How to install the app on iOS

Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.

Not: This feature may not be available in some browsers.

nisanda tüp bebek yaptıracaklar buyrun umut olalım birbirimize

Sen neler yapıyorsun canım kese için ne zaman gidicen tekrar kan testi yaptinmi bende cuma kalpnatisi için gidicem..kandiller hurmetine inş sağlıklı aliriz meleklerimizi kucagimiza inş...
Canım bende cuma gunu gıdıcem kese gormeye aksam 9 da en son beta 1132 cıktı ıste daha yaptırmadım ıns hayırlı haberler alırız hepımız :)

Günaydın kızlar. Yaaa benimle aynı Haftalarda olup kusma bulantı yaşayan varmı. Bende yokta.neden yokki tup bebekte olmuyormu acaba

Günaydın kızlar
Osen Osen naptın cnm kan verdin mi merakla haber bekliyorum senden
Hic umutlanmak istemiyorum canim eger olsa idi doktor mutlaka soylerdi sanki cunku altan bakti ne icin istedi bende şaşkinim hayirlisi bakalim yarin kesin yazarim :)
Büşracım sen naptın tatlım senide çok merak ediyorum sonuç çıktı mı

Günaydın kızlar. Yaaa benimle aynı Haftalarda olup kusma bulantı yaşayan varmı. Bende yokta.neden yokki tup bebekte olmuyormu acaba
Canım bende 6 hafta 2 günlük bende tik yok ne bulantı ne ağrı sızı biz şanslı hamislerdeniz galiba..bende acayip bas dönmesi var dışarı çıkınca kotu oluyorum baygınlık gecircek kadar kötü..

Kizlar merhabcarsamba gunu opu var. Dr bugunku muayenede rahim darligi olabilir dedi tutunmaya engel olabilir dedi. Ayyy cok uzuldum ya var mi bole bi sik8nti yasayan

Günaydın kızlar
Osen Osen naptın cnm kan verdin mi merakla haber bekliyorum senden

Büşracım sen naptın tatlım senide çok merak ediyorum sonuç çıktı mı

Vermedim canım, 1 gün daha bekliycem :) korkuyorum.

Teyzeleri güzel bebişimin size selamı var :) Kendisini bugün gördük çok şükür. Kesesi boyu haftası çok şükür hepsi yolunda. Kalbi de pıt pıt atıyordu :nazar: Darısı tüm kese kalp atışı bekleyen annelere inşallah. Hamile olduğuma şimdi inandım artık ve hamilelerin duaları kabul olur inşallah diye hepiniz için bol bol dua ettim. Rabbim anne olmak isteyen her kim varsa tez vakitte nasip etsin inşallah.

Teyzeleri güzel bebişimin size selamı var :) Kendisini bugün gördük çok şükür. Kesesi boyu haftası çok şükür hepsi yolunda. Kalbi de pıt pıt atıyordu :nazar: Darısı tüm kese kalp atışı bekleyen annelere inşallah. Hamile olduğuma şimdi inandım artık ve hamilelerin duaları kabul olur inşallah diye hepiniz için bol bol dua ettim. Rabbim anne olmak isteyen her kim varsa tez vakitte nasip etsin inşallah.
Tebrikler canim saglikla gelsin insallah

Sabahtan beri senden haber bekliyorum canım gözün aydın darısı başıma inşallah :-)

ayyy çok sevindim ne büyük mutluluk masallah darisî bize insallah

Kızlar merhaba benim bu ilk denemem.. 3. Gün embriyosu bir tane koyuldu.bugün 11. Günüm transfer sonrası yarın öğrenilemeyen sonucu.. Ama 9. Günü bhcg 8.5 çıktı sizce hamile miyimdir yoksa düşük bir ihtimal mi? Çok kötü hissediyorum kendimi.. Yarınki sonuçtan korkuyorum..

Yesinler boyunu posunu :-) şu üç gün geçse artık içim bitti ya
Valla bu süreçte beni en zorlayan şey şu 15 günlük kese bekleme süreciydi. Kafamda kırk tilki kırkının da kuyruğu birbirine değmedi. İnsanın aklına neler geliyor. Ama güzel haber alınca hepsine değiyor :) şimdi 3 gün sana 3 yıl çok iyi anlıyorum ama Allah'ın izniyle tüm bekleyişlere değicek inşallah

Back