nisanda tüp bebek yaptıracaklar buyrun umut olalım birbirimize

Benim yarin 8 de. Once 9 dediler, sonra arayip 8 e cektiler hulusi hoca yapabildin diye. Belki cts gidip doner. Ama dun haftasonu diyolardi sekreteri falan oyle duydum baya uzulmustum
sordum whats uptan ne yazcak bakalım belki dediğin gibidir göğşen hoca da iyidir de gene de hulusi hoca olsun isterimm

Maaşallah canım Allah bize de nasip etsin. Sana bir şey soracağım dün hastanede Suigeneris17 ile de konuştuk ona ilk başta tekyumurtası olduğunu söylemişler sonra 6 tane oluşmuş, bana da dün 3 tane dedi Hulusi Hoca toplamda. Sana kaç tane dedi adetinin ikinci günü hatırlıyor musun?

Canim bana da hep 6 tane sayiyodu dun bi baktim 9 olmus. Kucukleri dikkate mi almiyo napiyo buyuyene kadar bilmiyorum. Su an 9 varmis, en kucuk 11 mm ydi sanirim

Gozun aydin canim:)) bana 5. Gun embriyosunu bekleseler adet olurum heralde:)) ben 23-24 gunde bir regl oluyorum, 14. Gun yumurtam toplanacak, 5 gun dursa 19 gun olur. Gun sonra regl olurum ben de:)) kafam cok karisiyo venim ya

ya olur mu vucudunda atacak yumurta yok ki eğer fsh yuksek çıkmadıysa o kısmı doktorun dusunur zaten :)

Canim bana da hep 6 tane sayiyodu dun bi baktim 9 olmus. Kucukleri dikkate mi almiyo napiyo buyuyene kadar bilmiyorum. Su an 9 varmis, en kucuk 11 mm ydi sanirim

Süper valla yaa inşallah benim de çoğalır 3 tane deyince üzüldüm biraz çünkü bir önceki tedavimde 6 tane vardı

ya olur mu vucudunda atacak yumurta yok ki eğer fsh yuksek çıkmadıysa o kısmı doktorun dusunur zaten :)
Dayanamadim baska bi kadin dogum doktoruyla konustum. O da progesteron hormonu dusuyo adete yakin ama bunun sorun olusturup olusturmadigi daha kanitlanmadi, zaten progesteron jeli veriyolar hormon seviyesi dusmesin diye dedi. Icim rahatladi biraz. Cunku bi kac kisiyi okudum adetine 1 hafta kala transfer yapilmis tutmamis acaba dedim o mu etkiliyo

Bu arada dun yaptim catlatma ignemi, ovitrelle mahvetti beni. Asilamalarda 1 tane yapiyodum gazdan oluyodum, bu sefer iki tane yaptirdilar gece mahvoldum mide bulantisindan agridan gazdan. Gogusler desen dokunamiyorum hemen etkiledi. Oburlerinde boyle olmamistim

Yumurta çok olduğu için mi iki tane vurdurdular ya üzüldüm valla ama sona geldin sen canım az daha sabret..

Yumurta çok olduğu için mi iki tane vurdurdular ya üzüldüm valla ama sona geldin sen canım az daha sabret..
Bilmiyorum ki canim ya, bu gece daha beter olacak diye tahmin ediyorum, oburlerinde ikinci gece kotu oluyodu. Son gunler bakalim ay sonunda neler yasicaz

10 denmişti cnm 16 çıktı ama 6 sı küçüktü.. işleme alınmadı

canım hem progeston fitil hem de iğne oluyorum ben... demekki adet olmayalım diyeymiş..

kızlar merhaba, ben de pazartesi başladım iğnelere Hulusi hocadayım. sanırım haftaya opu olacak. benim de yumurta rezervim az. hepimizin tedavileri inşallah güzel sonuçlanır sizler bana umut olacaksınız takipteyim S SPAWNS canım hayırlı olsun bu arada senin de tedavin. Nasıl hallettin kalma işini?

Kalmıyorum Can'ım çalışıyorum ben o yüzden git gel yapıcam mecbur sen kaldın mı

ben zaten burda yaşıyorum canım ne zaman geleceksin tekrar?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…