• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

nisanda tüp bebek yaptıracaklar buyrun umut olalım birbirimize

İlaç siz tüp bebeğin süreci nasıl
Ben aslında yumurta toplamada ilaç kullandım 2 yıl önce toplandı gonalf kullandım 30 yumurta toplandı sonra oluşan tüm embiryolar donduruldu... sonra bi kaç ay sonra transfer yapıldı tuttu fakat düşük oldu yumurta geliştirici ilaçlar bende kist yapmış östrojene bağlı olduklarından her estofem kullandıığımda kistler büyüyordu.. kistlerin düşüğe sebep olduğu düşünüldüğünden çikolata kistlerimi aldırdım bu ayda dondurulmuş embiryo tedavisine başladık fakat folik asit hariç hiç ilaç kullanmadım..
yumurtlama gününü tespit ettiler ve 7 gün sonra transfer yaptılar.. sonuç nolcak bakalım?

Ben aslında yumurta toplamada ilaç kullandım 2 yıl önce toplandı gonalf kullandım 30 yumurta toplandı sonra oluşan tüm embiryolar donduruldu... sonra bi kaç ay sonra transfer yapıldı tuttu fakat düşük oldu yumurta geliştirici ilaçlar bende kist yapmış östrojene bağlı olduklarından her estofem kullandıığımda kistler büyüyordu.. kistlerin düşüğe sebep olduğu düşünüldüğünden çikolata kistlerimi aldırdım bu ayda dondurulmuş embiryo tedavisine başladık fakat folik asit hariç hiç ilaç kullanmadım..
yumurtlama gününü tespit ettiler ve 7 gün sonra transfer yaptılar.. sonuç nolcak bakalım?
Hımmm anladım

İnşallah çok güzel olur cnım.. Allah hepimizi güldürsün..

Ayyyy bende heyecanlandım hangi ilaçları kullanıyordum ve kaç gün sonra opu olacak

tedaviye başladığım gün 30 marttı..gonal f merional 150 cetrotide femara rulid folio biosteron ve progeny m kullandım..bazılarını hala kullanıyorum..ben ilaçların hepsini yazdım sana..çatlatma iğneside ovitrine...
opu cumartesi günü kısmetse...tedavinin 10. günü oluyor..28 inde adet gördüm..30 unda ilaçlara başladım..

Kızlar ben geldim.
Bugün kontrolüm vardı, 20 den fazla yumurtam varmış inşallah hepsi kalitelidir. Cuma günü opu olacak, prolaktin biraz yüksek çıkmış o yüzden transfer bu ay olmayacakmış. Ohss riskim varmış. :KK43: Korkuyorum biraz.

zemre123456 zemre123456 Bende ist. tüp bebek teyim. Emre beye gidiyorum. Belki opu günü karşılaşırız :) ben 9:00 da orada olucam. 10:00 da işleme alıcaklarmış.

İnşallah hayırlı haberler alırsın rabbim gönlüne

Göre versin benmde pazartesi test günüm çok heycanlıyım
İnşallah Rabbim herkesin gönlüne göre versin bakalım kaç yumurtam oluşmuş ne kadar büyüklükte bu hafta ıgneleri vururken hep Besmele ve dua ile vurdum sonra da sevdim karnımı olumlu olup güzel güzel büyüsün ler diye

Kızlar ben geldim.
Bugün kontrolüm vardı, 20 den fazla yumurtam varmış inşallah hepsi kalitelidir. Cuma günü opu olacak, prolaktin biraz yüksek çıkmış o yüzden transfer bu ay olmayacakmış. Ohss riskim varmış. :KK43: Korkuyorum biraz.

zemre123456 zemre123456 Bende ist. tüp bebek teyim. Emre beye gidiyorum. Belki opu günü karşılaşırız :) ben 9:00 da orada olucam. 10:00 da işleme alıcaklarmış.
cnm e2 in nasıldı.. benim de mi öle olucak yüksek gidiyor dedi doktor.. her baktığında doktor.. bir ooooohhh çekio.. :63: iptal olur mu benim ki de.. En Büyük KK bu hormonlara başlıycam haaa..

İnşallah Rabbim herkesin gönlüne göre versin bakalım kaç yumurtam oluşmuş ne kadar büyüklükte bu hafta ıgneleri vururken hep Besmele ve dua ile vurdum sonra da sevdim karnımı olumlu olup güzel güzel büyüsün ler diye
Benden 6 yumurta toplandı 4 döllendi birisi 3.gün yitirmiş bölünmeyi 2 en kalitelisi transer edildi diğeride geriden geliyor dedi drum hayırlısnı nasp etsn allah bol bol dua edelim inşallah burda hayırlı haberlerimizi alırız

tedaviye başladığım gün 30 marttı..gonal f merional 150 cetrotide femara rulid folio biosteron ve progeny m kullandım..bazılarını hala kullanıyorum..ben ilaçların hepsini yazdım sana..çatlatma iğneside ovitrine...
opu cumartesi günü kısmetse...tedavinin 10. günü oluyor..28 inde adet gördüm..30 unda ilaçlara başladım..
ne güzel hayırlı olsun..iki gün oldu bizde yumurta geliştirici iğnelere başladık haftaya salı kotrolümüz var...

cnm e2 in nasıldı.. benim de mi öle olucak yüksek gidiyor dedi doktor.. her baktığında doktor.. bir ooooohhh çekio.. :63: iptal olur mu benim ki de.. En Büyük KK bu hormonlara başlıycam haaa..

e2 söylemedi. Aslında sormakta aklıma gelmedi o an. Sorun olsa onuda söylerdi sanırım. Cabaser diye bir hap verdi. Onu kullanacağım. Aslında parkinson hastaları içinmiş ama prolaktini de düşürüyormuş. Onun yerine direk prolaktin odaklı bir hap verseydi daha iyiydi, şimdi hormonu düzeltelim derken başka şeyleri bozucaz korkuyorum:KK62:

Benden 6 yumurta toplandı 4 döllendi birisi 3.gün yitirmiş bölünmeyi 2 en kalitelisi transer edildi diğeride geriden geliyor dedi drum hayırlısnı nasp etsn allah bol bol dua edelim inşallah burda hayırlı haberlerimizi alırız
Ay inşallah herkes mutlu olsun yaaa

Nisan için Tüp bebek Anne adayları ..

•Nick •Merkez •Deneme •SAT • Sondurum

Suigeneris17 Suigeneris17 /başkent hast. / 1.deneme / belirsiz
Osen Osen /Ist. Tüp Bebek M. / 1.deneme /26.Mart
sukedisi sukedisi /Zeynep Kâmil /1.deneme /25Mart
angel-devil angel-devil /Başkent Üniv. Hast. /1.deneme /30Mart
echomare echomare /Başkent Üniv. Hast. /22.Mart/ op günü yaklaşıyor
@kelebekk47 /Başkent Üniv. Hast./2.deneme /adet günü belirsiz
ferbe1 ferbe1 / bahçeci umut tüp bebekmerkezi/ 2. deneme / 31Mart
kirikolsaduramazdin kirikolsaduramazdin /istanbul Florenz /2.deneme /8Mart/4Nisan
A atav melek /Medicana Çamlıca /31Mart
P princess01 /transfer 2Nisan
betheone betheone /izmir Smyrna art/ 1.deneme/ 11Nisan
demir6133 demir6133 /Trabzon Farabi/ 1.deneme /1Nisan
Gulce27 Gulce27 /Başkent Üniv. Hastanesi/2.deneme /12Nisan
ftmkrks ftmkrks /Ankara Gürkan Klinik/2.deneme /29.Mart
berceste_ berceste_ / Novaart/3.deneme /9Mart
zelibon zelibon /Reyap Hastanesi/ 1.deneme /29Mart
hayat15 hayat15 / Ankara HRS/ 3.deneme/26Mart
ahha ahha / Konya nova fertil/ 1pozitif2.deneme /24Nisan

Back