- 30 Temmuz 2015
- 1.063
- 844
- 43
- 38
sordum whats uptan ne yazcak bakalım belki dediğin gibidir göğşen hoca da iyidir de gene de hulusi hoca olsun isterimmBenim yarin 8 de. Once 9 dediler, sonra arayip 8 e cektiler hulusi hoca yapabildin diye. Belki cts gidip doner. Ama dun haftasonu diyolardi sekreteri falan oyle duydum baya uzulmustum
Ben de dun oyle dusundum gogsen bey yapsin o da iyi diye ama yine de burulmustum biraz:)sordum whats uptan ne yazcak bakalım belki dediğin gibidir göğşen hoca da iyidir de gene de hulusi hoca olsun isterimm
kızlar çok mutluyummmm 5. gün embriyosuna gidioruzz transfer pazara alındıı... nette okudum 10 yumurtadan 4 den fazlası kaliteli ise 5. gün embriyosuna gidiliomuşşşş... Allahım sen çok büyüksün! Dualarımızı kabul ett.. bizi boynu bükük bırakma...
Canim bana da hep 6 tane sayiyodu dun bi baktim 9 olmus. Kucukleri dikkate mi almiyo napiyo buyuyene kadar bilmiyorum. Su an 9 varmis, en kucuk 11 mm ydi sanirimMaaşallah canım Allah bize de nasip etsin. Sana bir şey soracağım dün hastanede Suigeneris17 ile de konuştuk ona ilk başta tekyumurtası olduğunu söylemişler sonra 6 tane oluşmuş, bana da dün 3 tane dedi Hulusi Hoca toplamda. Sana kaç tane dedi adetinin ikinci günü hatırlıyor musun?
Gozun aydin canim:)) bana 5. Gun embriyosunu bekleseler adet olurum heralde:)) ben 23-24 gunde bir regl oluyorum, 14. Gun yumurtam toplanacak, 5 gun dursa 19 gun olur. Gun sonra regl olurum ben de:)) kafam cok karisiyo venim ya
Canim bana da hep 6 tane sayiyodu dun bi baktim 9 olmus. Kucukleri dikkate mi almiyo napiyo buyuyene kadar bilmiyorum. Su an 9 varmis, en kucuk 11 mm ydi sanirim
Dayanamadim baska bi kadin dogum doktoruyla konustum. O da progesteron hormonu dusuyo adete yakin ama bunun sorun olusturup olusturmadigi daha kanitlanmadi, zaten progesteron jeli veriyolar hormon seviyesi dusmesin diye dedi. Icim rahatladi biraz. Cunku bi kac kisiyi okudum adetine 1 hafta kala transfer yapilmis tutmamis acaba dedim o mu etkiliyoya olur mu vucudunda atacak yumurta yok ki eğer fsh yuksek çıkmadıysa o kısmı doktorun dusunur zaten :)
Ben de ilk gittigimde 1 tane diye cok uzulmustum 9 a cikmis. Dun hatta bana yine 6 dedi. Gozune kestirdiklerinin sayisini soyluyo o, Ufaklari saymiyo muayenedeSüper valla yaa inşallah benim de çoğalır 3 tane deyince üzüldüm biraz çünkü bir önceki tedavimde 6 tane vardı
Bu arada dun yaptim catlatma ignemi, ovitrelle mahvetti beni. Asilamalarda 1 tane yapiyodum gazdan oluyodum, bu sefer iki tane yaptirdilar gece mahvoldum mide bulantisindan agridan gazdan. Gogusler desen dokunamiyorum hemen etkiledi. Oburlerinde boyle olmamistim
Bilmiyorum ki canim ya, bu gece daha beter olacak diye tahmin ediyorum, oburlerinde ikinci gece kotu oluyodu. Son gunler bakalim ay sonunda neler yasicazYumurta çok olduğu için mi iki tane vurdurdular ya üzüldüm valla ama sona geldin sen canım az daha sabret..
10 denmişti cnm 16 çıktı ama 6 sı küçüktü.. işleme alınmadıMaaşallah canım Allah bize de nasip etsin. Sana bir şey soracağım dün hastanede Suigeneris17 ile de konuştuk ona ilk başta tekyumurtası olduğunu söylemişler sonra 6 tane oluşmuş, bana da dün 3 tane dedi Hulusi Hoca toplamda. Sana kaç tane dedi adetinin ikinci günü hatırlıyor musun?
e2 çok yüksek olmadığı içinmiş o.. ben de iki aldım hoca birini vur zaten e2 çok yüksek demişti..Bilmiyorum ki canim ya, bu gece daha beter olacak diye tahmin ediyorum, oburlerinde ikinci gece kotu oluyodu. Son gunler bakalim ay sonunda neler yasicaz
canım hem progeston fitil hem de iğne oluyorum ben... demekki adet olmayalım diyeymiş..Dayanamadim baska bi kadin dogum doktoruyla konustum. O da progesteron hormonu dusuyo adete yakin ama bunun sorun olusturup olusturmadigi daha kanitlanmadi, zaten progesteron jeli veriyolar hormon seviyesi dusmesin diye dedi. Icim rahatladi biraz. Cunku bi kac kisiyi okudum adetine 1 hafta kala transfer yapilmis tutmamis acaba dedim o mu etkiliyo
geliormuş pazaraBen de dun oyle dusundum gogsen bey yapsin o da iyi diye ama yine de burulmustum biraz:)
Super cok sevindim:)) daha ignelere devam miii ben de kurtuldum bitti sanmistim, yumurta topladiktan sonra mi veriyo igneleri??geliormuş pazara
Hayırlı olsun Can'ım bende pazartesi kontrole gelicem inşallah güzel sonuçlar alırızBen de dün ilk iğnemi oldum Hulusi Hocadayım ben de pazartesi kontrolüm var :)
Kalmıyorum Can'ım çalışıyorum ben o yüzden git gel yapıcam mecbur sen kaldın mı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?