- 30 Temmuz 2015
- 1.063
- 844
- 43
- 38
Hmm bana neden verdıler acaba nese senı aradılarmı benı aramadılar dahaOpudan sonra primolut-n diye bir hap verdi günde 3 adet onu içiyorum, birde bir hormonum yüksek diye cabaser diye bir hap verdi, ama ona opudan önce başlamıştım hala devam ediyorum. Onun dışında bir şey yok.
Hmm bana neden verdıler acaba nese senı aradılarmı benı aramadılar daha
bende salı gunu başladım tam olarak tedaviye :) iğneleri yapıyorum işte..bakalım.hayırlı olsun sizindeKizlarrrr bende yarin tüp bebek tedavisine basliyorum inşallah çok heyecanliyim.benim gibi yaptiracaklar varmi bu ara????
Opudan sonra cok kanamasi olan oldu mu?
kilodum kirlenişti o kadar yani öle şakır şakır bişey olmuyor..Opudan sonra cok kanamasi olan oldu mu?
bende salı gunu başladım tam olarak tedaviye :) iğneleri yapıyorum işte..bakalım.hayırlı olsun sizinde[/QUOTEtesekkur ederim.bende bugün basliyorum bakalim heyecanla bekliyorum
Yok canım öyle kanama olmuyor ama sen yanında ped götür tabi :)
Goruyomusun bende pazartesı ararlar dıyodum sen gerı arasana 10 gun oldu dıye soleYok yaa aramadılarbugün 9. gün. Yarında pazar zaten, hiç aramazlar
Halbuki 1 hafta 10 gün içinde arıycaz demişlerdi. Acaba işler yolunda değilmi
Aradılar sali gunu.olcam inşallahAaa superrr ? Bende bugün basliyorum ilk muayeneye.senin hangi aşamada transfer oldumu??
Canm aradılar mi seni beni aradılar salı günü transferm olcak çok mutluyum 5gune gitti geçen sefer 3.cü günde transfer olmuştuİyi aksamlar arkadaşlar dün opu olmuştum 6 tanesine işlem yapacaklarını söylemişlerdi bugün aradılar 6 si da döllenmiş Elhamdülillah inşallah 5. Güne kadar gider korkular hiç bitmiyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?