- 4 Nisan 2016
- 33
- 31
- 8
- 36
teşekkür ederim canım peki sonrasında bir tavsiyen var mı? ne yapmalıyım yada yapmamalıyım.Canım anestezi li zaten bişey anlamiyorsun
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
teşekkür ederim canım peki sonrasında bir tavsiyen var mı? ne yapmalıyım yada yapmamalıyım.Canım anestezi li zaten bişey anlamiyorsun
Benim daha toplanmadi kontrole gittiğimde sordum bi bayana o söyledi herhangi bişey gerekmiyor sanırım transfer sonrası dikkat etmen gerekteşekkür ederim canım peki sonrasında bir tavsiyen var mı? ne yapmalıyım yada yapmamalıyım.
10 gün sonra mı kontrole gideceksinKızlar doktor ilaçlarımı verdi. 10-11 gün sonra kontrol olacak, eğer herşey yolunda gider ise nisan sonu transfer olacak inşallah.
Doktora çok soru sormamı eşim yasakladı kafamdaki hiç birşeyi soramadım.
tamam canım o zaman ben sana tavsiyede bulunurum :))Benim daha toplanmadi kontrole gittiğimde sordum bi bayana o söyledi herhangi bişey gerekmiyor sanırım transfer sonrası dikkat etmen gerek
Ben 2 günde bir kontrol oluyorum 10 gün çok değilmi10 gün sonra mı kontrole gideceksin
Okurtamam canım o zaman ben sana tavsiyede bulunurum :))
Bende cumartesi gittim perşembe çağırdı tekrar özelde ki doktorlar daha sık çağırıyor devlet arayı biraz uzun tutuyorBen 2 günde bir kontrol oluyorum 10 gün çok değilmi
Bi de bişey soracam adetliyken başlıyoruz ya bu ilaçlara sizde de adet kanamasını azaltti yada kesti mitamam canım o zaman ben sana tavsiyede bulunurum :))
Darisi basimiza insKizlar mart topigi almış başını gitmiş hamiş listesi uzamis da uzamis bizim ilk testi yapacak olan kim yada ilk kim transfere girecek ay çok hecanli
Ben heralde bu 10 gun içinde transferım yapılır ay sonuda test gunum olurDarisi basimiza ins
Evet yarin aksam ilaclara basliyorum. 10 gün sonra duruma bakarız dedi doktorum.10 gün sonra mı kontrole gideceksin
cnm. takvimin inşallah 9 ay sürer... hayırlı olsun...Aynı sorun bende de bugün oldu.Cumartesi transfer oldum.Ben de ilaçlardan olduğunu düşündüğüm bulantım var.Normalda ilaç kullanmamaya çalışırım ama mecburi bu.