• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

nisanda tüp bebek yaptıracaklar buyrun umut olalım birbirimize

benimde 28 tane toplandı 19 tanesi işlem gördü 14 tanesi 3. güne ulaştı 4 tanesi 5. gün embriyosu oldu ve donduruldu 3 tanesi içinde 6. güne takip edeceğiz denildi. doktorun sana transfere kadar kullanman için esrofem verdi mi acaba?
Sana bu kadar bılgıyı hergun mu arayıp soledıler yoksa opudan bı hafta sonramı bnde cok merak edıyorum ne durumdalar bna vermedı o ilacı ne işe yarıyo

Slm bursa art de ilk ama toplamda 4. Tüp bebek denemem yarın test yaptırıcam hersey yolunda gibi ama yinede çok korkuyorum. nolur dua edin çok ihtiyacım var...allah sizlerinde yar ve yardımcınız olsun inşaallah. ..
Canım inş guzel haberlerını alırız su mubarek 3 ayların hurmetıne 4. Tup bebek denemen neden dıgerlerı tutmadıkı acaba

Sana bu kadar bılgıyı hergun mu arayıp soledıler yoksa opudan bı hafta sonramı bnde cok merak edıyorum ne durumdalar bna vermedı o ilacı ne işe yarıyo

Zemre sende istanbul tüp bebektemiydin.

Benim de 2. Denemem ilki tuttu ama 8 haftalıkken kalbi durdu :KK43: Hacettepe'de yaptırmıştım onu şimdi Hulusi Hocadayım bakalım :) sen de iki tane mi koyduracaksın eğer iyi embriyom olursa ben iki isteyeceğim :)

Ben burda iki tane koyduramiorum eger 35 yasinda olaaydim.koycaklardi ama koymuolar malesef yasim 27 olsugu icim. Bende asilama yapmistim turkiyede tuttu fakat dustu sora hollandada 4 defa denedik olmadi malesef birde 3 ay iptal edildi bende psikolojik olarak cok yiprandim cunki 100 lul igne kullandirttilar ve 3- 4 yumurta olustu asilamada fazla yumutta olunca. Olmuomus turkiyede olsa yine baska olurdu. Ama burda mahvettiler beni cok yiprandim:KK43:en sonunda tup bebek yapalim. Olmuo dediler Yoka 6 defa denemem gerekti son iki kalmisti ama yumurta fazla buyudu fln derken iste sinirlendim. Artik ve kizdik biraz esimle allahtan tup bwbek dediler simdi hayirlisi bakalim hersey ii bizde sorunda yok esimle. Bende ins tutar ole diolar yuksek ihtimalle.tutar diolar allah yardimm etsin hepimize

Slm bursa art de ilk ama toplamda 4. Tüp bebek denemem yarın test yaptırıcam hersey yolunda gibi ama yinede çok korkuyorum. nolur dua edin çok ihtiyacım var...allah sizlerinde yar ve yardımcınız olsun inşaallah. ..
Allah

Yuce Rabbimin yardimiyla ins bebisin senledir cnm

cnm hormonların ilaçlarla kontrol altında olduğu için adetin bu ay da 24. gün gelcek die bişey yok.. merak etme ..tutcak inşş..
Canim sana kacinci gun embriyosu transfer edeceklermis bilgin var mi? Bana deniz hemsire 3. Gun embriyosu transfer ediyoruz dedi canim sıkıldı. 5. Gunde ihtimal daha yuksek diyolar cunku

Canım ben hergün merkezi arayıp emriyologdan bilgi aldım. Estrofemi de rahmi kalınlaştırmak için verdi doktor senin transfer tarihin belli oldu mu?Benim muhtemel tarih 27 nisan

Ben hollandada erasmus hastanesinde yaptirorum ama burdaki doktorlarin pek bisi bildigini sanmiorum turkoyedw daha gusel ve basarili oyuzden burda bir yada iki kere deneyip eger olmazsa turkoyede yaptircam cnm

İnşallah Bidaha gerek kalmaz da bebeğini kucağına alırsın:)

Benim de 2. Denemem ilki tuttu ama 8 haftalıkken kalbi durdu :KK43: Hacettepe'de yaptırmıştım onu şimdi Hulusi Hocadayım bakalım :) sen de iki tane mi koyduracaksın eğer iyi embriyom olursa ben iki isteyeceğim :)

Aa sana zor olmuştur ilk i tutu ama kaybetmiş sin:(
Benim ilk HRS hastanesinde oldu 5.gün embriyosu 1.kalite 2tane transfer etiler. Negatif.
Bakalım bu tedavi nasıl olacak:)

Aa sana zor olmuştur ilk i tutu ama kaybetmiş sin:KK43:
Benim ilk HRS hastanesinde oldu 5.gün embriyosu 1.kalite 2tane transfer etiler. Negatif.
saol cnm ins hepimize Rabbim hepimizze ins bebisler nasip eder hayrlisiyla

:KK43:
Bakalım bu tedavi nasıl olacak:)[/QUOTE]
Canim senin de esinde dna hasari vardi degil mi, kaan aydosa gitmistiniz. Bizde de var dna hasari, o mu etkiliymis acaba senin ilkinin tutmamasinda bi sey demis miydi kaan aydos

Aa sana zor olmuştur ilk i tutu ama kaybetmiş sin:KK43:

Bana tek embiryo transfer etmişlerdi bu tedavimde 2 tane isteyeceğim tutma ihtimali yüksek olsun zaten rezervim az :(

benimde rezervim az az önce geldim hastaneden yumurtaların erken büyüyor dedi doktor çatlama engelleyici iğne verdi 3 adet yumurta var hızlı büyüyen bugün adetin 5. günü ve yumurtalar 11,8,8mm eğer erken çatlarsa aşılamaya dönülecekmiş benim gibi yumurtası erken büyüyen var mı acaba ?

kızlar benimde 5- 6 yumurtam var.yumurta rezerv azlığı var. son kontrollerimdeyim artık. senkronize problemi varmış yumurtalarda.yani bazıları cok büyük bazılrı da küçük.haıyrlısı olur inşallah.

kızlar benimde 5- 6 yumurtam var.yumurta rezerv azlığı var. son kontrollerimdeyim artık. senkronize problemi varmış yumurtalarda.yani bazıları cok büyük bazılrı da küçük.haıyrlısı olur inşallah.

Senin AMH kaç peki canım benim 0,6 benim de az.. Hormonlar düzgün çalışmıyor ya ondan demek ki biri büyüyor biri daha geç büyüyor.. Allah yardım etsin bize ne diyeyim :(

Back