HIMM NE GUZEL ŞANSLISIN GERCEKTEN KONTROL İÇİN PAZARTESİ ÇAĞIRDI BENİ HOCAben zaten burda yaşıyorum canım ne zaman geleceksin tekrar?
evet bir gün durup bir gün progeston iğne ve çok acıo bıçak batmış gibi bi de transferden sonra hibor göbekten.. o da pıhtılaşma olmasın dieymişSuper cok sevindim:)) daha ignelere devam miii ben de kurtuldum bitti sanmistim, yumurta topladiktan sonra mi veriyo igneleri??
Slm kizlar decaleptyl kullaniorum tedavi oncesinden basladim gecen cumartesi dun adet olmam gerekiyordu ama olmadim benim hic sasmaz gunlerim bu ilac adet gecikmesi yaparmi benim gibi olan varmi aranizda?
Ok cnm seninde adetinde gecikme oldumu? Her ay adet gelmesin diye dua ediodum simdi gelsede tadeviye baslasam bian once diye sabirsizlaniorumBende Primolut-N kullandım daha bugün oldum yarın başlıyorum kismetse. pazartesi ilaç bitimişti.
Kizlarrrr bende yarin tüp bebek tedavisine basliyorum inşallah çok heyecanliyim.benim gibi yaptiracaklar varmi bu ara????
Ok cnm seninde adetinde gecikme oldumu? Her ay adet gelmesin diye dua ediodum simdi gelsede tadeviye baslasam bian once diye sabirsizlaniorum
ne guzelllll haberleselim mutlaka buradan ben çok heyecanliyim:)Bende yarın başlıyorum:)
ne guzelllll haberleselim mutlaka buradan ben çok heyecanliyim:)
Hayirlisi bakalimEvet benim ki zaten baştan sorun oldu.ilacı kesince 4.gün de oldum merak etme stres yapma doktorun vardır bildiği
Aynı sorundan dolayı tedavi oluyoruz canım sana kaç yumurtan olduğunu söyledi? Sen de genotropin kullanıyor musun?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?