Nişanlanma aşamasına geldik ama erkek arkadaşım çok değişmeye başladı ben ne yapacağımı bilmiyorum psikolojik olarak çok kötüyüm

Şu da benim kafama çok takıldı bu yaşına kadar adam akıllı eli Bi işbirikim tutmamışssa bundan bişi bekleme derim yapmaz çalışamaz belkide bu yüzden ailesine yakın olmak istiyor yapamazsam bilmem ne ailem baksın bize maddiyat için Allah muhafaza Bi bakarsın adam açılmaz etmez 5 parasız aileiçine aldırır seni hiç anlamazsın hayatın zehir olur idare et 1 yıl toplanalım falan muhabbeti olur ve ev için eev olmz aslaaaaa olmaz içtiğin suya bile laf gelir saçma sapan

Aileme sözümü geçirebilirsem vazgeçicem
Söz geçirme diye bişi yok senin hayatın senin kararın zorlamı vericekler seni kendin bil karar al emin ol ailem napıcak sen orda mahfolsan idare et derler şimdi bunu görmeyen o zamanda görmez normalde aileler kız vermeden daha dikkatli olur bu şeyler kabul edilmez falan erkek zorlailna etmeye çalışır ayak uydurur sizde tam tersi sakın ha

Ama ben Hatay da yaşayamam onun sülalesi hep orada ve çok kalabalıklar ben böyle şeylere gelemem
simdiden sözün gecmezse ilerde hic sözünü geciremezsin yanlismi anladim bilmiyorumda sanki cikar evliligi gibime geliyor karsi taraftan cok dikkatli olun yolun basindasiniz yanlistan dönmek cok kolayken zora dogru kosmayin derim cok iyi gözlemleyin artisi nedir eksisi ney sonra kararinizi verin

Şu da benim kafama çok takıldı bu yaşına kadar adam akıllı eli Bi işbirikim tutmamışssa bundan bişi bekleme derim yapmaz çalışamaz belkide bu yüzden ailesine yakın olmak istiyor yapamazsam bilmem ne ailem baksın bize maddiyat için Allah muhafaza Bi bakarsın adam açılmaz etmez 5 parasız aileiçine aldırır seni hiç anlamazsın hayatın zehir olur idare et 1 yıl toplanalım falan muhabbeti olur ve ev için eev olmz aslaaaaa olmaz içtiğin suya bile laf gelir saçma sapan
Boşarım ben böyle hayata gelemem ben el bebek Gül bebek büyüdüm ona anlattım hepsini benim hayat güvencem var evim var maddi gücüm var işim tahsilim var o kendisini düşünsün

simdiden sözün gecmezse ilerde hic sözünü geciremezsin yanlismi anladim bilmiyorumda sanki cikar evliligi gibime geliyor karsi taraftan cok dikkatli olun yolun basindasiniz yanlistan dönmek cok kolayken zora dogru kosmayin derim cok iyi gözlemleyin artisi nedir eksisi ney sonra kararinizi verin
Bana da artık böyle gelmeye başladı ask sevgi bir yere kadar mantıklı düşünmeli insan diyr düşünüyorum

Şimdi ben bunu böyle bilemezdim sonuçta ilk tanıştığın adama bunu soramazsın
E öğrenmişsiniz işte…
Şimdi biliyorsunuz.

Anlamadığım konu parasızlıktan nişan yapamayacak adam nasıl hem İstanbul da hem hatayda dükkan açıp kira verecek.
Ayrıca nişanlınızın pek de cinsel hayata düşkün olduğunu zannetmiyorum.
Demiyorum odalara kapanın şunu yapın bunu yapın.

İnsan en azindan başbaşa kalmak ister elini tutmak sarılmak ister. İki kelam edip, başbaşa kalmak ister.

Cebinde bes kuruşu yok, baştan farklı konuşmuş şimdi naskay konuşuyor, Hatay'a giderseniz nasıl yaşayacağınızı görmüşsünüz, düşünülecek birşey yok ortada.

Konunun tuhaf ikilisi anne babanız. Resmen başlarından atmak istiyorlar sizi. Hayır es kaza evlenseniz boşanmanıza da karşı olur bu kafada anne baba. Ama sizin yaşınız küçük değil, öğreniyorum, bitirdim diyeceksiniz onlarada.

E öğrenmişsiniz işte…
Şimdi biliyorsunuz.

Anlamadığım konu parasızlıktan nişan yapamayacak adam nasıl hem İstanbul da hem hatayda dükkan açıp kira verecek.
Ayrıca nişanlınızın pek de cinsel hayata düşkün olduğunu zannetmiyorum.
Demiyorum odalara kapanın şunu yapın bunu yapın.

İnsan en azindan başbaşa kalmak ister elini tutmak sarılmak ister. İki kelam başbaşa kalmak ister.
Cinsel hayatı. Seviyor Birseyler yasamak istiyor baya düşkün ama bana ters

Merhabalar ben 29 yaşındayım sevgilim var 1 sene oldu ilişkimiz bana çok değer veriyor ve seviyordu başlar da ben çok toksik çok yorucu bir ilişki yaşadım terk edildim evlendi ve beni terk etti aşırı acı cektim çok yıprandım sonra karşıma bu çocuk çıktı onu seviyorum o bana daha cok asıktı ama su aralar biraz emin olamıyorum o Hatay da yaşıyor ben doğma büyüme İstanbul o dogma büyüme Kıbrıs son 2 senedir ailecek hataya gelmişler aslında Hataylılar orada yaşıyorlar çok terbiyeli ve efendi biri ailem onu çok seviyor ben ona en başta ben Hatay da yaşayamam ben İstanbul’a alıskınım deidm oda nerede istersen orada yaşarız girer işe çalışırı dedi tamam dedim anlaştık ailem de konuştu onlara da tamam dedi şimdi cayıyor gibi diyor ki İstanbul da kira da oturacağız hem kira ödeyeceğiz hemde dükkan tutup onun kirasını ödeyeceğiz dedim bak dükkan ev geçinilmez evlilik borcu olacak dükkan giderleri bize ayda 20 bin lazım ki geçinelim bana güvenmiyorsun diypr değdm ikimiz işe girer bi türlü geçiriniz sinirleniyor bana diyor ki yanlış anlama da insanlar sevdiği insan için heryer de yaşıyor yA ben dükkan açarım diyor yada kimsenin emri altında çalışmam diyor yada ben gidermişim Hatay da 3 sene idare edermişim kendimizi toparlayınca İstanbul’a gelirmişiz aşırı tartıştık sen bana böyle demedin ama deidm şimdi niye böyle diyorsun bunun amacı gelecek geçinmeyecek beni hataya götürecek bu galiba amacı ben ne yapacağım bilmiyorum hergün tartışıyoruz artık yoruldum çokta değişti seni seviyorum diyorum cevap vermeye aciz artık hiç güzel kelime kullanmıyor nişana elbise aldım onu değil onun istediğini giymemi istiyor nişan istiyordum şu aralar kafam aşırı karışık annemler de herkes böyle me yapacaksın çok iyi çocuk diyolar biz ailecek hataya gittik tanışmaya mesela orada hep sabahtan akşama kadar onun akrabaları ile oturdum gezmeye gidelim diyorum araba var diyor mesela hiç gesmedik ayıpmış akrabanın hanımdan kalkıp gitmek sabah geliyor akrabaları gece gidiyorlar ya şöyle bas basa bi yere bi yemeğe gidelim paran yoksa ben veririm dedim ona bile götürmedi anca beraber akranlarına gittik mahallede ki akrabalarını gezdik gelmeden önce sizi şıraya buraya götüreceğim diyordu orada asla biryere götürmedi birde surat yaptım diyr bana kızdı ben ne yapacağım ya ! Ailesi bile tartıştı götürsene kızı diye araba mı var diyor şu sahile götür diyolar oraya bile götürmedi orada ki denizi görmek istiyordum Oraya da götürmedi 5 gün evde oturdum akrabaları ile insanlar bile nerelere gezmeye gittiniz diyordu hiçbir yere dedim istesem taksi ile götürürüm diyordu götür dedim ses etmedi ben ne yapmalıyım???
Bu adamın peşinden gidilmez.
'' Herkes böyle ne yapacaksın çok iyi çocuk '' bir annenin daha ortada fol yok yumurta yokken kızını bu öğrenilmiş çaresizliğe itmesini de aklım almıyor.
İyi insan dediğim verdiği sözü tutar,ağzından çıkan lafın arkasında durur,yol arkadasının elini yarım yamalak tutmaz.
Aileniz yanınızda 3 gün misafirlik için gitmişsiniz burnunuzdan gelmiş,bu o çocuğun bence en iyi hali,yarın öbür gün düğün dernek olup herkes kendi hayatına çekildiğinde bu kadarını da bulamayacaksınız.

Cebinde bes kuruşu yok, baştan farklı konuşmuş şimdi naskay konuşuyor, Hatay'a giderseniz nasıl yaşayacağınızı görmüşsünüz, düşünülecek birşey yok ortada.

Konunun tuhaf ikilisi anne babanız. Resmen başlarından atmak istiyorlar sizi. Hayır es kaza evlenseniz boşanmanıza da karşı olur bu kafada anne baba. Ama sizin yaşınız küçük değil, öğreniyorum, bitirdim diyeceksiniz onlarada.
Bi ara çok kötüydüm ben aklımdan hep kendimi şuradan atsam şu arabanın önüne atsam düşünceleri vardı terapi görüyordum ağır depresyon ve panik atak vardı yine aynı oluyorum

Geldi tabi 4 kere geldi doğum günüm de sevgililer günün de falan sürpriz yaptı ailem tanıştı seviyorlar Onu cok sosyal medyadan tanıştık
4 kere görüşüp evlenmeye mi karar verdiniz yani?
Aileniz eve kim gelse damat adayı diye sevecek durumdalar. Siz evleninde ne olursa olsun diye bakıyorlar çünkü.

Boşarım ben böyle hayata gelemem ben el bebek Gül bebek büyüdüm ona anlattım hepsini benim hayat güvencem var evim var maddi gücüm var işim tahsilim var o kendisini düşünsün
Canım tamam ama dünya çok kötü kötü erkekleri tercih etmek ne ruh hastası erkekler var biliyor musun başta dikkat etmek gerek biliyorsan evlenme boşanıcağını tahmin bile etsen evlenme arsız insana gerek yok öylede bir ülke değil ki kadınlar çok rahat olan oluyor 2 yürüyüş 2 gün ağıt Alah korusun olan olana oluyor

X