- 17 Nisan 2012
- 30.412
- 65.396
- 598
Ya zaten evlensek, ben Türkiye'ye yerleşecem, inan o buraya gelse bam başka biri olur.
Bilmiyorum, ayrıl demek kolay geliyor insana da, ama sevince öyle basit olmuyor işte. Çoğu zaman kavga ediyoruz zaten...
23 yaşında kendisi. Ama kendisi de çok aşırı derecede kıskanç.Nisanliniz kac yasinda peki. Isler ciddiye bindgnde bazi insanlar daha cok baglanir bazi insanlar biraz rahat davranmaya baslar mesafeler de isinizi zorlastrablir ama seviyosaniz yapici olmya calisin neden boyle oldgnu guzellikle konusmaya calisin bi de evlenince nerede yasayacaksniz kafasni karstrna maddi manevi skntilar olablir
Simdiden kavga ediyorsaniz evlenince duzelecegini dusunme. Iyi dusun tasin ona gore karar ver, sonradan ayrilmaktansa simdiden ayrilman daha iiBiz zaten 1,5 sene beraberiz ve ikimiz ayrı ülkede yaşıyoruz. Ama zaten yüzüklerimiz takıldığı bir iki gün sonra çok farklı biri oldu kendisi.
Birbirimize karşı çok soğuk davranıyoruz her dka kavga ediyoruz
Ya kusura bakma ben telefondan girdiğim için okadar çabuk görünmüyor bildirimler , ben yurt dışında okuyorm kendisi türkiyede. Zaten ikimiz nişanlanmak istemiştik ama o benden ısrarlıydı, bir süre sonra bende çok acele ettiğimizin farkına vardım, ama tabii artık çok geç yüzükler takıldı. Nişandan sonra bir başka davranıyor bana karşı..daha bir soğuk
Acaba ulkene kapagi atmak icin mi evlenmek istiyor seninle? Ayri ulkeler cok zor ya...
Neden bu kadar acele ediyor nişanlın diğer açtığın konuda gördüm,sen hemen evlenmek istemiyormuşsun öğrenci olduğun için nişanlın ise hemen istiyor acaba,yaşadığın ülkeye bir an önce gelmek mi istiyor sırf sen yurtdışında yaşıyorsun diye evlenmekte isteyebilir bu konuda çok dikkatli davran gerekirse nişanlılık süresini uzat.Ya kusura bakma ben telefondan girdiğim için okadar çabuk görünmüyor bildirimler , ben yurt dışında okuyorm kendisi türkiyede. Zaten ikimiz nişanlanmak istemiştik ama o benden ısrarlıydı, bir süre sonra bende çok acele ettiğimizin farkına vardım, ama tabii artık çok geç yüzükler takıldı. Nişandan sonra bir başka davranıyor bana karşı..daha bir soğuk
Yok canım, o buraya gelmeyecek zaten. Ben Türkiye'ye yerleşeceğim evlendiğimde.Bence bu nisani at. Bu adam seni pasportun icin istiyor, ve artik nisanlandiginiz icin pasportu artik cepte oldugunu düsünüyor.
Üstelik bu yasta biri ile evlenme karari almak icin cok erken. Ki yas sorunu olmazsa bile, 1.5 yilda daha cok nette konustugun birinin üzerine nasil emin olabiliyorsun? Sen bu kisi ile ayni yatagi paylasip, gelecek 50, 60 yili beraber gecirecegin farkindasin degilmi?
Ve var sayalimk evlendiniz, senin yanina geliyor. Eh bu adam dil bilmiyor, nasil caliscak? Ne ile gecinceginiz? Her yere onun ile gitmek zorundasin tercüman olarak. Sen sabahin köründe kalkarken ise gitmek icin, adam yataginda misil misil uyuyor olacak.
Hayatini zehir etme canim. Bu nisani at. Egitimini bitir, gez, toz. Farkli insanlar ile tanis, ufkun biraz genislesin.
Biz zaten 1,5 sene beraberiz ve ikimiz ayrı ülkede yaşıyoruz. Ama zaten yüzüklerimiz takıldığı bir iki gün sonra çok farklı biri oldu kendisi.
Birbirimize karşı çok soğuk davranıyoruz her dka kavga ediyoruz
Bence erken 20 yaş,öğrencisin üstelik en az 1-2 sene daha bekleyin derim hem uzaktan ilişki yürütüyorsun birbirinizi henüz tam anlamıyla tanıyamamış bile olabilirsiniz.Zaten öyle karar verdik, evlendiğimde Türkiye'ye yerleşeceğim. Kendiside bunu istiyor kendisi yaz'a düğünü yapalım diyor
Yok canım, o buraya gelmeyecek zaten. Ben Türkiye'ye yerleşeceğim evlendiğimde.
ya zaten ben okulumu bitirmek istiyorum, en azindan biraz çaba harcamak istiyorum.Bence erken 20 yaş,öğrencisin üstelik en az 1 sene daha bekleyin derim hem uzaktan ilişki yürütüyorsun birbirinizi henüz tam anlamıyla tanıyamamış bile olabilirsiniz.
Ne okuyorsun üniversite galiba,evlenince çalışacak mısın eğer Türkiye'ye yerleşmeyi düşünürsen okuduğun bölümün iş imkanı nasıl bitirdiğin üniversitesinin denkliği var mı yok mu eğer bitirdiğin üniversitesinin denkliği yoksa Türkiye'de tekrar okula gitmen gerekir.ya zaten ben okulumu bitirmek istiyorum, en azindan biraz çaba harcamak istiyorum.
simdi öylece birakip evlenirsem ilerde çok pisman olacagimi biliyorum... ve bunu istemiyorum.
nisandan önce bunlari konustuk zaten ailece... nisanlim biliyor. ama hala israrci dügün konusunda.. ama bende diyorum iste : aramizda ki bu gerginlige bak, sen hala dügün diyebiliyorsun. ya ben dügünü düsünemiyorum bile... bukadar düzensiz iliskimiz oldugu için. her dka kavgalar...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?