Ben yaptırmak istiyorum ama 700 tl imis çok pahalı geldi nerdeyse tüm ilaçlarımın parası kadarkızlar aranızda gebelik aşısı yaptıran, ya da yaptırmayı düşünen var mı. benim kafak azcık karışıkta
Ben yaptırmak istiyorum ama 700 tl imis çok pahalı geldi nerdeyse tüm ilaçlarımın parası kadar
kızlar selam bende bugun doktora gıttım kontrole dondurulmus embrıyo transferı ıcın 2gun sonra ılaça başlayacagım emfrofen ılacı verdı 5gunde bır kullanıum seklı degısıyor. banada soledıler bugun gebelık asısını 900tl ucretıymıs. rahmı temızleyıp rahım duvarını uyarıyormuslar ve embrıyo tutunmasına yarar saglyıormus %5 tutunma oranını artıtır dedıler bana 21ınde kontrolum var ogune kadar dusuncem bende :) netten baktıgımda kımı faydalı demıs kımı para tuzagı demıs . aslında okadar cok para oduyoruz kı tutunmazsa zaten hepsı çop olcak uzerıne 900 ekselek ne kaybedecegız yanı ama tutarsa çekmıs oldugumuz sıkıntıların karsılıgını almıs olcaz. ben yaptırmayı dusunuyorum %5 bıle olsa denemek ıstıyorum. para tuzagı olsada zaten odemıs oldugum rakamlara bakarsak odas eklensın dıyorum.Ben yaptırmak istiyorum ama 700 tl imis çok pahalı geldi nerdeyse tüm ilaçlarımın parası kadar
Transferin yapıldı mikızlar unutup arveles agrı kesici içtim. doktorumu arayıp sorsam mı acaba.bişey olur mu;(
yok cnm transferim yapılmadı.yumurtalık takibindeyim.yarın 2. kontrolüme gıdıcem.doktorumun hemşiresiyle görüştüm son care . napiyım dieTransferin yapıldı mi
kaç gün daha iğne olacağız benim bugün iğneye olalı 5.günüm
Benımde dun 4. Gıdısımdı kontrole bugun son kez ıgnelerı kullanıyorum 8 gundur kullanıyorum ıgnelerı yarın 11 de randevum var catlatma ıgnesinı yarın veya oburgun vurucaklar inşben 19 gündür lucrin kullanıyorum, 9 gündür de yumurta geliştirici ilaçları kullanıyorum. Yarın çatlatma iğnesi için vakit söyleyecek, gonal-f falan bugün yada yarın son. yani ortalama 9-10 gün kullanılıyor .
Tabi birazda yumurtaların gelişmesine göre değişir. Ama en başında da dr um 9 gün kullanırız ortalama demişti
Sende benımle aynısın inş aynı gunlerde olucak test gunlerımız senın ılk kez mı tup bebekben 19 gündür lucrin kullanıyorum, 9 gündür de yumurta geliştirici ilaçları kullanıyorum. Yarın çatlatma iğnesi için vakit söyleyecek, gonal-f falan bugün yada yarın son. yani ortalama 9-10 gün kullanılıyor .
Tabi birazda yumurtaların gelişmesine göre değişir. Ama en başında da dr um 9 gün kullanırız ortalama demişti
Sende benımle aynısın inş aynı gunlerde olucak test gunlerımız senın ılk kez mı tup bebek
yok canım kanamada herhangi etkisi olmadı ama normalde adet günüm 6 gün iken ilaç kullandığımda 5 gün adet gördüm.Bi de bişey soracam adetliyken başlıyoruz ya bu ilaçlara sizde de adet kanamasını azaltti yada kesti mi
Yani bende normalde 7 8 gün oluyordum şimdi bitmek üzere normalde perşembe veya cuma bitmesi lazimyok canım kanamada herhangi etkisi olmadı ama normalde adet günüm 6 gün iken ilaç kullandığımda 5 gün adet gördüm.
Bakmak için çağırıyordur bence stres yapma seni gene erken çağırmış beni nerdeyse kontrolden 4 gün sonra cagirdiKızlar e2 436 lh 5,58 çıkmış.. 3 gün vuruldum iğneleri.. doktor yarın gelsin tekrar demiş.. dozumu düşürdüler.. acaba ayarlayabildi mi bakmak için mi çağırıor..
Aralarında çizgiler yok mu ona göre ayarlama olsakızlar yaa doktor 112.5 yapsın demiş purogen de 125 ile 100 arasında iki çizgi var 100 ü bir tık geçtim.. fazla vurmuyayımda az olsun napım.. yarın sölerim artık
yani purogen kalemde yok 100-125 arasında tek çizgi olsa 112.5 oluor ama iki çizgi var .. 108.4 yapmış oldum.. ya da 116.5 yapmış olcaktım bi tık daha yapsam.. bu gün gittim yarın yine çağırınca yine içime bir kurt düştüAralarında çizgiler yok mu ona göre ayarlama olsa
Benim de coktan bitti, normalde cok fazla olurum hem de azicik oldu bu ayYani bende normalde 7 8 gün oluyordum şimdi bitmek üzere normalde perşembe veya cuma bitmesi lazim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?