• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

nisanda tüp bebek yaptıracaklar buyrun umut olalım birbirimize

Canım ben hergün merkezi arayıp emriyologdan bilgi aldım. Estrofemi de rahmi kalınlaştırmak için verdi doktor senin transfer tarihin belli oldu mu?Benim muhtemel tarih 27 nisan
Benım işte zamanında adet olursam 23 gun sonra transferım olacak inş bende bugun opudan sonra 4. Gun oldu acaba arasam bılgı verırlermı

Kızlar adet bıtımı hemen transfer edıyolarmı eger ole olursa mayısın 7 8 i transfer ederler

Evet aret kamerdeyım ben

Oranın düzeni bu şekilde demek ki. Embriyolar hakkında beni de bilgilendirmediler, sadece toplanan yumurta ve döllenen sayısını söyledi. 1 hafta 10 gün içinde tekrar bilgi vericez dediler. Meraktan çatlıyorum.

Oranın düzeni bu şekilde demek ki. Embriyolar hakkında beni de bilgilendirmediler, sadece toplanan yumurta ve döllenen sayısını söyledi. 1 hafta 10 gün içinde tekrar bilgi vericez dediler. Meraktan çatlıyorum.
Ama ben yarın arıcam cok merak edıyorum verdıklerı kagıdın ustunde suradan bılgı alabılırsınız dıye numara var bakalım verıceklermı bılgı

kizlar bugun 5.gun transferimin 7.gunu
sabah saat 09:20 civarinda pihtili lekelenmem oldu ve acikcasi korkuttu o saatten beri tekrarlamadi tertemiz..
dunden beride kasikta batmalarim oluyor..
sizce bu pihtili lekelenmeyi neye yormaliyim ve hamile olupta basina gelen var mi?

Selam arkadaşlar Bugün opu oldum. İyiydi sonrasında da pek ağrım olmadı yine de dikkat ediyorum. 6 yumurta toplandı az mı? Bir sürü ilaç ve iğne verdi gebelik sonucuna kadar iğne olacakmış. Sizler ne aşamadasınız

canım benimde cumartesi günü 5 yumurtam toplandı ve 2 si döllendi..pazartesi günü yani 2. gün emriyosu transfer edildi..Rabbim ol deyince olur..kaç yumurtan olduğu önemli değil yeterki tutunsun yumoşlar..2 nisanda test günüm..çok heyecanlıyım..Rabbim inşallah bizimde kucağımızı boş bırakmaz..

benimde rezervim az az önce geldim hastaneden yumurtaların erken büyüyor dedi doktor çatlama engelleyici iğne verdi 3 adet yumurta var hızlı büyüyen bugün adetin 5. günü ve yumurtalar 11,8,8mm eğer erken çatlarsa aşılamaya dönülecekmiş benim gibi yumurtası erken büyüyen var mı acaba ?

canım benimde yumurtalarım çabuk büyüdü..30 martta başladık tedaviye..9 nisanda yumurtalarım toplandı ve 1 nisanda transfer yapıldı..

canım benimde cumartesi günü 5 yumurtam toplandı ve 2 si döllendi..pazartesi günü yani 2. gün emriyosu transfer edildi..Rabbim ol deyince olur..kaç yumurtan olduğu önemli değil yeterki tutunsun yumoşlar..2 nisanda test günüm..çok heyecanlıyım..Rabbim inşallah bizimde kucağımızı boş bırakmaz..

İnşallah güzel haberlerini alırız canım :)

kizlar bugun 5.gun transferimin 7.gunu
sabah saat 09:20 civarinda pihtili lekelenmem oldu ve acikcasi korkuttu o saatten beri tekrarlamadi tertemiz..
dunden beride kasikta batmalarim oluyor..
sizce bu pihtili lekelenmeyi neye yormaliyim ve hamile olupta basina gelen var mi?

pıhtıların çok minik miydi..benim tranferim henüz 3. günü ama . gününde kez çok minik pıhtılaşma oldu..vajinadan jel kullanıyorum ondan zaten lor gibi akıntı geliyor onunla beraber geldi 2 sefer..aradım hemşireyi korkulcak birşey yok kullandığın jelle alakalıdır dedi..birde transfer olunca doktor bana içerde biraz kan oıhtısı gördüm pembemsi lekenmem olursa korkma dedi..

Back