Sen iğneni de götür göstersin sana hemşire benim de siringalar bitti eczaneden aldım ama sanırım yanlış aldım benimki 50 ml ken eczane 100 ml lik vermiş ve yarın sabah başka şırınga olmadığı için aldığımi kullanacam oluyor böyle aksiliklieryani purogen kalemde yok 100-125 arasında tek çizgi olsa 112.5 oluor ama iki çizgi var .. 108.4 yapmış oldum.. ya da 116.5 yapmış olcaktım bi tık daha yapsam.. bu gün gittim yarın yine çağırınca yine içime bir kurt düştügerçi iyi gidior bu kız dedi kontrolde
Bana puregonu asilamada vermisti, bu sefer gonal f verdi. Neye gore belirliyo acaba verecegi ilaclari ben de onu merak ettim simdi. Tum tup bebek olacaklara gonal f veriyo saniyodumyani purogen kalemde yok 100-125 arasında tek çizgi olsa 112.5 oluor ama iki çizgi var .. 108.4 yapmış oldum.. ya da 116.5 yapmış olcaktım bi tık daha yapsam.. bu gün gittim yarın yine çağırınca yine içime bir kurt düştügerçi iyi gidior bu kız dedi kontrolde
O zaman kesin ilaçlardan çünkü hiç olmadim gibi bişey çok az olduBenim de coktan bitti, normalde cok fazla olurum hem de azicik oldu bu ay
Canim bana da gonal f pen yazmis doktor. Eczaneden aldim ilaclari hic bakmadim. Aksam tam yapcam bi baktim hemsirenin tarif ettigi gibi kalem falan yok ici siringa dolu. Hemen eczaneyi aradim, yanlis vermisiz ama kapatiyoruz dedi yuzsuzce. Ben de kavga ede ede bekletrim kapattirmadim. Ta dikmenden bahceliye ilac degistirmeye gittik kosa kosa. Oluyo demek ki boyle aksiliklerSen iğneni de götür göstersin sana hemşire benim de siringalar bitti eczaneden aldım ama sanırım yanlış aldım benimki 50 ml ken eczane 100 ml lik vermiş ve yarın sabah başka şırınga olmadığı için aldığımi kullanacam oluyor böyle aksiliklier
Kalem gibi nasıl oluyor hani şu şeker hastalarının ki gibi miCanim bana da gonal f pen yazmis doktor. Eczaneden aldim ilaclari hic bakmadim. Aksam tam yapcam bi baktim hemsirenin tarif ettigi gibi kalem falan yok ici siringa dolu. Hemen eczaneyi aradim, yanlis vermisiz ama kapatiyoruz dedi yuzsuzce. Ben de kavga ede ede bekletrim kapattirmadim. Ta dikmenden bahceliye ilac degistirmeye gittik kosa kosa. Oluyo demek ki boyle aksilikler
Kalem dusun, hazir icinde ilac. Sadece igne basini degistiriyosun her seferde. Dozunu belirlemek icin ceviriyosun kalemi, istedigin dozda yapiyosunK
Kalem gibi nasıl oluyor hani şu şeker hastalarının ki gibi mi
Bende yarın gıdıcem 11 de son kez kullanıyorum bugun ıgneleri cuma gunu yunurtalıklat toplanıcak buyuk ıhtımal haftaya transfer olucakEvet ilk ve son olur inşallah :)
Yüksek ihtimalle cuma opu olacak benim. seninde öyle dimi. eğer öyleyse aynı günyazarız buraya
Hadi bakalım inşallah güzel haberler gelsin bize deBende yarın gıdıcem 11 de son kez kullanıyorum bugun ıgneleri cuma gunu yunurtalıklat toplanıcak buyuk ıhtımal haftaya transfer olucak
Hadi bakalım inşallah hepsi güzel güzel döllensin sonra karnında devam eder ilk haber senden mi olacak simdikızlar benimde perşembe toplama var. olmuş bir sürü erişkin yumoş hatta bazısı almış başını gitmiş 21-22 mm olanlar var 14-15mm olanlarda var işlem görebilecek 12-15 arası yumoş var dedi bakalım toplamada ne olacak.
21.45 de çatlama iğnemi vuracağım. stressten mi ilaçlardan mı bilmem acayip midem bulanıyor. zaten sabahtan beri aşağıdan yukarıdan aktif çalışıyorum. doktor salgın var dikkat et dedi , extradan ilaçta kullanamıyorum bol bol su ...
benden öncede vardı sanki listede yazıyordu :) bu sefer tamamına erer umarım. zor sıkıntılı bir süreç. stress yapmayan ben şimdi aklıma geldikce titriyorum korkudanHadi bakalım inşallah hepsi güzel güzel döllensin sonra karnında devam eder ilk haber senden mi olacak simdi
İyi akşamlar kızlar maşallah yeni arkadaşlar gelmiş tedavisi başlayan opusu yaklaşan olan ve gün Sayanlar var bir de daha benim gibi adet bekleyenler Allah herkesin yüzünü güldürsün inşallah tahlil kontrollerim bitti bir sorun yok gibi nisan sonu başlıcaz inşallah. ben şu sıralar sizi sadece takip edebiliyorum yazmaya vaktim olmuyor hergün ayrı koşturmaca okul iş en önemlisi minişim günlerim çok dolu ve yorucu. İlk bebeğini bekleyenler size en güzel tavsiyem bol bol dinlenin ocaktan sonra hayatınızın en yorucu ama en güzel günleri geliyor Allah'ın izniyle kocişlerinizi kolunuza takıp bol bol gezin
Günaydın canim progesteron neyi gösteriyor ben pek anlamıyorum o yüzden bilemicemKızlar 20. Gün yaptırdığım progesteron sonucum 18 çıkmış sizce de yüksek mi?
Canm bnm 32 cıkmıstı ama bılemıcem kımler nerde tedavı goruyo kızlar merak ettımKızlar 20. Gün yaptırdığım progesteron sonucum 18 çıkmış sizce de yüksek mi?
Bence sizde belirti olmaması normal bizdeki ağrılar ilaçlardan kaynaklibugun transferimin 2. günü memorial şişli semra kahraman hiç belirti yok ilaçsız tüp bebek tedavisiydi belirti olmaması iyi mi acaba
içim rahatladı biraz sadece göğüs şişliği var oda normaldede oluyor zaten adettten bir hafta önce tek embiryo kondu gerçi tutar mı acabaBence sizde belirti olmaması normal bizdeki ağrılar ilaçlardan kaynakli
Ben daHa ilaçları kullanıyorum sanırım önümüzdeki hafta opu ve transfer olur hayırlısıyla herkesin gönlünden geçen olsun inşallah bize göre en sağlıklı olanı aslında sizinki çünkü biz dünyanın hormonunu aldık bende ilaç siz yaptırmak istiyordum ama devlette yaptırdığım için mecburen ilaçlı olduiçim rahatladı biraz sadece göğüs şişliği var oda normaldede oluyor zaten adettten bir hafta önce tek embiryo kondu gerçi tutar mı acaba
sizin kaçıncı gün
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?