Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
8 hafta 5 günlük canım :)derinn83 hesapla o zaman canım 11 Nisan 5.gün embriyosu
8 hafta 5 günlük canım :)
Muhtemel doğum tarihi de 27 Aralık 2016
Linkini de yolluyorum canim
http://www.jinekolojivegebelik.com/2012/06/tup-bebekte-gebelik-hamilelik-haftasi.html?m=1
9. günü öğrenmiştim 8.gün negatifti idrarda 9. gün pozitifKızlar günaydın. İdrar testi ile hamile olduğunu öğrenenler kaçıncı gün test yapmıştınız transferden sonra ?
Canim 6. Gun negatif, 9. Gun pozitifti.Kızlar günaydın. İdrar testi ile hamile olduğunu öğrenenler kaçıncı gün test yapmıştınız transferden sonra ?
Canım çoğul gebeliklerde çok karşılaşılan bir durum bu sanırım. İkinci bebeğin genelde kalbi geriden geliyor. Benim beta hcgler hep yüksek çıkınca bi ara ikiz topiklerini çok okudum. Yüksek ihtimal haftaya atar canım moralini yüksek tut. Olaki atmazsa bile diğer sağlıklı bebek bu durumdan hiç etkilenmiyor merak etme. Senin şimdi istirahatine yemene içmene çok dikkat etmen lazım. Kafanı bulandırıp iştahtan da kesilirsin Allah korusun. Allahtan hayırlısını dileyelim canım.Canim 6. Gun negatif, 9. Gun pozitifti.
Kizlar bu arada benim bebeklerimden birinin kalbi atmadi, 7+1 de gittim dun. Doktor haftaya kadar bekleyelim yine de dedi ama buyuk ihtimal bos kese de olabilir, gelisememis de olabilir dedi. Oburu iyi dedi ama ben simdi inanilmaz korkmaya basladim ona da bi sey olacak diye. Ruyalarimda surekli kanamam oluyo, hastaneye zor yetisiyorum sen aslinda hamile degilsin diyo doktor bana. Ne zor bi psikolojiymis bu surekli endise. O kadar korkuyorum ki Allahim saglik versin ins bebislere
Canım ben 5. Gun yapmıstım ama testte dıkkatlı bakmadım aksam yapmıstım sabah hayalet gıbı bı cızgı vardı ve 6. Gunu sabah yaptım onda bıraz daha belırgınlestı aynı gun kan tahlılındede cıktı zatenKızlar günaydın. İdrar testi ile hamile olduğunu öğrenenler kaçıncı gün test yapmıştınız transferden sonra ?
Kızlar tahlil sonucum çıkmış Dr aradı hamile olduğumu söyledi ama değer 12.8 bu değerle normal gebelik yaşayan hiç görmedim Dr hala bana gebesiniz diyor ilaçlara devam diyor ben napıyım şimdi
Anladım cnm benimki çok net sağlıksız ama Dr niye öyle bir tutum takındı anlamıyorum herşey allahtan artık ne yapıyım benim bilemediğim onun bildiği elbette ki var hayırlısına çıkması için dua edermisin cnm banadaBenim 11.gün değerim 42.90 çıkmıştı canım
Anladım cnm benimki çok net sağlıksız ama Dr niye öyle bir tutum takındı anlamıyorum herşey allahtan artık ne yapıyım benim bilemediğim onun bildiği elbette ki var hayırlısına çıkması için dua edermisin cnm banada
Kalp atislarini gordun mu canim? Ben 6. Haftada birininkini duymustum, oburu hala duyulmadi doktor bos kese de olabilir dedi. Allahim saglikli olanlarina can versin ins saglikla kucagimiza alabilelimMerhaba Kizlar bugün kese görmeye gittik.bebekleim ikizzzz bebegimin birinin gelişimi güzel fakat diğeri baya kucuk dedi Dr.Takip edicez dedi o yüzden bir tatafim m.buruk ama.hep hayirlisi neyse o olsun diye dua ediyorum
Yok canim niye ikiz degil diye hic bulanmiyo, ins digeri saglikli olur diye endiseleniyorum o kadar. Tup bebek olunca sanki pamuk ipligine bagliymis gibi geliyo korkum ondan. Hayirlisiyla kucagimiza bi alabilseydikCanım çoğul gebeliklerde çok karşılaşılan bir durum bu sanırım. İkinci bebeğin genelde kalbi geriden geliyor. Benim beta hcgler hep yüksek çıkınca bi ara ikiz topiklerini çok okudum. Yüksek ihtimal haftaya atar canım moralini yüksek tut. Olaki atmazsa bile diğer sağlıklı bebek bu durumdan hiç etkilenmiyor merak etme. Senin şimdi istirahatine yemene içmene çok dikkat etmen lazım. Kafanı bulandırıp iştahtan da kesilirsin Allah korusun. Allahtan hayırlısını dileyelim canım.
amin canim hhepberaber inşallah saglikli olsun da bir tane olsun napalim.Dr 10 gün sonra kalp atişi dediKalp atislarini gordun mu canim? Ben 6. Haftada birininkini duymustum, oburu hala duyulmadi doktor bos kese de olabilir dedi. Allahim saglikli olanlarina can versin ins saglikla kucagimiza alabilelim
Canım naptın pazartesı yapmamıstın kan tahlılı kacıncı gunun hala yapmadın mı merak edıyorumcanim yeni gordum. testim yok evde. p tesi kan vericem. varsa orada cikar artik
Anladım cnm benimki çok net sağlıksız ama Dr niye öyle bir tutum takındı anlamıyorum herşey allahtan artık ne yapıyım benim bilemediğim onun bildiği elbette ki var hayırlısına çıkması için dua edermisin cnm banada