nisanda tüp bebek yaptıracaklar buyrun umut olalım birbirimize

İnşallah canım maddi manevi tükendim artık bir an umut dolu oluyorum bir an tamamen umutsuz korku içinde kendimi telkin etmeye çalışıyorum ama olmuyor ne gelecekse başıma allahtan diyorum ama o kadar uğraş var umut var inşallah hepimiz mutlu sona ulaşırız

Hayy masallah cnm gozun aydin rabbim tamamina erdirsin ins

Kızlar bu cuma ben kese gormeye gıdıcem transferın 24. Gunu oluyo kalp atısını ne zaman duyarım merak edıyorum sız ne zaman duydunuz

Ben bugün duydum canim 27.günümdü. Yüksek ihtimal sen de duyarsın.
Canım çok sevindim darısı başıma olsun bizde bugün 6 hafta 2 günlük olduk 2 gün var aramızda galiba ..bende erken gidicem cuma yada perşembe inş bende duyarim dünyanın en güzel sesini..canım kalp atışını gordunmu duydunmu bildigim kadarıyla küçük olduğu için gösteriyormus doktor sadece..

Teşekkür ederim canım sende Allah'ın izniyle duyucaksın inşallah. Senin doktorun Erbil Bey miydi Güvenç Bey mi? Erbil ilkten sadece gösteriyormuş galiba. Ama Güvenç Bey sağolsun hem gösterdi hem dinletti. Sesi için de 1 hafta bekle dese ne yapardım bilmiyorum. Eşim kalp atışının o kadar net duyulacağını bilseydim telefona videoya çekerdim diyo aklımıza geç geldi. Siz videoya da çekin evde bol bol dinlersin :)) kalp atışının ultrason çıktısını bile verdi sana da verirler.

Canım benim doktorum erbil bey bende dinlediğini duydum ben İstanbul dışından geliyorum dinlemek istedigimi belirtirim inş dinletir bizede..bende mide bulantısı yok hiç başlamadı korkuyorum bazen aklıma kotu şeyler getirmek istemiyorum ins bende duyarim canım dua et benim içinde..

Geçen hafta 3 gün boyunca midem çok kötüydü. Hiç kusmadım ama kusmaktan beter oldum. Kokulara hiç gelemedim iştahım gitti mahvoldum. Sonra annem geldi baya bi konuştu benimle dış gebelikti boş gebelikti korkularımdan falan bahsettik. İnanır mısın tüm şikayetlerim geçti gitti. Resmen evde akşama kadar yalnız başıma kafamda kötü şeyler kura kura kendimi yatağa düşürmüşüm. Çok şükür şimdi hiçbir şeyim yok eskisi gibi yiyip içiyorum. Hala bebeği hissetmiyorum ve içim bomboş sanki. Bence biz sorunsuz ve bulantısız bi gebelik geçiricez. Hiç meraklanma sen de canım Allah'ın izniyle bebişlerimiz gayet sağlıklı bu güzel gelişmeleri artık kabullenmemiz lazım :))

Tam bılmıyorum kı bende kac haftalıgım 5. Gun embrıyosu konuldu bana 3 mayısta 20. Gunum bugun kac haftalık olmus oluyo bılmıyorum
Hesapladım canım 5 hafta 4 günlük hamilesin ve bebişin muhtemel doğum tarihi de 18 Ocak 2017 :) hazır verilerde elde iken hamilelik takvimi yapsana sende

Hesapladım canım 5 hafta 4 günlük hamilesin ve bebişin muhtemel doğum tarihi de 18 Ocak 2017 :) hazır verilerde elde iken hamilelik takvimi yapsana sende
Cok saol canım ya vala bende kac haftalık cok merak ıcındeydım sorucam sorucam unutuyordum telden yapamamda belkı bılgısayardan yapabılırım bakayımda :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…