nisanda tüp bebek yaptıracaklar buyrun umut olalım birbirimize

Senin AMH kaç peki canım benim 0,6 benim de az.. Hormonlar düzgün çalışmıyor ya ondan demek ki biri büyüyor biri daha geç büyüyor.. Allah yardım etsin bize ne diyeyim
benim amh 1,56 ama oluşan yumurta sayım az ve senkronize değil.inşallha kalıteli çıkarlar tek umudum o.

Benim dr büyük ihtimalle haftaya pazartesi ya da salı koyarlar çünkü perşembe opu olursa ctesi erken olur pazar transfer yapmıyorlar sanırım
Benmde perşembe opu var ne guzl hep beraber gün saycaz benm 3 du denemem ilk tuttu düştü iknci dondurlms du tutmadı smdi yeniden ignelerle başladm baklm hepimiz inşallah sevnc göz yaşları dökeriz burda

Suigeneris17
Kaan aydos da başlarken dna hasarı mız %22 idi. Malesef tedavi süreci ile %50 gibi bi rakamla tedaviyi kestik.. Kaan aydos ile zarara uğradık.

Bana tek embiryo transfer etmişlerdi bu tedavimde 2 tane isteyeceğim tutma ihtimali yüksek olsun zaten rezervim az

Bence varsa embriyon ozaman sen demesen de iki tane transfer edecekler. Bakalım bizim kac yumoş olacak kaçı dölenecek

Biz de basladik senin yazdiklarini okuyunca ben de biraktim kaan aydosu. Bizim dr %26 ydi basladigimizda, sonra test yaptirmadik bi daha

Benimde salı günü transferim gerçekleşiçek cumartesi yumurta toplama inanin çok heyecanlıyım ilk denemem sperm sayımızda problem olduğu için yapıyoruz bugün kontolum vardı Dr hersey normal fakat yumurtaların çok irili ufaklı dedi ne demek istemiş olabilir bu bir sorun mu kizlar

Hayırlısı olsun hepimiz için yine Her aşamayı yazalım haberdar edelim birbirimizi

Bugün embriyolog aradı 3 tane döllenmiş yarına bilgi verecek kesin transfer tarihi belli olacakmış hayırlısı işe bekliyoruz bakalım. 3.gün mü 5.gün mü embriyosu koyacaksınız diye sordum duruma göre dedi. Hangisinin tutma ihtimali yüksek diye sorduğumda bi fark yok dedi doğru mu acaba kızlar

Merhaba kızlar tedavisi bayaca ilerlemiş arkadaşlar var rabbim hayırlı haberlere kavuştursun inşallah. Ben opusu olan arkadaşlara bir soru sorcaktım opu tedaviye başladıktan kaç gün sonra yapıldı sizlerin. ben ilkinde unutmuşum kaçıncı gündü benimde adetime daha var ama işlerimi transfer gününe kadar halledeyim istiyorum malum bahar temizliği iş yerindeki işler fln eğer bebeğim tutunursa sonrasına ağır işim kalmasın istiyorum :) kısmet tabii :)
Ayrıca 3. Gün ve 5. Gün embriyosu konuşulmuş benimki 3. Gün embriyosuydu ve tutundu sağsalim aldık kucağımıza şükür arkadaşlar bence bebeklerimiz en güzel bizim sevgimizle ve içimizde büyür teknik olarak 5. Gün daha kaliteli diyorlar ama bu işler pek tekniğe bakmıyor o yüzden bunları sıkıntı etmeyin bebeklerimiz stressiz anneler istiyorlar ona göre

Allah analide babalı büyümeyi nasip etsin çok sevindim gözünüz aydin..darısı başımıza insallah

Benim uzun protokolde o yüzden adet ile söyleyecek olursam 1 nisan adet oldum 14.gün yani perşembe opu var yani benim normal ovulasyon günüm tekabül etti

kızlar benim opu oldu ... bir dünya ilacım var .. muhtemelen cuma günü transfer.. Allahım hepimizi sevindirsin.. kucaklarımızı ikizlerle doldursun inşşş

kızlar benim opu oldu ... bir dünya ilacım var .. muhtemelen cuma günü transfer.. Allahım hepimizi sevindirsin.. kucaklarımızı ikizlerle doldursun inşşş
Min cnm ins sende benim gibi ikiz isteyenlerdensin demekki ☺☺☺ yumurta toplama yapıldımi senin benim cumartesi dedi Dr haftaya Sali da transfer ☺☺

Allah analide babalı büyümeyi nasip etsin çok sevindim gözünüz aydin..darısı başımıza insallah
Amin cnm Allah razı olsun 2 yaşında şu anda kızım inşallah senin ve buradaki tüm arkadaşların yüzünü güldürsün rabbim hayırlı sağlıklı bebekler hanenizi doldursun :)
Benim uzun protokolde o yüzden adet ile söyleyecek olursam 1 nisan adet oldum 14.gün yani perşembe opu var yani benim normal ovulasyon günüm tekabül etti
Teşekkür ederim cnm cevabın için benim kısa protokoldü ama benimde ovulasyona denk getirmişlerdi galiba çünkü doğumu tüp bebeğe göre değil son adet günüme göre hesaplıyordum bunda aynısı olur mu bilinmez tabii rabbim hayırlı sonuçlarla yüzünü güldürsün seninde cnm
Hayırlı olsun cnm inş bir çırpıda test gününe gelir ve Mutlu haberler verirsin sonrada biz geriden gelenlere dua edersin hamilelerin duası kabul olur ya

Kaç tane toplandı canım, acı hissettin mi? Embiryolog bilgi vermiştir anlat bakalım :)

iki tane iğne var hibor ve progeston gerisi hap biri fitil.. benim yumurtalar su toplamış belkide ondan bu kadar fazla ilaçlar sık wc ye çıkmamı sağlıor.. 16 yumurta toplandı.. kaçı döllendi diye yarın arıycaz.. doktor kaliteli varsa dondururuz da dedi.. adet olmuş gibiyim kasıklarım hafifledi... :) anesteziliydi zaten uyudum ve uyandım doktor şöle kötü olcan filan dedi ama kocam nazımı çeksin die öle dedi heralde ben baya iyyim öle işte kızlar.. 27 si test günü denmiş verilen kağıtta... ama kesin ben daha önce yaparım :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…