- 3 Eylül 2014
- 2.978
- 2.342
- 108
- 36
İlaç siz tüp bebeğin süreci nasıliçim rahatladı biraz sadece göğüs şişliği var oda normaldede oluyor zaten adettten bir hafta önce tek embiryo kondu gerçi tutar mı acaba
sizin kaçıncı gün
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
İlaç siz tüp bebeğin süreci nasıliçim rahatladı biraz sadece göğüs şişliği var oda normaldede oluyor zaten adettten bir hafta önce tek embiryo kondu gerçi tutar mı acaba
sizin kaçıncı gün
Ben aslında yumurta toplamada ilaç kullandım 2 yıl önce toplandı gonalf kullandım 30 yumurta toplandı sonra oluşan tüm embiryolar donduruldu... sonra bi kaç ay sonra transfer yapıldı tuttu fakat düşük oldu yumurta geliştirici ilaçlar bende kist yapmış östrojene bağlı olduklarından her estofem kullandıığımda kistler büyüyordu.. kistlerin düşüğe sebep olduğu düşünüldüğünden çikolata kistlerimi aldırdım bu ayda dondurulmuş embiryo tedavisine başladık fakat folik asit hariç hiç ilaç kullanmadım..İlaç siz tüp bebeğin süreci nasıl
Ayyyy bende heyecanlandım hangi ilaçları kullanıyordum ve kaç gün sonra opu olacakarkadaşlar çok heyecanlıyım..şimdi kontrolden geldim..cumartesi yumurtalarım toplancakmış...Allah ım inşallah herşey yolunda gider..
Hımmm anladımBen aslında yumurta toplamada ilaç kullandım 2 yıl önce toplandı gonalf kullandım 30 yumurta toplandı sonra oluşan tüm embiryolar donduruldu... sonra bi kaç ay sonra transfer yapıldı tuttu fakat düşük oldu yumurta geliştirici ilaçlar bende kist yapmış östrojene bağlı olduklarından her estofem kullandıığımda kistler büyüyordu.. kistlerin düşüğe sebep olduğu düşünüldüğünden çikolata kistlerimi aldırdım bu ayda dondurulmuş embiryo tedavisine başladık fakat folik asit hariç hiç ilaç kullanmadım..
yumurtlama gününü tespit ettiler ve 7 gün sonra transfer yaptılar.. sonuç nolcak bakalım?
İnşallah çok güzel olur cnım.. Allah hepimizi güldürsün..Ben aslında yumurta toplamada ilaç kullandım 2 yıl önce toplandı gonalf kullandım 30 yumurta toplandı sonra oluşan tüm embiryolar donduruldu... sonra bi kaç ay sonra transfer yapıldı tuttu fakat düşük oldu yumurta geliştirici ilaçlar bende kist yapmış östrojene bağlı olduklarından her estofem kullandıığımda kistler büyüyordu.. kistlerin düşüğe sebep olduğu düşünüldüğünden çikolata kistlerimi aldırdım bu ayda dondurulmuş embiryo tedavisine başladık fakat folik asit hariç hiç ilaç kullanmadım..
yumurtlama gününü tespit ettiler ve 7 gün sonra transfer yaptılar.. sonuç nolcak bakalım?
Ayyyy bende heyecanlandım hangi ilaçları kullanıyordum ve kaç gün sonra opu olacak
Göre versin benmde pazartesi test günüm çok heycanlıyımBende yarın kontrole gidiyorum bakalım ne çıkacak sonuç çok heyecanliyim
İnşallah Rabbim herkesin gönlüne göre versin bakalım kaç yumurtam oluşmuş ne kadar büyüklükte bu hafta ıgneleri vururken hep Besmele ve dua ile vurdum sonra da sevdim karnımı olumlu olup güzel güzel büyüsün ler diyeİnşallah hayırlı haberler alırsın rabbim gönlüne
Göre versin benmde pazartesi test günüm çok heycanlıyım
cnm e2 in nasıldı.. benim de mi öle olucak yüksek gidiyor dedi doktor.. her baktığında doktor.. bir ooooohhh çekio.. iptal olur mu benim ki de.. bu hormonlara başlıycam haaa..Kızlar ben geldim.
Bugün kontrolüm vardı, 20 den fazla yumurtam varmış inşallah hepsi kalitelidir. Cuma günü opu olacak, prolaktin biraz yüksek çıkmış o yüzden transfer bu ay olmayacakmış. Ohss riskim varmış. Korkuyorum biraz.
zemre123456 Bende ist. tüp bebek teyim. Emre beye gidiyorum. Belki opu günü karşılaşırız :) ben 9:00 da orada olucam. 10:00 da işleme alıcaklarmış.
Benden 6 yumurta toplandı 4 döllendi birisi 3.gün yitirmiş bölünmeyi 2 en kalitelisi transer edildi diğeride geriden geliyor dedi drum hayırlısnı nasp etsn allah bol bol dua edelim inşallah burda hayırlı haberlerimizi alırızİnşallah Rabbim herkesin gönlüne göre versin bakalım kaç yumurtam oluşmuş ne kadar büyüklükte bu hafta ıgneleri vururken hep Besmele ve dua ile vurdum sonra da sevdim karnımı olumlu olup güzel güzel büyüsün ler diye
ne güzel hayırlı olsun..iki gün oldu bizde yumurta geliştirici iğnelere başladık haftaya salı kotrolümüz var...tedaviye başladığım gün 30 marttı..gonal f merional 150 cetrotide femara rulid folio biosteron ve progeny m kullandım..bazılarını hala kullanıyorum..ben ilaçların hepsini yazdım sana..çatlatma iğneside ovitrine...
opu cumartesi günü kısmetse...tedavinin 10. günü oluyor..28 inde adet gördüm..30 unda ilaçlara başladım..
cnm e2 in nasıldı.. benim de mi öle olucak yüksek gidiyor dedi doktor.. her baktığında doktor.. bir ooooohhh çekio.. iptal olur mu benim ki de.. bu hormonlara başlıycam haaa..
Ay inşallah herkes mutlu olsun yaaaBenden 6 yumurta toplandı 4 döllendi birisi 3.gün yitirmiş bölünmeyi 2 en kalitelisi transer edildi diğeride geriden geliyor dedi drum hayırlısnı nasp etsn allah bol bol dua edelim inşallah burda hayırlı haberlerimizi alırız