Nişanlanmışlar..

eden bulur canım, merak etme, üzülme boşver, sen hakkını helal etsende yaradan affetmez bence yapılan adaletsizliği.
boşver takma kafana, başka şeylerle meşgul ol, bu da geçer merak etme, allah seni hakeden iyi birini çıkarsın karşına inş.

Ben hesap gününde karşılaşmak istemiyorum bu dünyada çeksinler istiyodum ama artık ilk adımlarını atmışlar mutluluklar dilemekten başka yapcak bişey yok
Aynen öyle diyorum ya ne olacağı hiç belli olmaz, belki çok mutlu olacaklar belki 1 seneyi bulmadan birbirlerine girecekler.
Gayet olgun karşılıyorsun durumu şuanda

Ya kızın derdı var herkes demıs eskı konuları bılmek zorunda mıyız dıye.uften puften yazanlar bıle bılenler bılır dıye baslıyo kımse laf etmıyo.merak eden açıp baksın.kız zaten dertlenmıs nelerle ugrasıyonuz

pipisicim, simdi eski esimin nisanlandigini duysam, illa ki bi garip olurum, eski zamanlar gelir aklima, hayat.. derim ama o kiza cok uzulurum.. kimlerin icine dustugunu bilmiyor, keske gozu acilsa derim..
İlk ayrıldığımda mahfolmuştum çok zor toparladım kendimi şimdi eskisi gibi değilim evlendiklerini duysam nasıl olur bilmiyorum ama şuan o kadar kötü değilim

niye mutluluklar diledigini anlayamadim.. beddua da etme ama iyi dilek dilemek de enteresan..
İyi niyetimden kaybediyorum hep ben. Mutlu olamasınlar diyemiyorm çünkü evlilik bu kimsenin evlenip boşanmasını istemem Allah bilir ne yapacağını ben beddua da etsem iyi dilekte de bulunsam benim dediğim olmaz yukardaki görüyo herşeyi ona havale ediyorum.

İnşallah canım Allaha bıraktım ben. Sadece gün içinde sürekli aklıma geliyor onuda bir atlatsaydım

Canımsın ya.

Önce başka bi konuya tıklarken başlığı gördüm. Merak ettim. Sonra nolur pisipisi acmamis olsun derken malesef sen çıktın...

Ne halleri varsa görsünler.
Rabbim senin gönlüne göre eş nasip etsin.

Kızlar bu arada çevremdekilere çok mahçup oldum. Şimdi konu komşu görcek belki bana acıyacak bak kızı yarı yolda bıraktı gitti bir başkasıyla sözlendi diye.

Geçecek. Geçeceğine inanmasan da inansan da. İnanırsan daha çabuk geçer, unutacağına, hissetmeyeceğine inan.

Seni kıran bir insanın, 2. Kez kırmasına izin verme. Alçı süresini kısa tut ki hayata geri dönebilesin mesela. Yani hüznünü engellemeye çalış. Demesi kolay ama başarmak senin elinde

Başarıcam Allahın izniyle şuan çok kötü bir durumda değilim ilerleyen zamanlarda üzülmekten korkuyorum

Kim ne derse desin acınızı en iyi siz bilirsiniz. Ama acının sizi ele geçirmesine izin vermeyin. Bazen hiç hak etmediğini düşündüğümüz insanların mutlu olduğunu duyuyor ya da görüyoruz. Artık ne kadar mutludurlar bilmiyorum, belki kendilerini kandırıyorlardır ama imtihan dünyasında olduğumuzu unutuyoruz çoğunlukla ve ümitsizliğe düşüyoruz. Her şeyi gören, işiten, bilen bir Allah var. İşte bu hak etmediklerine inandığımız insanlara bile mutluluk veriyorsa Allah, kimbilir sizin için ne güzellikler kısmet edecek. Allah yardımcınız olsun.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…