• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

nisanda tüp bebek yaptıracaklar buyrun umut olalım birbirimize

Selam arkadaşlar Bugün opu oldum. İyiydi sonrasında da pek ağrım olmadı yine de dikkat ediyorum. 6 yumurta toplandı az mı? Bir sürü ilaç ve iğne verdi gebelik sonucuna kadar iğne olacakmış. Sizler ne aşamadasınız
Canim ben onu doktoruma sordum, ideal sayi 5-10 arasi yumurta olusmasi dedi kalite acisindan

Kizlar tedaviye yeni başlayacak olanlar benim menapour 3 kutu hiç kullanılmadan kaldı tedavisinde lazım olanlarà raporlu fiyatına satabilirim isteyenler ozelden bana ulasabilir

Yok canım onlarda bı sorun yok heralde cok yumurta olusumundan sonra ohss rıskı oluyomus ondan dolayı bıdahakı ay tutma oranı daha cok oluyomus baktım arastırdım sordum sonuc bole cıkıyo
canım yazılarına baktım seninle durumumuz hemen hemen aynı benimde opudan sonra adet görüp sonrasında transferi yapacak senin emriyoların ne durumda merak ettim.

Benim adette persembe gunu kizlar ikinci veya ucuncu gunu bende giderim buyuk ihtimal persembe gunune adeti denk gelen 3 kisi olduk bakalim test gunlerimizde denk gelicekmi:KK36:
1-2 gün fark eder ancak inşallah hepimiz güzel haberler veririz :) senin ilk denemen mi?

kizlar sabah yazdigim bir soru vardi aklimi karistiran,
tranferde hepimize farkli gun embriyosu konulmusken nasil olurda gebelik testi yada tutunma gunu asagi yukari ayni olabilir diye dusunmustum,sonucta dollenme tarihin onemli diye..
buldugum bilgiyi aynen paylasiyorum;

3. gününde transfer edilen her embriyonun (cleaved embryo), transferden sonraki 7-9 gün içinde kandaki hCG konsantrasyonunu yaklaşık 5mlU/ml kadar artırması beklenir. 5-6. gününde transfer edilen embriyo ise (blastosist) bu miktarı transferden sonraki 5-7 gün içinde sağlar. Bundan sonra ise normal devam eden erken dönem hamilelikte kandaki hCG miktarı her 48 saatte bir ikiye katlanır. 10. Hafta cıvarında ise en yüksek miktara ulaşarak yaklaşık 60.000 mlU/ml olur. (Bu miktar hamilelikten hamileliğe değişim gösterebilir...

canım yazılarına baktım seninle durumumuz hemen hemen aynı benimde opudan sonra adet görüp sonrasında transferi yapacak senin emriyoların ne durumda merak ettim.
Benım embrıyoları sadece opudan 1 gun sonra aradılar 25 tanr yumurta toplanmıstı 19 tanrsı dollenmıs ve 1 hafta sonra senı yıne arıcaz nasıl gıttıgıne daır dedı ve adetınden sonra koyacaz dedıler ve sadece 19 tane dollendıgını bılıyorum baska bısey demedıler kalıtelı degılmı sonrakı gunler farkedıyomus

Benım embrıyoları sadece opudan 1 gun sonra aradılar 25 tanr yumurta toplanmıstı 19 tanrsı dollenmıs ve 1 hafta sonra senı yıne arıcaz nasıl gıttıgıne daır dedı ve adetınden sonra koyacaz dedıler ve sadece 19 tane dollendıgını bılıyorum baska bısey demedıler kalıtelı degılmı sonrakı gunler farkedıyomus
benimde 28 tane toplandı 19 tanesi işlem gördü 14 tanesi 3. güne ulaştı 4 tanesi 5. gün embriyosu oldu ve donduruldu 3 tanesi içinde 6. güne takip edeceğiz denildi. doktorun sana transfere kadar kullanman için esrofem verdi mi acaba?

Back