• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Nişanımda Rezil Oldum

Bir Gul Bir Gonca

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
12 Aralık 2022
569
598
33
29
Herkese merhaba, yeni üyeyim konuyu yanlış yerde açtıysam özür dilerim. 1 hafta önce nişanım oldu ancak tansiyonum düşmüş, başım gözüm döndü düşmekten son anda kurtuldum. Sonra duydum ki kendini bilmez kadının biri alkol almıştır demiş. Halbuki alkol kullanmıyorum. O gün hazırlıklar ile uğraşmaktan yemek yiyememiş, su içememiştim. Belki de bunun etkisi oldu bilmiyorum. Yapmadığım bir şey için suçlanmak ya da birilerinin dedikodu malzemesi olmak aşırı derecede canımı sıktı. Düğünde de aynı şey olursa diye düşünüyorum. O gün özel gününde rezil olan tek kadın gibi düşündüm kendimi.

Bunun rezil olmakla ne alakası var? Başınız dönünce rezil mi oluyorsunuz? Allah korusun o gün veya başka gün başınıza kötü bir şeyde gelebilir bunun rezillikle hiç alakası yok. Vallahi dedikoducu insan her yerde olur onu düşünüyorsanız. Çünkü o tarz insanlar dedikodu ve kaosla beslenir bunuu değiştiremezsiniz. Onun çaresi yoksa onları umursamadan yaşamayı öğrenmeniz lazım.

Herkese merhaba, yeni üyeyim konuyu yanlış yerde açtıysam özür dilerim. 1 hafta önce nişanım oldu ancak tansiyonum düşmüş, başım gözüm döndü düşmekten son anda kurtuldum. Sonra duydum ki kendini bilmez kadının biri alkol almıştır demiş. Halbuki alkol kullanmıyorum. O gün hazırlıklar ile uğraşmaktan yemek yiyememiş, su içememiştim. Belki de bunun etkisi oldu bilmiyorum. Yapmadığım bir şey için suçlanmak ya da birilerinin dedikodu malzemesi olmak aşırı derecede canımı sıktı. Düğünde de aynı şey olursa diye düşünüyorum. O gün özel gününde rezil olan tek kadın gibi düşündüm kendimi.
İçki içmek kötü bir şey değil, yani bunu hakaret olarak algılamak da saçma ama kadın o niyetle söylediyse kötü. Nişan sizin nişanınız, o kadının ne düşündüğünden kime ne? Her kimse düğününüze çağırmazsınız mesela? Çok mu yakın birisi ki?

Herkesin başına gelebilir,o günlerin heyecanı bir başka oluyor.Kimse haddini bildirin ve moralinizi bozmayın,inanın değmez.

Üzmeyin kendinizi. Normal şartlarda bir ortamda biri fenalaşınca, en fazla tansiyon sorunu veya bir hastalığı var mı diye endişe edilir. Konuyu alkole bağlaması kendi ayıbı. Ne diyorsun sen, diyen olmamış mı ?

Siz de bu duruma üzülmek yerine , hastaneye giderek kan tahlillerinizi yaptırın; bir eksiklik varsa gereğini yaparsınız böylece.

Milletin demesi bitmez. Umursamayın. Sağlığınızdan önemli değil hiçbirşey Düğününüzde aç bırakmayın kendinizi.

Kendini bilmez birinin lafına bu kadar etkilenmek niye?
Bu kadar abartmayın.
Kendinize mi guvenmiyorsunuz,nisanliniza mi ailelere yada cevrenize mi??
Yalan yanlış demeden sizi yargılayan çevreniz varsa yanlış yerdesiniz hemen uzaklaşın.Umursamayın,insanlar birbiri arkasından neler diyor ( hamile dese ne olacaktı) Hep daha fazlası olur Sağlam durun, yıkılmayın hemen.Boşverin......

Ben alkol kullanmayan biriyim .biri bana dese ben sahsen bozulurum .senin kullanip kullanmaman onemli değil lakin o gun almadiysan tabiki bozulursin anliyorim o kisiyi bulur davetiye gindermezdim kulagina gidecek sekildede densiz densiz konusmus derdim .ve insanlar grckten densiz

Şimdi hayatınızı nişan düğün anlarını yaşayabilmek için yaşarsanız evet çok rezilce gelecektir gözünüze. Ama çok normal bir şey yani tansiyon düşmesi. Asıl saçma olan yemek yememiş olmanız yani bu organizasyonları ööyle abartıyor ki bizim kızlar yemeyi içmeyi unutuyor her şey süper olacak diye canları çıkıyor. Sağlıktan önemli bir şey yok. Organizasyon illa ayarlanır ara ara aksaklıklar çıkar hepsinde bunlar olağan şeyler. Takmayın kafanıza

Şimdi hayatınızı nişan düğün anlarını yaşayabilmek için yaşarsanız evet çok rezilce gelecektir gözünüze. Ama çok normal bir şey yani tansiyon düşmesi. Asıl saçma olan yemek yememiş olmanız yani bu organizasyonları ööyle abartıyor ki bizim kızlar yemeyi içmeyi unutuyor her şey süper olacak diye canları çıkıyor. Sağlıktan önemli bir şey yok. Organizasyon illa ayarlanır ara ara aksaklıklar çıkar hepsinde bunlar olağan şeyler. Takmayın kafanıza
Çok doğru söylüyorsunuz. Normalde yemek yemeyi çok severim ama o gün unuttum nişanlım da ısrar etti istemiyorum yemek dedim.

Back
X