Nişandan beri olan olaylar

Amin insallah biz Türkiyenin batısındayız ailesi doğuda köyde hayvancılık yapıyorlar ben kpss hazırlanıcam ama para ihtiyacımdan dolayı özele girersem evliyken dahi hiçbir yere gidemem ailesi gelse de inekleri olduğun icin bırakamıyorlar gelseler bile cok az kalabilirler .Hevesli olmasını da anlıyorum görüntülğ konusurken bile gösteriyordu babası beni nişanlım kızdığı icin birdaha yapmadı .Yani annem diyor sen cocuğu yöneteceksin kızım diye.Benim 2 abim var ikiside eşlerine basta nasılsa öyle oldular biz de hiç karısmayız yani herkesin kendi hayatı yengelerimle iyi anlasıyorum kötü anlasan kendi kaybeder

Tabi ki sadece bu sepeten ayrılmam cünkü nişanlım 3 ay ailesinin burnundan getirmis haberim yoktu benim

Altın meselesine neden takıldınız anlamadım ben bir sey istemedim ister taksın ister takmasın kendi cocuğuna yapıyorlar zamanında nişanlım ailesine para göndermiş emekli etmis babasını onlar da biz senin düğününü yaparız demişler cok önceden.Gerçekten hiç aklıma gelmedi kıyafet ben de bilmiyorum normalde çok özenirim nişan elbisemizi 4 ay öncesnden aldık belki de ailesiyle telefonda görüştüğüm icin bu kadar yüksek beklentiyle gelip bunu sorun edeceklerini düşünmedim

Kahvecim ailes köyde hayvan bakıyor bırakıp gelemiyorlar nisan tarihini bile zor ayarladık bu sebeple sadece yazın cobana veriyorlar yazın da ailesi arıcılık yapıyor nişanlımda özel sirkette calısıyor izni cok olmuyo ve 18 saatlik mesafedeler böyle bir durum var ilerde buraya yerlesmeye calıssalar tek babası emekli geçinemezler öyle demişti ben konuştuğumda

yine siz bilirsiniz tabi ama annesi oğlunu öperken kadını azarlayan oğlundan da hayır gelmez bence kocan sünepe biri değil öyle seni ezdirmez çünkü bu kadar yüzük atmaya herkes ailesini dinlerdi seninki hala senin peşinde

Yosunkek hanım haklısınız ailesine nasıl davrandığını gözlemliyorum ailesne zamanında da cok değer vermiş versinde kimse ailesinden kopmasın tabii ki ama bana ilk flört zamanı bizim sülale de patavatsız coktur sen dillisin bu huyunu cok seviyorum kendini korursun demişti annesi bizim yanımızda öptü uyurken nişanlımda anne sevmediğimi biliyorsun dedi baskaları da vardı.Kendi annesine az ara nişanlımın annesini tartısma cıksın istemem demiş annesi geçen aradı iyi niyetle aradı ama onu bile yapsın istemiyor demek ki annem benim sözümü dinlemiyor dedi.ilk nişan takıldı babası köye gitmiş beni görüntülü arayıp akrabalara göstertecekmiş nişanlım kızmıs sormadan aranmaz diye.Ailes cok görgü bilmiyor ben onları da anlıyorum saygı gösteririm zaten.Nişanlım da her konuda onlar gibi düşünmesn yeter.Ben düğün yapmayalım bile dedim kaç kez tek niyetim mutlu olmak.Benim annemin 2 gelinş var ikisine de karısmaz onlara ayak uydurur doğuda hala eski gelinlik bekleniyor maalesef.

Bu arada görüşleriniz benim icin cok değerli tüm fikirlere acığım

öyleyse iyi

İnan tüm doğu böyle değil… baştan nişanlının ailesi garip bir aile zaten ne demek görüntülü arayıp gelini göstermek çok çok yanlış. Sanki pazardan elma gösteriyor. senin nişanlın emin ol seni ezdirmez babasına nerede ne tepki vereceğini bilip sınır çizmiş sadece en başta kıyafet meselesinde ağlaması falan çocukça ama sonra toplamış kendini. Sen de sürekli yüzüğü tak çıkar birdaha yapma bittiyse bence tam bitir yoksa da mesafeli ol öyle devam et

Öyle yapıcam haklıyken onlara koz verdim zamana yayıcam işe girip para biriktiricem nişanşımla da mesafeli görüşücem

Aynen öyle kötü anlaşan kendi kaybeder. Herkes ile iyi olamayız herkeste sizinle iyi olmaz. Zamanla belki daha güzel olur. Hayırlısı olsun her şeyin

zırt bırt nişan atan bi kadın. Anam babam diye zırlayan bi erkek. Asla ve asla olgunlaşmamış kv kp. Müq müq

Kesinlikle bırak bu yaşanan kötü olaylar hiç unutulmuyor hayatını zindana çevirme

Bu işten hayır gelmez karşı taraf çok hatalı senin hatan ise o yüzüğü takmak olmuş ne oldukları belli zaten. Bu arada okurken annesi ile babasını karıştırıyor muyum diye şaşırdım o nasıl baba ya

İçin görünüyor diye ağlayarak arayan nişanlı mi ne sacma bir aile ya. Siz de ilk yüzük atmanızda hakli olabilirsiniz ama sonrakilerde(kac taneydi unuttum) abartmış gibisiniz

Tosun satip ev ve bilezik yapmak mi? Tosun 2 milyon var mıdır?

Ya nasıl ilişkileriniz var, hayret ediyorum. Bi akrabam vardi, ayril baris ayril baris, iki kere yüzük atmislardi. Düğüne birkaç hafta kala yüzükler atıldı. Bi kac ay sonra da o yüzük attığı adamla kaçtığını öğrendik. Ailesi perisan oldu haliyle. Bence sana da hayır yok bu ilişkiden, yol yakınken bitir derim.

Çok rahatlıkla çözülecek meseleler fevrilikle ne hale gelmiş. Yazık etmişsiniz. Bu kadar şeyden sonra evlenseniz bile iki güne bir adliyeye gidersiniz. Yol yakinken bitsin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…