Benim eşim yıllarca çalıştığını ailesine harcamış. Ebeveynlerine köyde ev yapma, ablasının bir kıtadan diğerine taşınırken tüm masraflarını karşılama( boşanma, ulaşım, yeni ev eşyaları, kirası gibi), diğer ablasının patlattığı kredi kartlarını ödeme vs. O kadar çalışıp iyi kazanmasına rağmen 5 kuruş parası yoktu. Evlendikten sonrada sıkıştıklarında para vermeye devam ettik. Ben hep iyi davrandım, görmemeye çalıştım yaptıklarını ama çocuğumuz olup muslukları kapayınca bizden kötüsü olmadı. Kv bana bariz bir şekilde kötü davranıyor, benimle ilgili çözemediğim bir hırsı var. Bende ilk başlarda sizin gibi üstüme alındım. Olay benimle alakalı sandım. Olayın sizle veya benimle ilgisi yok. Kendi çözülmemiş ailevi problemleri. Değer vermedikleri kişi eşim/sizin nişanlınız. Yapacağınız en büyük hata buna dahil olmaktır bence. Görmezden gelin, samimi olmayın,mesafenizi koruyun. Ama benim evime gelmesin gibi sert çıkışlar yapmayın. Nişanlınızla aranıza bir çizgi çekmiş olursunuz. Araya mesafeyi yanlış insanla koymayın.