• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

nisanda tüp bebek yaptıracaklar buyrun umut olalım birbirimize

Nisan için Tüp bebek Anne adayları ..

•Nick •Merkez •Deneme •SAT • Sondurum

Suigeneris17 Suigeneris17 /başkent hast. / 1.deneme / belirsiz
Osen Osen /Ist. Tüp Bebek M. / 1.deneme /26.Mart
sukedisi sukedisi /Zeynep Kâmil /1.deneme /25Mart
angel-devil angel-devil /Başkent Üniv. Hast. /1.deneme /30Mart
echomare echomare /Başkent Üniv. Hast. /22.Mart/ op günü yaklaşıyor
@kelebekk47 /Başkent Üniv. Hast. /2.deneme /adet günü belirsiz
ferbe1 ferbe1 / bahçeci umut tüp bebek merkezi/ 2. deneme / 31Mart
kirikolsaduramazdin kirikolsaduramazdin /istanbul Florenz/2.deneme /8Mart/4Nisan
A atav melek /Medicana Çamlıca /31Mart
P princess01 /transfer 2Nisan/ HAMILE:anneadayı::KK46::KK200::nazar:
betheone betheone /izmir Smyrna art/ 1.deneme/ 11Nisan
demir6133 demir6133 /Trabzon Farabi/1.deneme/1Nisan
Gulce27 Gulce27 /Başkent Üniv. Hastanesi /2.deneme /12Nisan
ftmkrks ftmkrks /Ankara Gürkan Klinik/ 2.deneme /29.Mart
berceste_ berceste_ / Novaart/3.deneme /9Mart
zelibon zelibon /Reyap Hastanesi/ 1.deneme /29Mart
hayat15 hayat15 / Ankara HRS/ 3.deneme/ 26Mart
ahha ahha / Konya nova fertil/ 1pozitif 2.deneme /24Nisan
milkseykk milkseykk / 18 nisan test
@almiraroza / nisan/ hollanda
@Laylay26/ 20 nisan test
Arkadaşlar test tarihi belli olanlar yavaş yavaş haber verirlerse listeye ekleyebilirim

test tarihim 2 nisan

Kızlar sonucu aldım 1.20 negatif 4.negatif te duvar gibi çarptı yüzüme ama bu süreçte verdiğiniz destek ve Dualarınızı için çok teşekkür ederim artık sizden iyi haberler bekliyorum. ..

Rabbim hayırlısını versin, üzme kendini. Hayırlı olmayacakmış demek ki diye düşün.
Rabbim bir şeyi nasip etmiyorsa o an, daha sonra daha iyisini vereceği içindir.

:KK49:kızlarrrr 10 yumurtama işlem yapılmış hepsi döllenmiş inşşş güzel güzel büyürler:KK54:cuma transfer varrrr :nazar::anneadayı::KK200::KK46::KK46: bebişler geliooorr
Çok güzel bir haber hadi inşallah herkesin yüzünü güldürsün rabbim benimkiler de yarın toplanıyor inşallah hepsi güzel güzel dollenir

kizlar bugun 5.gun transferimin 7.gunu
sabah saat 09:20 civarinda pihtili lekelenmem oldu ve acikcasi korkuttu o saatten beri tekrarlamadi tertemiz..
dunden beride kasikta batmalarim oluyor..
sizce bu pihtili lekelenmeyi neye yormaliyim ve hamile olupta basina gelen var mi?
Bence hamilesin

Bende diyorum ki bu durum da bi yanlışlık var çünkü 30 martta başladım yazdın 9 da toplandı nasıl 2 nisan test olur diyorum ilahi zelibon zelibon

Nisan için Tüp bebek Anne adayları ..

•Nick •Merkez •Deneme •SAT • Sondurum

Suigeneris17 Suigeneris17 /başkent hast. / 1.deneme / belirsiz
Osen Osen /Ist. Tüp Bebek M. / 1.deneme /26.Mart
sukedisi sukedisi /Zeynep Kâmil /1.deneme /25Mart
angel-devil angel-devil /Başkent Üniv. Hast. /1.deneme /30Mart
echomare echomare /Başkent Üniv. Hast. /22.Mart/ op günü yaklaşıyor
@kelebekk47 /Başkent Üniv. Hast. /2.deneme /adet günü belirsiz
ferbe1 ferbe1 / bahçeci umut tüp bebek merkezi/ 2. deneme / 31Mart
kirikolsaduramazdin kirikolsaduramazdin /istanbul Florenz/2.deneme /8Mart/4Nisan
A atav melek /Medicana Çamlıca /31Mart
P princess01 /transfer 2Nisan/ HAMILE:anneadayı::KK46::KK200::nazar:
betheone betheone /izmir Smyrna art/ 1.deneme/ 11Nisan
demir6133 demir6133 /Trabzon Farabi/1.deneme/1Nisan
Gulce27 Gulce27 /Başkent Üniv. Hstnsi /2.dnme /12Nisan
ftmkrks ftmkrks /Ankara Gürkan Klinik/ 2.deneme /29.Mart
berceste_ berceste_ / Novaart/3.deneme /9Mart
zelibon zelibon /Reyap Hstnsi/ 1.dnme/22 mart test
hayat15 hayat15 / Ankara HRS/ 3.dnme/ 26Mart
ahha ahha / Konya nova fertil/ 1+/2.dnme /24Nisan
milkseykk milkseykk / 18 nisan test
Arkadaşlar test tarihi belli olanlar yavaş yavaş haber verirlerse listeye ekleyebilirim

Kızlar sonucu aldım 1.20 negatif 4.negatif te duvar gibi çarptı yüzüme ama bu süreçte verdiğiniz destek ve Dualarınızı için çok teşekkür ederim artık sizden iyi haberler bekliyorum. ..
çok geçmiş olsun öncelikle arkadaşım. rabbim en kısa zamanda yüzünü güldürsün inşaalh.ilkinde negatif sonucu aldığımda o kadar berbat hissedeceğimi hiç bilemezdim.şimdi de 2. denemem ve beklemek o iğnelerden aldığım o kadar hormondan daha zor ve berbat bişey:( üzülme demek kolay ama her negatif deneme o umutsuzluk garabetini bir adım daha ileri taşıyor::( rabbim hayırlısını versin herşeyden önce ama evlat hasretiyle yakmasın daha fazla bizi

çok geçmiş olsun öncelikle arkadaşım. rabbim en kısa zamanda yüzünü güldürsün inşaalh.ilkinde negatif sonucu aldığımda o kadar berbat hissedeceğimi hiç bilemezdim.şimdi de 2. denemem ve beklemek o iğnelerden aldığım o kadar hormondan daha zor ve berbat bişey:KK43: üzülme demek kolay ama her negatif deneme o umutsuzluk garabetini bir adım daha ileri taşıyor::KK43: rabbim hayırlısını versin herşeyden önce ama evlat hasretiyle yakmasın daha fazla bizi
Sağol canım allah razı olsun artık sizlerden iyi haberler bekliyorum bidaha deneyip denemem ek konusunda ilk defa kararsızım cook yıprandim cookkk.....

Son düzenleme:
umuyorum ki hamileyimdir canim:) cuma veya cmt test yapicam ama simdilik totem modundayim:) oyuzden hamilelik takvimi yaptim:)bakalim kismet

Ben kaçırdım galiba yazdıklarını sen de başkenttesin değil mi :) kaç embiryo transfer ettiler peki?

Sağol canım allah razı olsun artık sizlerden iyi haberler bekliyorum bidaha deneyip denemem ek konusunda ilk defa kararsızım cook yıpranmış cookkk.....
sorununuzu bilmiyorum canim ama 4 tane deneme kolay degil.fakat bizim sinavimiz bu.yilmak pes etmek bizim gibi guclu annelere yakisacak bisey degil.suan kolay bi surecte degilsin acin var yasin var.bunlari yasayip sonra kendine geleceksin.hazir hissettiginde yeniden savasacaksin. ama sunu sakin unutma once sen degerlisin, kendini mutlu et her zaman. onlar gelecek bugun degil belki ama yarin mutlaka;)

Back