• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

nisanda tüp bebek yaptıracaklar buyrun umut olalım birbirimize

Nisan için Tüp bebek Anne adayları ..

•Nick •Merkez •Deneme •SAT • Sondurum

Suigeneris17 Suigeneris17 /başkent hast. / 1.deneme / belirsiz
@asdes /Ist. Tüp Bebek M. / 1.deneme /26.Mart
sukedisi sukedisi /Zeynep Kâmil /1.deneme /25Mart
angel-devil angel-devil /Başkent Üniv. Hast. /1.deneme /30Mart
echomare echomare /Başkent Üniv. Hast. /22.Mart/ op günü yaklaşıyor
@kelebekk47 /Başkent Üniv. Hast./2.deneme /adet günü belirsiz
ferbe1 ferbe1 / bahçeci umut tüp bebekmerkezi/ 2. deneme / 31Mart
kirikolsaduramazdin kirikolsaduramazdin /istanbul Florenz /2.deneme /6 Nisan/Transger Nisan ayı sonu
A atav melek /Medicana Çamlıca /31Mart
P princess01 /transfer 2Nisan
betheone betheone /izmir Smyrna art/ 1.deneme/ 11Nisan
demir6133 demir6133 /Trabzon Farabi/ 1.deneme /1Nisan
Gulce27 Gulce27 /Başkent Üniv. Hastanesi/2.deneme /12Nisan
ftmkrks ftmkrks /Ankara Gürkan Klinik/2.deneme /29.Mart
berceste_ berceste_ / Novaart/3.deneme /9Mart
zelibon zelibon /Reyap Hastanesi/ 1.deneme /29Mart
hayat15 hayat15 / Ankara HRS/ 3.deneme/26Mart
ahha ahha / Konya nova fertil/ 1pozitif2.deneme /24Nisan
Benim transferim nisan son haftası olacak. Güncelledim.

Suigeneris17 Suigeneris17 /başkent hast. / 1.deneme / belirsiz
kirikolsaduramazdin kirikolsaduramazdin /istanbul Florenz /2.deneme /8Mart/4Nisan
ahha ahha / Konya nova fertil/ 1pozitif2.deneme /24Nisan
Ben de 3 nisanda adet oldum

Kızlar tek embriyomu transfer edecekler yoksa isteğe mi bağlı? Keşke iki tane embriyo koysalar şansımız artar.Sizler ne düşünüyorsunuz bu konuda

Önümüzdeki salı günü yumurtalar toplanacak büyük ihtimalle bakalım transfere az kaldı.
Sali mi olur ki? Ben hep persembe falan olur diye dusunuyodum. Aynen cok az kaldi zaman yaklastikca heycanlaniyorum iyice. Tek ya da iki yumurta hususu da doktordan doktora degisiyo. Belli yasin altindakilere cogu yer tek yumurta yapiyo ama doktora bagli bence. Ben de iki isticem hatta uc bile olur, fena olmaz ucuz de:)) iki tane yapcak gibi geliyo bana da

Sali mi olur ki? Ben hep persembe falan olur diye dusunuyodum. Aynen cok az kaldi zaman yaklastikca heycanlaniyorum iyice. Tek ya da iki yumurta hususu da doktordan doktora degisiyo. Belli yasin altindakilere cogu yer tek yumurta yapiyo ama doktora bagli bence. Ben de iki isticem hatta uc bile olur, fena olmaz ucuz de:)) iki tane yapcak gibi geliyo bana da
ÜÇE KESİNLİKLE HAYIR DEDİ :9 YOKSA BEN DE DEDİM.. ÇOĞUL GEBELİKTE DÜŞÜK RİSKİ ARTIYOR DEDİ..

Canım benim bugün yumurta toplama oldu transfer için doktorum adet göreceksin daha sonra transferin gerçekleşecek dedi. Seninki yumurta toplamadan hemen sonramı transferi gerçekleştirecek merak ettim.

Suigeneris17 Suigeneris17 /başkent hast. / 1.deneme /3 nisan
kirikolsaduramazdin kirikolsaduramazdin /istanbul Florenz /2.deneme /8Mart/4Nisan
ahha ahha / Konya nova fertil/ 2.deneme /24Nisan

Canım benim bugün yumurta toplama oldu transfer için doktorum adet göreceksin daha sonra transferin gerçekleşecek dedi. Seninki yumurta toplamadan hemen sonramı transferi gerçekleştirecek merak ettim.
Canim genelde yumurta toplandiktan sonra 3 ya da 5. Gunler yapiyolar transferi. Senin nasil olacak ki oyle donduracak mi acaba?

Canim genelde yumurta toplandiktan sonra 3 ya da 5. Gunler yapiyolar transferi. Senin nasil olacak ki oyle donduracak mi acaba?
Evet Can'ım dondurulmuş transfer yapacak açıkçası ilk denemem ve pekte araştırmadan doktorum ne dediyse uyguladım doğrumu yaptım yanlış mı onuda bilmiyorum.

selam canım
konyalı mısın. bende ilk tüp bebeği novafertilde yaptırmıştım. ali sami gürbüz de. . klinik çok iyi .. iyi davranıyorlar.. inşallah hakkında hayırlısı olsun.
Merhaba cnm evet Konyalımın bende ilk tedavimi yine novafertilde yaptırdım şükür kızım oldu şimdi kızıma kardeş için yine Oraya gidiyoruz inşallah bu seferde olumlu sonuç alırız sen de mi konyalısın tedavinden sonuç alabildin mi cnm tekrar mı deniceksin çok soru sordum:eek:

Merhaba cnm evet Konyalımın bende ilk tedavimi yine novafertilde yaptırdım şükür kızım oldu şimdi kızıma kardeş için yine Oraya gidiyoruz inşallah bu seferde olumlu sonuç alırız sen de mi konyalısın tedavinden sonuç alabildin mi cnm tekrar mı deniceksin çok soru sordum:eek:

yok canım ben aydınlıyım. eşim konyalı. ben şimdi bartında öğretmenim 2013 te orda yaptım maalesef 11 haftalıkken kalbi durdu. şimdi ankarada yaptırıyorum.

kızlar gnydın, çalışan anne adayları için soruyorum. transferden sonra işyerinden ne kadar izin almayı düşünüyorsunuz.ne kadr dinlenmeyi planlıyorsunuz. ben bu konuda tereddüte düştüm de.

Önümüzdeki salı günü yumurtalar toplanacak büyük ihtimalle bakalım transfere az kaldı.[/QUOT
cnm seninle ortak gün sayıcaz gibi duruyor. benimde cumartesi son kontrol yüksek ıhtımalle pazertesi ya da salı yumurta toplanacak gibi gibi:)

kızlar gnydın, çalışan anne adayları için soruyorum. transferden sonra işyerinden ne kadar izin almayı düşünüyorsunuz.ne kadr dinlenmeyi planlıyorsunuz. ben bu konuda tereddüte düştüm de.

doktora sormuştum..2 yada 3 gün rapor veriyormuş..benim işim oturarak olduğu için şanslıyım..

Back