• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Nişan Nişanlandıkkk

Nişan Adetleri, Nişan Bohçası, Nişan Tepsisi

sevdigim_m

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
22 Mayıs 2013
103
4
38
İstanbul
Çok şükür sorunsuz pürüzsüz nişanlandık.Gelelim ayrıntılara benim nişanım salonda oldu,her ne kadar ben istemesemde babam ben yapacagım dedi :) Pazar sabah kalktık cmt gununden gelen akrabalarımız felan kahvaltımızı yaptık,bohcam nişan günü geleceği için beklemeye basladık öglen bohcamı görümcem ve nişanlımın halaları getirdi o zaman acıp bakamadım hem kalabalık hemde kuaföre gidecektim çok guzel suslemisler ancak fotolarını cekemedım :( ( nişandan snra ben eve gelene kadar halamlar acmıslardı ) bohcalar geldi ben görümcem ve bir arkadasım kuaföre gittik aksama dogru hazırlandık sevdicegim kardesımle geldi aldı bizi sonra fotograf cektırmeye gectik 20 dk onu hallettık ve aksam 6 gibi evdeydım ev inanılmaz kalabalıktı ben heyecandan ölmek üzereydim :) snra saat 7 de salona indik salon tıka basa dolu gelen bir dünya insan var dahada heyecanım arttı. Neyse odaya gectık gelenler gidenler bitmiyor ben dahada heyecanlanıorm :) sonunda biz cıktık ilk dansımızı kayahanın-seninle herseye varım ben sarkısıyla yaptık sonrasnda aile buyugumuz olarak eniştemyuzuklerımızı taktı takı töreni felan derken oyun faslına gectik nişanlımla hıc oturmadık heranın tadını cıkardık nişan sonunda cok yorulmus olsakta ömrü hayatımızda insallahh bir defa olacak sey ıcın o anın tadını cıkardık hersey çok şükür güzel ve yolunda gitti nişandan snra bi yere gitmedik gidecek halim kalmamıstı :) nişanım ölece bitti. Ertesi gün ben arkadaslarımla beraber bohcalarıma baktım kaynanam sagolsun hep bnm istedigim gibi sade ve şık bir bohca hazırlamıstı. Allah herkese gönlüne göre nasıp etsin. $gmz.jpg

Hayırlı olsun, Allah tamamına erdirsin. Ne güzel her şey içinize sinmiş. Darısı başımıza :)

Çok şükür sorunsuz pürüzsüz nişanlandık.Gelelim ayrıntılara benim nişanım salonda oldu,her ne kadar ben istemesemde babam ben yapacagım dedi :) Pazar sabah kalktık cmt gununden gelen akrabalarımız felan kahvaltımızı yaptık,bohcam nişan günü geleceği için beklemeye basladık öglen bohcamı görümcem ve nişanlımın halaları getirdi o zaman acıp bakamadım hem kalabalık hemde kuaföre gidecektim çok guzel suslemisler ancak fotolarını cekemedım :( ( nişandan snra ben eve gelene kadar halamlar acmıslardı ) bohcalar geldi ben görümcem ve bir arkadasım kuaföre gittik aksama dogru hazırlandık sevdicegim kardesımle geldi aldı bizi sonra fotograf cektırmeye gectik 20 dk onu hallettık ve aksam 6 gibi evdeydım ev inanılmaz kalabalıktı ben heyecandan ölmek üzereydim :) snra saat 7 de salona indik salon tıka basa dolu gelen bir dünya insan var dahada heyecanım arttı. Neyse odaya gectık gelenler gidenler bitmiyor ben dahada heyecanlanıorm :) sonunda biz cıktık ilk dansımızı kayahanın-seninle herseye varım ben sarkısıyla yaptık sonrasnda aile buyugumuz olarak eniştemyuzuklerımızı taktı takı töreni felan derken oyun faslına gectik nişanlımla hıc oturmadık heranın tadını cıkardık nişan sonunda cok yorulmus olsakta ömrü hayatımızda insallahh bir defa olacak sey ıcın o anın tadını cıkardık hersey çok şükür güzel ve yolunda gitti nişandan snra bi yere gitmedik gidecek halim kalmamıstı :) nişanım ölece bitti. Ertesi gün ben arkadaslarımla beraber bohcalarıma baktım kaynanam sagolsun hep bnm istedigim gibi sade ve şık bir bohca hazırlamıstı. Allah herkese gönlüne göre nasıp etsin.Eki Görüntüle 876082

Allah tamamına erdirsin canımm senin de pürüzsüz geçmiş şükür maşallaahh :nazar::46:

Back