- 9 Ağustos 2021
- 14.969
- 50.885
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Bana da öyle geliyorBence ailenizde pek sağlam pabuç değil. Bugün böyle diyorlar da yarın evlendikten sonra nikahlı kocan yerin onun yanı gidin derler gibi duruyor.
Gerçekten artık kendimden başka kimsem yok farkındayımAnnenize babanıza Allah akıl ve vicdan versin sırf evlensin diye çocuğunun insan göz göre göre başını yakar mı ?
O kadar haklısın ki adamın daha nişan yapacak parası yokAdam kabak gibi ortada hiç kendini saklamıyor.
Evlenince kendini daha da yayacak.
Ayrılmak sizin hayrınıza kendinizi ateşe atmayın.
Kimsenin emri altına girmem diyen, dükkan açar çalıştırırım diyen adamdan ışık hızıyla kaçın.
Sizi hic bir yere şu durumda götürmeyen adam evlenince hic götürmez.
İstanbulda hic bir meslegi, diploması olmayan, maddi kazanci iyi olmayan adam asla ev kirası, dükkan kirası, ev geçimi yapamaz artık.
O kadar sinirliyim ki ona o konıda bana diyor ki bak bende evde oturuyorum diyor
Geldi tabi 4 kere geldi doğum günüm de sevgililer günün de falan sürpriz yaptı ailem tanıştı seviyorlar Onu cok sosyal medyadan tanıştıkayrılın bu çocuktan.
zaten istanbuldan hataya nasıl tanıştınız anlamadım.
geliyor mu istanbula çıkıp dolaştınız mı bu çocukla hiç? vakit geçirdiniz mi? yoksa tel üzerinden mi ilerledi herşey ?
Aşırı doğruBen ailelere karsi ziyarete veya aileye karsi bir insan degilim. Mesela kayinvalidem ve kayinpederim benimle ayni binada. Ama kimse bizim gezip tozmamiza karismiyor. Kimse bana "ah esini alip gitmek akrabalara ayip olur" demez. Onlarin hep öyle toplanma veya bir ara gelme aliskanligi varsa hep orda olmaniz gerekecek. Insan evindede oturuyor ama yeri gelince gezmeyo de bilecek
Adam kabak gibi ortada hiç kendini saklamıyor.
Evlenince kendini daha da yayacak.
Ayrılmak sizin hayrınıza kendinizi ateşe atmayın.
Kimsenin emri altına girmem diyen, dükkan açar çalıştırırım diyen adamdan ışık hızıyla kaçın.
Sizi hic bir yere şu durumda götürmeyen adam evlenince hic götürmez.
İstanbulda hic bir meslegi, diploması olmayan, maddi kazanci iyi olmayan adam asla ev kirası, dükkan kirası, ev geçimi yapamaz artık.
Kıbrıs’ta başka iste çalışıyormuş sonra askere gitmiş sonra geldi eniştesinin yanında çalışıyordu ben ona sigortalı bir işe gir dedim dükkan acıcam dedi suan Hatay da dükkan açacak birde İstanbul da açacakmışya zaten dükkan açıp çalıştıracak adam şimdiye niye açmamış? hem hatayda kalmak istiyormuş kursaymış işimi madem.
Hiçbir baskıya boyun eğme. Ailen konuşsun dursun. Şimdi böyleler evlenince ne olacak ? Erkeklerin çoğu ailesini görünce şişer inan. Senin orda arkanda olacak kimse yok , devlet memuru değilsin net gelirin yok. Boşanacağım desen ailen arkanda durmaz... Bak geleceğini yazdım. Diren ve evlenme.Bana da öyle geliyor
Parası yok dükkan açmayı kolay mı zannediyor ? Bir de İstanbul'da. Önce Hatay'da açar , İstanbul'a açacağım sonra der ve asla açmaz bak diyeyim...Kıbrıs’ta başka iste çalışıyormuş sonra askere gitmiş sonra geldi eniştesinin yanında çalışıyordu ben ona sigortalı bir işe gir dedim dükkan acıcam dedi suan Hatay da dükkan açacak birde İstanbul da açacakmış
Kıbrıs’ta başka iste çalışıyormuş sonra askere gitmiş sonra geldi eniştesinin yanında çalışıyordu ben ona sigortalı bir işe gir dedim dükkan acıcam dedi suan Hatay da dükkan açacak birde İstanbul da açacakmış
Dugun takilarini dukkana sermaye yapacagim diye ellerini ovusturuyordur. Nisan yapacak parasi olmayan adam dukkani hangi parayla acacakmis?
Baskasinin emri altında calisamam demesinden belli zaten. Calismaya poposu yok bi de beceriksizligiyle eldeki parayi batiracak.Zaten öyle donsuzlar hep cok iyi isletmeci oldugunu da düsünüyor ya. Benim bir tanidigim esi de böyle. Kadinin kac yillik emeklerini yakti. Firsat vermemek lazim
E düğünde takılan altınlarla açacak ya dükkanı.ya zaten dükkan açıp çalıştıracak adam şimdiye niye açmamış? hem hatayda kalmak istiyormuş kursaymış işimi madem.
Kıbrıs’ta başka iste çalışıyormuş sonra askere gitmiş sonra geldi eniştesinin yanında çalışıyordu ben ona sigortalı bir işe gir dedim dükkan acıcam dedi suan Hatay da dükkan açacak birde İstanbul da açacakmış