• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

nisanda tüp bebek yaptıracaklar buyrun umut olalım birbirimize

haydi bakalım gözün aydın şimdiden canım.
benimde yarın yumurtalar toplanacak arkadaşlar. kulun kula ettiği dua daha makbuldür derler. dualarınızı eksik etmeyin nolur. belki sizlerin dualarıyla gelir meleklerim.
Ilk guzel haberleri senden aliriz inss

Kızlar selam , beni de alın aranıza :):):)

2 nisan itibariye 2 tane 5. Gün embriyosu transfer edildi , 14 nisan test günüm

Antalya memorial'de yaptırıyorum , 2. Denemem , yaşım 26 , topicte ilk testi ben yapıcam galiba )))) inşAllah pozitif başlar pozitif bitiririz ))))

demir6133 demir6133 ben berceste ye bıraktım. Özel den attım listeyi. İstersen sen dvm etir. Benim durumlar karışık bu ay belki başlamak nasıp olmayacak:(

Kızlar bana kımse cevap yazmıyo ya bende aranıza katılmak ıstıyorum bende tedavıye basladım pazartesı tekrar kontrole gıtcem adetın ıkıncı gununden basladık tedavıye ve 1 hafta sonra yumurtalıklar toplancak bugun bıttı adetıım bakalım ıns bu ay sonu guzel haberler alırım sızın nasıl gıdıyo tedavılerınız ben ılk kez yaptırıyorum
Kaç yumurtan var büyüklüklerini söyledş mi doktor bende tedavideyim rezerv azlığım var

Hayırlı haftalarımız olsun bayanlar.
Bugün dr kontrolüm vardı, büyük ihtimalle cuma, en geç cumartesi opu var. Çarşamba tekrar kontrole gidicem o gün kesin kararı verecek. ortalama 20 tane kadar yumurtam varmış, 8 tanesi 13-15 mm arası diğerleri biraz ufak dedi, ek bir ilaç verdi küçüklerde büyüsün biraz dedi. Acaba toplanabilmesi için boyutun kaç olması gerek. O küçükleri toplayamazlarsa kist mi oluşacak bilginiz varmı

canıım adet söktürücü verecek diodun doktor.. ne oldu?

Verdi ama tamamen kurudu sanki. :( yoğun kanama olana kadar kullan dedi. Tamamen bitince hapı bırakacak mişim. Anlamadım şimdi diğer aya mi kaldı dedim yok dedi doktor.

Verdi ama tamamen kurudu sanki. :KK43: yoğun kanama olana kadar kullan dedi. Tamamen bitince hapı bırakacak mişim. Anlamadım şimdi diğer aya mi kaldı dedim yok dedi doktor.
OlmaZ diosa olmaz cnm.. ben de dedim olmadı aşılamaya geçelim.. kızdı bana yok dedi... benim de yoğun gelmedi.. adetin 6. günü bugün kan geldi benden iki gündür bişey yoktu.. :) demek ki benim duvar yıkılmış.. doktor bişey demedi bana..

bende bugün doktora gittim..kaç yumurtam var bilmiyorum ama doktor tahminimizden daha hızlı büyümüşler dedi..iyi mi kötü mü anlayamadım..Allahım inşallah iyidir..herşey yolundadır..çarşamba yine çağırdı..

OlmaZ diosa olmaz cnm.. ben de dedim olmadı aşılamaya geçelim.. kızdı bana yok dedi... benim de yoğun gelmedi.. adetin 6. günü bugün kan geldi benden iki gündür bişey yoktu.. :) demek ki benim duvar yıkılmış.. doktor bişey demedi bana..

Iyide sen iğnelerle başladın ben sadece folik asit kullanıyorum ve adet Söktürücü:( yumurta geliştirci hiç birsey kullanmıyorum. Ayrıca bizim aşılamaya yetecek kadar sperm sayimiz yok yani tek yöntem tüp bebek.Ne olacak şimdi ya belirsiz durum beni mahvetti.kanamam da kesildi

Bende aksam 7 bucukta 3. Kez gıdıyorum gonolf menegon artı ılaclar bakalım yumurtalıklarım nasıl olmus

Kızlar doktor ilaçlarımı verdi. 10-11 gün sonra kontrol olacak, eğer herşey yolunda gider ise nisan sonu transfer olacak inşallah.
Doktora çok soru sormamı eşim yasakladı:( kafamdaki hiç birşeyi soramadım.

Merhaba arkadaslar.. Ben de kismetse bu ay tup bebek dusunuyorum. Hayirla saglikla gelir insallah bebislerimiz.. Aklima takilan coook fazla soru var adetime bi hafta kadar kaldi. Dusun dusun gunler gecmiyo sanki :( benim gibi kilolu olaniniz var mi kizlar :( sureci olumsuz etkiler mi?

arkadaşlar yarın yumurta toplama işlemi yapılacak. bilgisi olan var mı nasıl bir işlem?

Hayırlı haftalarımız olsun bayanlar.
Bugün dr kontrolüm vardı, büyük ihtimalle cuma, en geç cumartesi opu var. Çarşamba tekrar kontrole gidicem o gün kesin kararı verecek. ortalama 20 tane kadar yumurtam varmış, 8 tanesi 13-15 mm arası diğerleri biraz ufak dedi, ek bir ilaç verdi küçüklerde büyüsün biraz dedi. Acaba toplanabilmesi için boyutun kaç olması gerek. O küçükleri toplayamazlarsa kist mi oluşacak bilginiz varmı
17 veya 19 olması gerek yanlış bilmiyorsam toplanması için

Back