nisanda tüp bebek yaptıracaklar buyrun umut olalım birbirimize

Evet canım kullandım 2 tane bitti pazartesi diğer iğnelere başladım gonalf 225 merional de 75lik olarak başladım dün gittiğimde 150ye çıkardı merionali 4. günde 2 sağda 2 solda 8'er mmlik dedi durum nasıl diye sordum hocaya yavaş ilerliyo ama bakalım dedi, senin nasıl gidiyo 3 tane mi demişti kaçıncı gündesin sen?
Bana da 2 tane kullandırdı bitti dün tedavim başladı bir tane daha kullan tedavide faydası çok dedi iyi dedik bir tane daha aldık gonal f 150 merionali de 75 lik kullanıyorum adetimin 3. Günü bugün işte asıl iğneler dün başladı. AMH ve FSH ın kaç canım senin peki?

Bana da 2 tane kullandırdı bitti dün tedavim başladı bir tane daha kullan tedavide faydası çok dedi iyi dedik bir tane daha aldık gonal f 150 merionali de 75 lik kullanıyorum adetimin 3. Günü bugün işte asıl iğneler dün başladı. AMH ve FSH ın kaç canım senin peki?
Canim benim fshda sıkıntı yok da amh 0.5 senin kaç degerlerin

kızlar ya tranferimin 2. gununde kendimi misafir için yordum:KK61::KK61:

güya bana yardıma gelmişti ama çok ayakta kaldım inş. sonucu etkilemez tek tesellim bebeklerim daha rahim duvarına tutunmaya geçmemiştir diye düşünüyorum ama bu konuda net bişey yok sanki...

güya bana yardıma gelmişti ama çok ayakta kaldım inş. sonucu etkilemez tek tesellim bebeklerim daha rahim duvarına tutunmaya geçmemiştir diye düşünüyorum ama bu konuda net bişey yok sanki...
Yaaa cnm ne misafiri bu günlerde sen yat keyifli günler geçirmeye çalış ama allahın izniyle birsey olmamıştır ama dikkatli ol kendini strese sokma bebisime bişi oldumu diye

Canım en az 3 gun yatmn lazımmıs ama inş bısey olmamıstır veren rabbım herturlu verır

Benim de 0,6 yaşım 28 ama işte maalesef rezervim çok az :KK43: senin ilk denemen mi peki?
Ben de 31 yaşındayım canım tiroid ameliyatı olduğum ve tiroidim olmadığı için etkiledi benim de rezervimi Allah yardımcımız olsun

Canim benim doktorum 3. Gun icinde belli olur dedi yani 3.gun icinde tutunma gerceklesiyomus,bende transverin 2. Gunu 40 km yol yaparak annemlere geldim cok sallandim aracda umarim problemlem olmaz suan bende cok uzgunum bunu yaptigim icin ,geldigimden beri yatiyorum:KK51::KK51:

İyi aksamlar arkadaşlar dün opu olmuştum 6 tanesine işlem yapacaklarını söylemişlerdi bugün aradılar 6 si da döllenmiş Elhamdülillah inşallah 5. Güne kadar gider korkular hiç bitmiyor
Bende.dun aradılar 6 döllenms 8 toplamslardi bugün yine arayip transfer soyleyeceklerms öyle dediler sennle hep aynı basldk insallah güzL haberi aynı gün vercz cnm

Keşke musait deglm deseydn böyle zamnlarda misafr almayn kızlar ilk 3 gün önemli dedi doktr ama korkma yiyecek ekmeği varsa dünyada rabbim nasp eder ama biz yinde dikkat edlm benm.bi düşüGM var kendmi suclamaktn aglamktn mahfolmustum o.yüzndn elnden geldigi kadr dikkat et

sen oksapar kullandın mı ya kullandıysan kac gun iğne olan hani opudan sonra verdılermı sana

Opudan sonra primolut-n diye bir hap verdi günde 3 adet onu içiyorum, birde bir hormonum yüksek diye cabaser diye bir hap verdi, ama ona opudan önce başlamıştım hala devam ediyorum. Onun dışında bir şey yok.

kızlar çok mutluyummmm 5. gün embriyosuna gidioruzz transfer pazara alındıı... nette okudum 10 yumurtadan 4 den fazlası kaliteli ise 5. gün embriyosuna gidiliomuşşşş... Allahım sen çok büyüksün! Dualarımızı kabul ett.. bizi boynu bükük bırakma...
Gerçekten.öylemi inşallah oyledr yani benm.6 si işlem görmüş

Back