskiden bu yana simdi cikmaz en az 12 gün gecmesi lazim adet zamanin ne zaman benim iliskiden bu yana 13-15 gün oldu ben test yapmiorum cok erken cünkü adetini beklemen gerek adetten en az iki gün önce anca erken gebelik testi yaparsin suan yapma cikmau

Senin daha 8 -9 gün olmus iliskiden bu yana simdi cikmaz en az 12 gün gecmesi lazim adet zamanin ne zaman benim iliskiden bu yana 13-15 gün oldu ben test yapmiorum cok erken cünkü adetini beklemen gerek adetten en az iki gün önce anca erken gebelik testi yaparsin suan yapma cikmau
Bu zaman diliminde yerleşme kanaması oluyormuş galiba dikkat et ona gelip gelmediğine benim adetime 6 gün kaldı bugünü saymazsak

Evet cok sikinti. Benim durumum evlendikten sonra ayni evde. Yasasak tamam dicem oda yok ailemda cok kati evden atar beni okulumdan olurum
İnşallah olmaz öyle bir şey canım hamile değilsindir inşallah bu sefer değilsende bidakine dikkatli olun en kötü ella iç onunda zararları var çok içmemeye çalış ama ayda 1 kereyi geçmesin

İnşallah olmaz öyle bir şey canım hamile değilsindir inşallah bu sefer değilsende bidakine dikkatli olun en kötü ella iç onunda zararları var çok içmemeye çalış ama ayda 1 kereyi geçmesin
Yok ben asla doğum kontrol hapi almam cok tehlikeli sadece kondom kullanmaya dewam etmemiz lazim bir kere kullanmasak bile geri cekme yöntemiyle hamile kalinabilior yani bazi insanlar cok deyenip olmaz bazisi tekte oluyor yani hic belli olmyuor vallah bu sefer degilsem birdahikine bu riski göz önüne almam

Back
X