- 28 Kasım 2014
- 2.849
- 4.260
- Konu Sahibi Sevgilipitircik
Öyle düşünmeleri üzer beni keşke hayatıma almasaydım onu
Olan oldu. Daha fazla düşünüp aklını yorma. Geçmişi geçmişte bırak ve önüne bak. Onlara inat güçlü ol.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Öyle düşünmeleri üzer beni keşke hayatıma almasaydım onu
Keşkelerle amalarla eğerlerle yaşanmaz ki hayat. Bir tecrübe oldu, yaşadın bitti. En azından kötü ile karşılaştın şimdi iyi olanı daha kolay seçebileceksin.Allah gönlüne göre versin, üzülme.Öyle düşünmeleri üzer beni keşke hayatıma almasaydım onu
Rabbimin adaletine güvendiğim için bu kadar rahatım belkide sabırla bekliyorum hep ben üzülecek değilim yaKim ne derse desin acınızı en iyi siz bilirsiniz. Ama acının sizi ele geçirmesine izin vermeyin. Bazen hiç hak etmediğini düşündüğümüz insanların mutlu olduğunu duyuyor ya da görüyoruz. Artık ne kadar mutludurlar bilmiyorum, belki kendilerini kandırıyorlardır ama imtihan dünyasında olduğumuzu unutuyoruz çoğunlukla ve ümitsizliğe düşüyoruz. Her şeyi gören, işiten, bilen bir Allah var. İşte bu hak etmediklerine inandığımız insanlara bile mutluluk veriyorsa Allah, kimbilir sizin için ne güzellikler kısmet edecek. Allah yardımcınız olsun.
Elimden geleni yapıyorum canım benim hakkımda iyi kötü tek kelime etmesinlerde başka bişey istemiyorumOlan oldu. Daha fazla düşünüp aklını yorma. Geçmişi geçmişte bırak ve önüne bak. Onlara inat güçlü ol.
Haklısınız buda benim imtihanım olsun geçti gitti yapacak bişey yok artıkKeşkelerle amalarla eğerlerle yaşanmaz ki hayat. Bir tecrübe oldu, yaşadın bitti. En azından kötü ile karşılaştın şimdi iyi olanı daha kolay seçebileceksin.Allah gönlüne göre versin, üzülme.
Allahın adaleti şaşmaz biliyorum artık başkasına ait olan biri için kendimi üzmenin bana bir faydası olmaz. Zamanın bize ne gösterecğei bilinmez ama bana yaşattığının aynısını kendisininde yaşamasını isterim en azından içim soğur birde çevremdekilre karşı mahçubiyet var biraz dedikodu olacakArtık önüne bak tabiki üzüldün kırıldın insansın ve bir yaşanmışlık var fakat Allah kimsenin ahını yerde koymaZ. Ortada bir haksızlık var ve Allah bunu ve seni görüyor o yuzden haddinden fazla üzme kendini.
İnşallah bulur canım şuanda mutlu benim çektiğimi Allah biliyor ona sığındım benEden bulur be pisicigim,o da Allahindan bulacak.
Özgüvenle alakası yok arkadaşım, şaşkınlıktan ne yapacağımı bilemedim. Bu kadar abartmanıza gerek yok düzenleyip konuyuda belirttim zaten daha neden uzatıyorsunuz ?Konu açanlarda nasıl bir öz güven var anlayabilmiş değilim. "Eski konularımı bilirsiniz" "Beni bilen bilir" vs vs. Biz de zaten hep sizi izliyoruz, bekliyoruz.