Nişandan beri olan olaylar

(Güncelleme arkadaslar depremden dolayı cok yakınlarımızı koca bir aileyi kaybettik lütfen konuyu hortlatmayın

(Güncelleme arkadaslar depremden dolayı cok yakınlarımızı koca bir aileyi kaybettik lütfen konuyu hortlatmayın

Başınız sağolsun Rabbim mekanlarını cennet eylesin nişanlılık dönemleri böyle geçer hep bir sorun çıkıyor ikiniz de orta yolu bulursunuz inşAllah herşeyde ayrılmayı düşünmeyin seviyorsanız evlenin sevmiyorsanız ikinizin hayatı da kararır ayrıca gördüğümüz üzere hayat çok kısa bazen bize büyük gelen dertler aslın da çok önemsiz olabiliyor

Maalesef kaybettik hala cenaze evindeyiz annemin öz kuzeni eşi 2 küçük cocuğu 4 ve 10 yaslarında 5.günde ulasabldiler bedenleri morarmıs kokmaya baslamıstı cok acı.Bakalım suan gözmliyorum zaten acelemiz yok Allah her seyim hayırlısını versin.Hepimizin psikolojisi bozuldu uyuyamıyruz antidepresanlarla uyuyoruz eve bırakıp da gidemiyoruz baska ildeyiz suan

Rabbim sabır versin yaşadıklarınızı düşünemiyorum bile bi yaşamadık bunları ama İnanın bizler de bu konu da iyi değiliz benim psıkolojim o kadar bozuldu ki aşılama yaptırcaktım onu iptal ettim çok zor Allahım sizlere güç versin mesajı okudukça içim acıdı gerçekten ne desem boş biliyorum dualarımız sizinle

Amin tesekkür ederiz bize zor ailesne daha zor elleriyle cıkarttırlae günlerce yardım gitmedi bide ölen akrabamız ben abla derdim hissetmiş gibi herkesle helalleşmiş ve şehit olmayı istiyormus bir gün önce söylemiş bunu ama çok gençlerdi 48 yasındalardı

Deprem de ölen kişiler şehit diye biliyorum ben ama Allah bilir tabi ne kadar imanlıymış ki herkesle helalleşmiş evet yardım gitmeyen yerler çok oldu bu konuyu konuşsam içim de çok öfke var ama seni de üzmek istemiyorum bir aile gitmiş niceleri gitti Allahım sabır versin Rabbim hepsinin mekanını cennet eylesin bizlere de şu ders olsun birbirimize kırgın küs kalmanın mala mülke değer vermenin hiç anlamı yokmuş ne kadar yanlışın içindeymişiz Rabbim çok zor ailesine sevdiklerine sizlere Rabbim güç versin sabır versin inşAllah gerçekten hepimizin içi acıyor bunları duydukça

Namazını hiç kaçırmazdı çok naif konuşur kimseyi kırmazdı yapıcı bi insandı gerekmedikçe laf bile konusmazdı yeğenlermiz anneannesine ölmeden önceki gece 7-8 saat önce anneanne deprem olursa korkma annem bana deprem duası öğretti cennete uctular de demiş çok sasırdık

Gerçekten bu deprem de bu şekil de bir sürü olay olmuş Rabbimin hikmeti diyorum ben keşke bizler de onun gibi namazını kaçırmayan naif insanlar olabilsek herkese nasip olmuyor ne güzel onu çok iyi hatırlıyorsun dua edıyorsun ne güzel sevmiş sevilmiş Allah razı olsun böyle güzel insalardan hayatını ahireti için yaşamış

Evet çok ağladı halam dedim halacım ağlama sevdiğiyle evlendi çalıstı ibadet etti dolu dolu yasadı biz ne götürcez diyorum kuzenim de böyle diyince bana hak veriyor duası kabul oldu diyoruz.Annesi babası yaslıydı ölümlerine dayanamam diyordu ben önce öleyim ama çocuklarıma kim bakar onlarda kimseye kalmasın derdi..Onun ölümü çoğumuz vesile olacak kardesleri hep namaza basladı

Sanırım bana yorum yapıp yorumu sildiniz.
Bu konu sahibi sizmisiniz yeni üyelik mi aldınız?
Başınız sağolsun bende antepteyim ve çok iyi anlıyorum yaşadıklarınızı.
Ancak depremden çok önce açılmış bir konuydu ve yaptığım yorumu o şartlar altında değerlendirirseniz sevinirim.
Tekrar başınız sağ olsun kardeşim.

Konu sahibi o değil ayrıca size de geçmiş olsun Rabbim birdaha yaşatmasın

Senin de kalbin çok temiz iyi birisin ettiğimiz dualar ağzımızdan çıkan her laf gerçekten çok önemli hiç belli olmuyor işte kimin önce gideceği Allah kimseye evlat acısı vermesim onlara Rabbim sabır ihsan eylesin

Bilmiyorum ki açıkcası siz iyimisiniz bir sıkıntınız yok inşAllah
İyiyim demeye utanıyor insan, bir sıkıntımız yok ailecek çok şükür psikolojik olarak kötüyüm sanırım yeni fark ediyorum olanları içindeyken anlamıyor insan ne yaşadığını.

Gece uykumu kaybettim o geceden beri sabaha kadar gözümü kırpmıyorum sabah evdekiler uyanınca ben uyuyorum.

Aminn amin yarınımızdan umudumuz kalmadı özellikle Türkiyede insan hayatı cok ucuz belki de ölüm bu ülkede bir hediyedir

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…