• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Nişandan sonra...

Sakın eğitimini yarıda bırakıp evlenme.. Bu yaz o düğün olmasın bakalım hala ilişkin devam edecekmi? Bu ne acele ? Yangından mal mı kaçırıyor? Bu işte maddi çıkar seziyorum , senin ailenin durumu iyimi? Eğer bu adam bu yaz düğün olmazsa ve seninle ilişkisini devam ettirirse ben dişimi kırarım .. Sen uyanmadan hemen kapatmaya çalışıyo seni .. Ah küçüğüm lütfen aklını başına al imkanları türkiyeye göre çok iyi bir ülkede yaşıyorsun orda kal oku iş kariyer yap zamanı gelincede denginle evlen mutlu ol .. Böyle aşırı kıskanç baskıcı despot adamla ömür geçmez küçüğüm

Sakın eğitimini yarıda bırakıp evlenme.. Bu yaz o düğün olmasın bakalım hala ilişkin devam edecekmi? Bu ne acele ? Yangından mal mı kaçırıyor? Bu işte maddi çıkar seziyorum , senin ailenin durumu iyimi? Eğer bu adam bu yaz düğün olmazsa ve seninle ilişkisini devam ettirirse ben dişimi kırarım .. Sen uyanmadan hemen kapatmaya çalışıyo seni .. Ah küçüğüm lütfen aklını başına al imkanları türkiyeye göre çok iyi bir ülkede yaşıyorsun orda kal oku iş kariyer yap zamanı gelincede denginle evlen mutlu ol .. Böyle aşırı kıskanç baskıcı despot adamla ömür geçmez küçüğüm
kendisi sabretmeyi bilmiyor ya... bende buna sinir oluyorum zaten.

kendisi sabretmeyi bilmiyor ya... bende buna sinir oluyorum zaten.
Lütfen canım benim kardeşim yaşındasın lütfen ama lütfen evlenme oku oku oku inşallah bu adamdan ayrılırsında dengin düzgün seni üzmeyecek biri ile zamanı geldiğinde evlenirsin

Arkadaşlar, benim içimde bir sıkıntı var :KK43: ben 20 yaşındayım ve 7 ay nişanlıyım... ama eskisi gibi değiliz artık sevdiğim adamla. Yani nasıl diyeyim, eskisi kadar yakın değiliz birbirimize... Bunların nedeni ne olabilir bir bilginiz varmı, bu çok içimi sıkıyor
Eğer buraya yazmadığın olumsuz iç ve dış olaylar, endirekt etmenler, direkt etkenler yok ise !!!
1. İkinizde hava grubu olabilirsiniz
2. birbirinize uymayan ruh karakteriniz var. Yani + - şeklinde zıt kutup özellikleriniz yeteri düzeyde olmayabilir.

nişanlılık sürecin cok daha uzarsa o nişanı at.çok yakın çevremden örneğini gördüm o nişanlılık boyunca değişen kavga edenleri evlilikleride kötü gidiyo...

Back
X