• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

nisanda tüp bebek yaptıracaklar buyrun umut olalım birbirimize

Canım me mucizeler oluyor inşallah devam eder gebeliğin hayırlı bir şekilde doktor ne dedi sana
Dr gayet müjdeli tebrikler hamilesiniz dedi bende şaşırdım zaten sonra değeriniz 12.8 dedi ben bi tokat yemiş gibi oldum idrar tahlillerim negatif çıkınca kendimi negatife hazırladığım için sevindim önce sonra değeri duyunca yıkıldım tekrar ama hocam çok düşük bir değer dedim 4-5 le sağlıklı Bebek elde ettiğimiz hastalarımız oldu değerinizde sıkıntı yok dedi bende kimyasal olabilir mi dedim sanmam çok kaliteli iki embriyo verdik bizim işimizi bize bırakın ilaçlarınıza devam edin iki gün sonra tekrar kan alıcaz dedi valla bende anlamıyorum cnm bu kadar düşük değere Nasıl bu kadar emin konuşulur anlamadım kızımda 12. Gün değerim 200 dü :(

ahha ahha ben en son doktora gitmeden tekrar kan tahlili yaptırmıştım doktor bana bir daha yaptırma demişti aslında sağlık ocağına verdim yinede 5güne iki katı zor yükselmişti 1988 olmuş bir önceki 900 küsür bişeydi ben olmadı dedim kendi kendime doktora gittim iki gün sonra baktı çokta güzel büyümüştü kese ben doktora kan testi yaptığımı bile söylemedim ne diyecek diye velhasıl değerler çok çok çok önemli değilmiş demek ki bunu öğrendim ama o iki gün sürekli üzdüm kendimi boş yere iki hafta geriden geliyor yanlız yarın kontorle gidicem kalp atımı başladı mı onu öğrenicez

Dr gayet müjdeli tebrikler hamilesiniz dedi bende şaşırdım zaten sonra değeriniz 12.8 dedi ben bi tokat yemiş gibi oldum idrar tahlillerim negatif çıkınca kendimi negatife hazırladığım için sevindim önce sonra değeri duyunca yıkıldım tekrar ama hocam çok düşük bir değer dedim 4-5 le sağlıklı Bebek elde ettiğimiz hastalarımız oldu değerinizde sıkıntı yok dedi bende kimyasal olabilir mi dedim sanmam çok kaliteli iki embriyo verdik bizim işimizi bize bırakın ilaçlarınıza devam edin iki gün sonra tekrar kan alıcaz dedi valla bende anlamıyorum cnm bu kadar düşük değere Nasıl bu kadar emin konuşulur anlamadım kızımda 12. Gün değerim 200 dü :KK43:

Benimde ilk gebeliğim 105 çıkmıştı canım o yaşamadı ama 9 haftalık kalbi durmuş

Benimde ilk gebeliğim 105 çıkmıştı canım o yaşamadı ama 9 haftalık kalbi durmuş
Valla cnm kısmet bu işler bende biliyorum ama bir taraftan belirsizlik içine düşmüş olmanın verdiği bir rahatsızlık var galiba bilmiyorum tüp yaptırdığımızı kimse bilmiyor bir de düşük kürtaj fln olursa kendi başıma mı olcam diye de bir sıkıntı çökmedi değil kafamda deli sorular ama hepsi boş çok iyi biliyorum aklım bazen duyguların önüne geçemiyor işte yine de hamdolsun duaya ihtiyacım var olsun olmasın demiyorum hayırlısı olsun inşallah

Minikkus2 Minikkus2 allah bu sefer sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inşallah cnm diğer yavrunda cennette seni bekliyor olucak ne Mutlu sana

Minikkus2 Minikkus2 allah bu sefer sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inşallah cnm diğer yavrunda cennette seni bekliyor olucak ne Mutlu sana

Sağol canım inşallah hepimiz seviniriz doğurmadığım için şefaatçi olmayacakmış galiba televizyonda hocalar öyle diyor bi kaç kez denk geldim allah bilir tabi illa ki bir ecri vardır üzüntüsü yeter zaten :-(

Sağol canım inşallah hepimiz seviniriz doğurmadığım için şefaatçi olmayacakmış galiba televizyonda hocalar öyle diyor bi kaç kez denk geldim allah bilir tabi illa ki bir ecri vardır üzüntüsü yeter zaten :-(
Ah bitanem hangi ayet hadisten çıkarmışlar onu ruh üflenmiş artık ona olmaz olur mu bende ilahiyatçıyım bu arada:) erkek egemen yorumlara bazen kızıyorum bu yaşadıklarımız diğer tarafta hep kolaylık olarak dönecek bize inşallah bazen düşünüyorum öyle ilişkiye girip ertesinde hamile kalmak Nasıl bşy acaba ya da adetinin geciktiğini görüp test alıp ikinciyi çizgiyi görmek Nasıl hislerdir Nasıl bu kadar kolay olur diye ama sonrada demek biz böyle imtihan olup diğer tarafta bu zorluklar kolaylık olarak karşımıza çıkacak diyerek hamd ediyorum

Selam kizlar. Hatırlayanlar bilir benim transfer sonrasi olaylı geçti .. Yinede bir umut 10.gün test yaptın beta hcg 0.01 çıkmıştı.
Kabullendim ikinci tup bebek tedavim de negatif bitmişti..
Transferden sonra 20.gün hala adet olmayınca test yaptim beta 306.3 :nazar:çıktı. :halay::KK49::21::KK28::KK33::KK37::KK36:

3gün sonra vaginal ultrason da kese göründü 4hatfa2günlük..:KK200:

Ah bitanem hangi ayet hadisten çıkarmışlar onu ruh üflenmiş artık ona olmaz olur mu bende ilahiyatçıyım bu arada:) erkek egemen yorumlara bazen kızıyorum bu yaşadıklarımız diğer tarafta hep kolaylık olarak dönecek bize inşallah bazen düşünüyorum öyle ilişkiye girip ertesinde hamile kalmak Nasıl bşy acaba ya da adetinin geciktiğini görüp test alıp ikinciyi çizgiyi görmek Nasıl hislerdir Nasıl bu kadar kolay olur diye ama sonrada demek biz böyle imtihan olup diğer tarafta bu zorluklar kolaylık olarak karşımıza çıkacak diyerek hamd ediyorum

Gözlerim doldu valla inşallah mükafatını alırız hiç isyan etmedim hep hayırlısı dedim imtihan dedim inşallah artık kucağımıza da almayı nasip etsin Rabbim

Selam kizlar. Hatırlayanlar bilir benim transfer sonrasi olaylı geçti .. Yinede bir umut 10.gün test yaptın beta hcg 0.01 çıkmıştı.
Transferden sonra 20.gün hala adet olmayınca test yaptim beta 306.3 :nazar:çıktı. :halay::KK49::21::KK28::KK33::KK37::KK36:

Allahtan umut kesilmez Rabbim ne büyük hayırlı olsun canım kucağına almayı nasip etsin allah

ahha ahha ben en son doktora gitmeden tekrar kan tahlili yaptırmıştım doktor bana bir daha yaptırma demişti aslında sağlık ocağına verdim yinede 5güne iki katı zor yükselmişti 1988 olmuş bir önceki 900 küsür bişeydi ben olmadı dedim kendi kendime doktora gittim iki gün sonra baktı çokta güzel büyümüştü kese ben doktora kan testi yaptığımı bile söylemedim ne diyecek diye velhasıl değerler çok çok çok önemli değilmiş demek ki bunu öğrendim ama o iki gün sürekli üzdüm kendimi boş yere iki hafta geriden geliyor yanlız yarın kontorle gidicem kalp atımı başladı mı onu öğrenicez
Canim senin peki kesenin icinde bebek gorunuyo mu?? Benim de iki kese vardi birinin kalp atisini nerdeyse 5. Hafta duydum, birine dun gittim 7+1 de daha duyulmadi. Sen en son ne zaman gttin dinlemek icin?

Aaaaaa inanmiyorum canim inanilmaz sevindim sok oldum okuyuncaa. Ay hadi ins saglikla kucagina almayi nasip etsin Allahim

Canim senin peki kesenin icinde bebek gorunuyo mu?? Benim de iki kese vardi birinin kalp atisini nerdeyse 5. Hafta duydum, birine dun gittim 7+1 de daha duyulmadi. Sen en son ne zaman gttin dinlemek icin?

Dinlemek için özellikle çağırmadı canım geriden geldiği için yarın gidicem inşallah duyarım o gün çok minik pıt yapıyor sanki dedi dr nefesimi tuttum hatta görsün diye daha benim belli değil yani canım

Kızlar size bir şey sormak istiyorum benim eşimin sperm sayısı 6 milyon hareketsiz %90 hareket olayı tüp bebek için önemli mi. Dr bize sansınız daha düşük ne kadarı canlı bilmiyoruz dedi. Ayyy düşünmekten kafayı yicem

Back