• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

nisanda tüp bebek yaptıracaklar buyrun umut olalım birbirimize

teşekkür ederim canım peki sonrasında bir tavsiyen var mı? ne yapmalıyım yada yapmamalıyım.
Benim daha toplanmadi kontrole gittiğimde sordum bi bayana o söyledi herhangi bişey gerekmiyor sanırım transfer sonrası dikkat etmen gerek

Kizlar mart topigi almış başını gitmiş hamiş listesi uzamis da uzamis bizim ilk testi yapacak olan kim yada ilk kim transfere girecek ay çok hecanli

İyi akşamlar kızlar maşallah yeni arkadaşlar gelmiş tedavisi başlayan opusu yaklaşan olan ve gün Sayanlar var bir de daha benim gibi adet bekleyenler Allah herkesin yüzünü güldürsün inşallah tahlil kontrollerim bitti bir sorun yok gibi nisan sonu başlıcaz inşallah. ben şu sıralar sizi sadece takip edebiliyorum yazmaya vaktim olmuyor hergün ayrı koşturmaca okul iş en önemlisi minişim günlerim çok dolu ve yorucu. İlk bebeğini bekleyenler size en güzel tavsiyem bol bol dinlenin ocaktan sonra hayatınızın en yorucu ama en güzel günleri geliyor Allah'ın izniyle kocişlerinizi kolunuza takıp bol bol gezin;):KK36:

Selm kzlar bende bugün bismillah deyip ilk iğnemi vurundm bu 3.cü denemem bnm 1 defa tuttu düştü snra dondurulmuş denedm tutmadı smdi tekrar ignelerle basldm rabbim hepimizin yüzünü güldürsn inşallah

Günaydın kızlar bişey sorsam sabah sabah coraspin ve vitamin elevit kullanıyorum iğnelerde var tabi ama midem çok kötü oluyor haplardan heralde mide koruyucu bi ilaç kullansam olur mu dr soramadım bi türlü. Bilgisi yorumu olan var mıdır

kızlar aranızda gebelik aşısı yaptıran, ya da yaptırmayı düşünen var mı. benim kafak azcık karışıkta;)

Back