Nişanlanmışlar..

Rabbimin adaletine güvendiğim için bu kadar rahatım belkide sabırla bekliyorum hep ben üzülecek değilim ya

Artık önüne bak tabiki üzüldün kırıldın insansın ve bir yaşanmışlık var fakat Allah kimsenin ahını yerde koymaZ. Ortada bir haksızlık var ve Allah bunu ve seni görüyor o yuzden haddinden fazla üzme kendini.

Allahın adaleti şaşmaz biliyorum artık başkasına ait olan biri için kendimi üzmenin bana bir faydası olmaz. Zamanın bize ne gösterecğei bilinmez ama bana yaşattığının aynısını kendisininde yaşamasını isterim en azından içim soğur birde çevremdekilre karşı mahçubiyet var biraz dedikodu olacak

Konu açanlarda nasıl bir öz güven var anlayabilmiş değilim. "Eski konularımı bilirsiniz" "Beni bilen bilir" vs vs. Biz de zaten hep sizi izliyoruz, bekliyoruz.

Konu açanlarda nasıl bir öz güven var anlayabilmiş değilim. "Eski konularımı bilirsiniz" "Beni bilen bilir" vs vs. Biz de zaten hep sizi izliyoruz, bekliyoruz.
Özgüvenle alakası yok arkadaşım, şaşkınlıktan ne yapacağımı bilemedim. Bu kadar abartmanıza gerek yok düzenleyip konuyuda belirttim zaten daha neden uzatıyorsunuz ?

Arkadaşın fotoğrafları sen istedin de mi yolladı yoksa kendiliğinden mi yolladı,arkadaşın olarak nişanlandıklarını söylemesi normal ama fotoğraf yollaması,resmen canını yakmak istemiş,ben kıyamazdım acıkcası arkadaşıma istese bile fotoğrafları yollamazdım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…