• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Nişandan sonra...

Ya zaten evlensek, ben Türkiye'ye yerleşecem, inan o buraya gelse bam başka biri olur.

Bence iyi düşün derim. Baska ulkeye gelin gideceksin. Tek basina olacaksin. Ha deyince kalkip gidemeyeceksin. Zor yani anlayacagin. Bi de esin seni sevmezse. Sana hep soguk davranirsa cok daha kötü.
Evlendigine bin pisman olursun..

Bilmiyorum, ayrıl demek kolay geliyor insana da, ama sevince öyle basit olmuyor işte. Çoğu zaman kavga ediyoruz zaten... :KK43:

kolay olmayabilir ama belkide gereklidir, bence yeni ilişkileri test etmek için denenebilcek bişey, hiç bi Türk erkeği seviyorsa nişanlısını kaybetmek istemez, onun başka biriyle olabilme ihtimalini düşünmek bile onu çıldırtabilir, tabii neden kavga ettiğinizi bilmiyorum belkide nişanlın haklıdır böyle durumlarda iki tarafıda dinlemek lazım
çok mu beklenti içindesin o yüzden hep hayalkırıklığımı yaşıyorsun acaba, belkide onu daralttığını düşünüyordur, bunlar sadece tahmin tabii öyledir demiyorum, neden kavga ediyorsunuz

Nisanliniz kac yasinda peki. Isler ciddiye bindgnde bazi insanlar daha cok baglanir bazi insanlar biraz rahat davranmaya baslar mesafeler de isinizi zorlastrablir ama seviyosaniz yapici olmya calisin neden boyle oldgnu guzellikle konusmaya calisin bi de evlenince nerede yasayacaksniz kafasni karstrna maddi manevi skntilar olablir
23 yaşında kendisi. Ama kendisi de çok aşırı derecede kıskanç.

Dün biz konuştuk geçmişi geleceği felan, beni aldattığını düşünmüyorum başkasıyla, çünkü kendisi düğün yapmak istiyor bu yaz'a. Ama annemgil okulunu bitir diyorlar. Ben üniversite okuyorum, alacağım diplomayı da aldım ama sadece şu an okuduğum bölümün bir yükseğini okuyorum ..ama bu da işte biraz engel oluyor bize. Ne kadar uzun sürdükçe o kadar da çok kavga ediyoruz.

Biz zaten 1,5 sene beraberiz ve ikimiz ayrı ülkede yaşıyoruz. Ama zaten yüzüklerimiz takıldığı bir iki gün sonra çok farklı biri oldu kendisi.
Birbirimize karşı çok soğuk davranıyoruz her dka kavga ediyoruz :KK43:
Simdiden kavga ediyorsaniz evlenince duzelecegini dusunme. Iyi dusun tasin ona gore karar ver, sonradan ayrilmaktansa simdiden ayrilman daha ii

hem senin yasin kucuk hem de saglikli bi iliski oldugunu dusunmuyorum ben. Sogumasi da is ciddiye binince her erkegin yaptigi sey

Arada cok mesafe var , senle nisanlandi diye garantiye aldi saniyor belki.
Ve oldugu yerdede baska biriyle takiliyor .senin yapacagin tek sey simdi ona gidebilecegini gostermek.
Sende onu takma, umursama.

Ya kusura bakma ben telefondan girdiğim için okadar çabuk görünmüyor bildirimler , ben yurt dışında okuyorm kendisi türkiyede. Zaten ikimiz nişanlanmak istemiştik ama o benden ısrarlıydı, bir süre sonra bende çok acele ettiğimizin farkına vardım, ama tabii artık çok geç yüzükler takıldı. Nişandan sonra bir başka davranıyor bana karşı..daha bir soğuk

Bence bu nisani at. Bu adam seni pasportun icin istiyor, ve artik nisanlandiginiz icin pasportu artik cepte oldugunu düsünüyor.

Üstelik bu yasta biri ile evlenme karari almak icin cok erken. Ki yas sorunu olmazsa bile, 1.5 yilda daha cok nette konustugun birinin üzerine nasil emin olabiliyorsun? Sen bu kisi ile ayni yatagi paylasip, gelecek 50, 60 yili beraber gecirecegin farkindasin degilmi?

Ve var sayalimk evlendiniz, senin yanina geliyor. Eh bu adam dil bilmiyor, nasil caliscak? Ne ile gecinceginiz? Her yere onun ile gitmek zorundasin tercüman olarak. Sen sabahin köründe kalkarken ise gitmek icin, adam yataginda misil misil uyuyor olacak.

Hayatini zehir etme canim. Bu nisani at. Egitimini bitir, gez, toz. Farkli insanlar ile tanis, ufkun biraz genislesin.

Daha cok zorlanacaginiz zamanlar olacak..
Bu hisle onlarin ustesinden gelemezsiniz..

Bosverin gitsin..

iki insan gercekten uyumlu ve sevgi dolu bi cift ise, isterse 1 sene nisanli kalsin, sorun olmuyor.. catirdayacak olan da 1 aylik nisanlilikta bile catirdiyor..
kendimden ornek vereyim, heyecanimiz, askimiz taze ve zirvedeyken olsun dugunumuz dedim, nisanlilik kisa surdu, o surecte problemleri km'lere bagladim ve evlendigimin 2nci gunu maskeler dustu, buz kestim.. kuzenim ise, 11ay nisanli kaldi, ayni donemlerde evlendik, MasaAllah nazar degmesin ornek bi evliligi var, ne skldilar ne sogudular.. yani onun nisanliligin uzunlugu kisaligi ile ilgisi yok..

Ya kusura bakma ben telefondan girdiğim için okadar çabuk görünmüyor bildirimler , ben yurt dışında okuyorm kendisi türkiyede. Zaten ikimiz nişanlanmak istemiştik ama o benden ısrarlıydı, bir süre sonra bende çok acele ettiğimizin farkına vardım, ama tabii artık çok geç yüzükler takıldı. Nişandan sonra bir başka davranıyor bana karşı..daha bir soğuk
Neden bu kadar acele ediyor nişanlın diğer açtığın konuda gördüm,sen hemen evlenmek istemiyormuşsun öğrenci olduğun için nişanlın ise hemen istiyor acaba,yaşadığın ülkeye bir an önce gelmek mi istiyor sırf sen yurtdışında yaşıyorsun diye evlenmekte isteyebilir bu konuda çok dikkatli davran gerekirse nişanlılık süresini uzat.

Hatta nişanlına şöyle bir teklifte bulun evlenirsek ben Türkiye'ye yerleşmeyi düşünüyorum ne dersin kabul eder misin diye söyle.

Bence bu nisani at. Bu adam seni pasportun icin istiyor, ve artik nisanlandiginiz icin pasportu artik cepte oldugunu düsünüyor.

Üstelik bu yasta biri ile evlenme karari almak icin cok erken. Ki yas sorunu olmazsa bile, 1.5 yilda daha cok nette konustugun birinin üzerine nasil emin olabiliyorsun? Sen bu kisi ile ayni yatagi paylasip, gelecek 50, 60 yili beraber gecirecegin farkindasin degilmi?

Ve var sayalimk evlendiniz, senin yanina geliyor. Eh bu adam dil bilmiyor, nasil caliscak? Ne ile gecinceginiz? Her yere onun ile gitmek zorundasin tercüman olarak. Sen sabahin köründe kalkarken ise gitmek icin, adam yataginda misil misil uyuyor olacak.

Hayatini zehir etme canim. Bu nisani at. Egitimini bitir, gez, toz. Farkli insanlar ile tanis, ufkun biraz genislesin.
Yok canım, o buraya gelmeyecek zaten. Ben Türkiye'ye yerleşeceğim evlendiğimde.

Zaten öyle karar verdik, evlendiğimde Türkiye'ye yerleşeceğim. Kendiside bunu istiyor kendisi yaz'a düğünü yapalım diyor

Biz zaten 1,5 sene beraberiz ve ikimiz ayrı ülkede yaşıyoruz. Ama zaten yüzüklerimiz takıldığı bir iki gün sonra çok farklı biri oldu kendisi.
Birbirimize karşı çok soğuk davranıyoruz her dka kavga ediyoruz :KK43:

Araya aıleler ve bırsuru gelenek gırınce olur böyle sorunlar normaldır..Ayrı yerdeysenız kendısıne sor ne oldu dıyerek?

Zaten öyle karar verdik, evlendiğimde Türkiye'ye yerleşeceğim. Kendiside bunu istiyor kendisi yaz'a düğünü yapalım diyor
Bence erken 20 yaş,öğrencisin üstelik en az 1-2 sene daha bekleyin derim hem uzaktan ilişki yürütüyorsun birbirinizi henüz tam anlamıyla tanıyamamış bile olabilirsiniz.

Yok canım, o buraya gelmeyecek zaten. Ben Türkiye'ye yerleşeceğim evlendiğimde.

Ya allasen, neyine güvenip Türkiyeye yerleseceksin? Sirf diploman var diye sana tüm kapilarin açik olacagini mi saniyorsun? Üstelik orda çalisma sistemi farkli. Sigorta desen yok, saglik sistemi bozuk.. Seni çok fazla pembe gözlükler ile görüyorum canim. Hayat, heleki Türkiyedeki hayat hiç öyle toz pembe degil.

Ki bunlari o çoçukta biliyor. Seni bir sekilde ikna eder ve tekrar yurtdisina dönersin. Bu yaslarda flört yasaman lazim, arkadaslarin ile gezmen lazim, kendini yetistirmek, düsüncelerin degismesine izin vermen lazim. Yani bu yasta sözlü/nisanli olup uzaktan bir iliski yürütmeye neye? Ki üstelik seni degil, senin pasportunu istiyen kisi ile?

Bir daha 20 yaşında olmayacaksın eğlenmen, tadını cıkarman gerekirken el adamına bel bağlamış birde tavır trip yemişsin.
Adam ın umrunda olmadığın aşikar.
Nişanı dahi gözden geçir bence
yangından mal kacırır gibi evlenmeye meraklı kızlarımızda yahu..

Bence erken 20 yaş,öğrencisin üstelik en az 1 sene daha bekleyin derim hem uzaktan ilişki yürütüyorsun birbirinizi henüz tam anlamıyla tanıyamamış bile olabilirsiniz.
ya zaten ben okulumu bitirmek istiyorum, en azindan biraz çaba harcamak istiyorum.
simdi öylece birakip evlenirsem ilerde çok pisman olacagimi biliyorum... ve bunu istemiyorum.
nisandan önce bunlari konustuk zaten ailece... nisanlim biliyor. ama hala israrci dügün konusunda.. ama bende diyorum iste : aramizda ki bu gerginlige bak, sen hala dügün diyebiliyorsun. ya ben dügünü düsünemiyorum bile... bukadar düzensiz iliskimiz oldugu için. her dka kavgalar... :(

ya zaten ben okulumu bitirmek istiyorum, en azindan biraz çaba harcamak istiyorum.
simdi öylece birakip evlenirsem ilerde çok pisman olacagimi biliyorum... ve bunu istemiyorum.
nisandan önce bunlari konustuk zaten ailece... nisanlim biliyor. ama hala israrci dügün konusunda.. ama bende diyorum iste : aramizda ki bu gerginlige bak, sen hala dügün diyebiliyorsun. ya ben dügünü düsünemiyorum bile... bukadar düzensiz iliskimiz oldugu için. her dka kavgalar... :KK43:
Ne okuyorsun üniversite galiba,evlenince çalışacak mısın eğer Türkiye'ye yerleşmeyi düşünürsen okuduğun bölümün iş imkanı nasıl bitirdiğin üniversitesinin denkliği var mı yok mu eğer bitirdiğin üniversitesinin denkliği yoksa Türkiye'de tekrar okula gitmen gerekir.

Back
X