benim amh 1,56 ama oluşan yumurta sayım az ve senkronize değil.inşallha kalıteli çıkarlar tek umudum o.Senin AMH kaç peki canım benim 0,6 benim de az.. Hormonlar düzgün çalışmıyor ya ondan demek ki biri büyüyor biri daha geç büyüyor.. Allah yardım etsin bize ne diyeyim
Benmde perşembe opu var ne guzl hep beraber gün saycaz benm 3 du denemem ilk tuttu düştü iknci dondurlms du tutmadı smdi yeniden ignelerle başladm baklm hepimiz inşallah sevnc göz yaşları dökeriz burdaBenim dr büyük ihtimalle haftaya pazartesi ya da salı koyarlar çünkü perşembe opu olursa ctesi erken olur pazar transfer yapmıyorlar sanırım
Bana tek embiryo transfer etmişlerdi bu tedavimde 2 tane isteyeceğim tutma ihtimali yüksek olsun zaten rezervim az
Biz de basladik senin yazdiklarini okuyunca ben de biraktim kaan aydosu. Bizim dr %26 ydi basladigimizda, sonra test yaptirmadik bi dahaSuigeneris17
Kaan aydos da başlarken dna hasarı mız %22 idi. Malesef tedavi süreci ile %50 gibi bi rakamla tedaviyi kestik.. Kaan aydos ile zarara uğradık.
Bence varsa embriyon ozaman sen demesen de iki tane transfer edecekler. Bakalım bizim kac yumoş olacak kaçı dölenecek
Hayırlısı olsun hepimiz için yine Her aşamayı yazalım haberdar edelim birbirimiziBenım embrıyoları sadece opudan 1 gun sonra aradılar 25 tanr yumurta toplanmıstı 19 tanrsı dollenmıs ve 1 hafta sonra senı yıne arıcaz nasıl gıttıgıne daır dedı ve adetınden sonra koyacaz dedıler ve sadece 19 tane dollendıgını bılıyorum baska bısey demedıler kalıtelı degılmı sonrakı gunler farkedıyomus
Allah analide babalı büyümeyi nasip etsin çok sevindim gözünüz aydin..darısı başımıza insallahMerhaba kızlar tedavisi bayaca ilerlemiş arkadaşlar var rabbim hayırlı haberlere kavuştursun inşallah. Ben opusu olan arkadaşlara bir soru sorcaktım opu tedaviye başladıktan kaç gün sonra yapıldı sizlerin. ben ilkinde unutmuşum kaçıncı gündü benimde adetime daha var ama işlerimi transfer gününe kadar halledeyim istiyorum malum bahar temizliği iş yerindeki işler fln eğer bebeğim tutunursa sonrasına ağır işim kalmasın istiyorum :) kısmet tabii :)
Ayrıca 3. Gün ve 5. Gün embriyosu konuşulmuş benimki 3. Gün embriyosuydu ve tutundu sağsalim aldık kucağımıza şükür arkadaşlar bence bebeklerimiz en güzel bizim sevgimizle ve içimizde büyür teknik olarak 5. Gün daha kaliteli diyorlar ama bu işler pek tekniğe bakmıyor o yüzden bunları sıkıntı etmeyin bebeklerimiz stressiz anneler istiyorlar ona göre
Benim uzun protokolde o yüzden adet ile söyleyecek olursam 1 nisan adet oldum 14.gün yani perşembe opu var yani benim normal ovulasyon günüm tekabül ettiMerhaba kızlar tedavisi bayaca ilerlemiş arkadaşlar var rabbim hayırlı haberlere kavuştursun inşallah. Ben opusu olan arkadaşlara bir soru sorcaktım opu tedaviye başladıktan kaç gün sonra yapıldı sizlerin. ben ilkinde unutmuşum kaçıncı gündü benimde adetime daha var ama işlerimi transfer gününe kadar halledeyim istiyorum malum bahar temizliği iş yerindeki işler fln eğer bebeğim tutunursa sonrasına ağır işim kalmasın istiyorum :) kısmet tabii :)
Ayrıca 3. Gün ve 5. Gün embriyosu konuşulmuş benimki 3. Gün embriyosuydu ve tutundu sağsalim aldık kucağımıza şükür arkadaşlar bence bebeklerimiz en güzel bizim sevgimizle ve içimizde büyür teknik olarak 5. Gün daha kaliteli diyorlar ama bu işler pek tekniğe bakmıyor o yüzden bunları sıkıntı etmeyin bebeklerimiz stressiz anneler istiyorlar ona göre
Min cnm ins sende benim gibi ikiz isteyenlerdensin demekki ☺☺☺ yumurta toplama yapıldımi senin benim cumartesi dedi Dr haftaya Sali da transfer ☺☺kızlar benim opu oldu ... bir dünya ilacım var .. muhtemelen cuma günü transfer.. Allahım hepimizi sevindirsin.. kucaklarımızı ikizlerle doldursun inşşş
Kaçıncı gün embriyosu kaoyacaklar kaç tane döllenme canımkızlar benim opu oldu ... bir dünya ilacım var .. muhtemelen cuma günü transfer.. Allahım hepimizi sevindirsin.. kucaklarımızı ikizlerle doldursun inşşş
Amin cnm Allah razı olsun 2 yaşında şu anda kızım inşallah senin ve buradaki tüm arkadaşların yüzünü güldürsün rabbim hayırlı sağlıklı bebekler hanenizi doldursun :)Allah analide babalı büyümeyi nasip etsin çok sevindim gözünüz aydin..darısı başımıza insallah
Teşekkür ederim cnm cevabın için benim kısa protokoldü ama benimde ovulasyona denk getirmişlerdi galiba çünkü doğumu tüp bebeğe göre değil son adet günüme göre hesaplıyordum bunda aynısı olur mu bilinmez tabii rabbim hayırlı sonuçlarla yüzünü güldürsün seninde cnmBenim uzun protokolde o yüzden adet ile söyleyecek olursam 1 nisan adet oldum 14.gün yani perşembe opu var yani benim normal ovulasyon günüm tekabül etti
Hayırlı olsun cnm inş bir çırpıda test gününe gelir ve Mutlu haberler verirsin sonrada biz geriden gelenlere dua edersin hamilelerin duası kabul olur yakızlar benim opu oldu ... bir dünya ilacım var .. muhtemelen cuma günü transfer.. Allahım hepimizi sevindirsin.. kucaklarımızı ikizlerle doldursun inşşş
Kaç tane toplandı canım, acı hissettin mi? Embiryolog bilgi vermiştir anlat bakalım :)kızlar benim opu oldu ... bir dünya ilacım var .. muhtemelen cuma günü transfer.. Allahım hepimizi sevindirsin.. kucaklarımızı ikizlerle doldursun inşşş
Hayirli olsun canim nasil hissediyosun kendini nasil gecti?kızlar benim opu oldu ... bir dünya ilacım var .. muhtemelen cuma günü transfer.. Allahım hepimizi sevindirsin.. kucaklarımızı ikizlerle doldursun inşşş
Ne ilac verdi yine ignelere mi yoksa hap mi? Biktim ben artik igneden sabah aksam gobegim delik desik oldum vallakızlar benim opu oldu ... bir dünya ilacım var .. muhtemelen cuma günü transfer.. Allahım hepimizi sevindirsin.. kucaklarımızı ikizlerle doldursun inşşş
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?