Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Bende olmuştu ama transferin 8.günü olmuştu. Seninki pek bi erken başlamış sanki hadi inş tutmuştur :)Kızlar bugün teansferimin 5.günü ve sürekli bi ateşim çıkıyor bi üşüyorum bi terliyorum ateşim 37.1 derece aynı durumu yaşayan oldu mu
Ayy inşallah inşallah :)Bende olmuştu ama transferin 8.günü olmuştu. Seninki pek bi erken başlamış sanki hadi inş tutmuştur :)
Tabiki alttan bastırmak sıkıntı yaratmıyor bebeğe ama ben alttan istemiyorum herhangi bi enfeksiyon filan kaparim diye..Çünkü bana 12 haftalikken serklaj atilacağı için Bunlara dikkat etmeliyim
Ben canım 6. Gunu oluyodum agrılardan bıgun sonrada hıcbıseyım kalmadı sana kacıncı gun embrıyosu konuldu heralde 3. GunduKızlar transferin 7. günü aşırı bel ve kasık ağrım oldu, ama bugün geçti. Hiç bir şeyim yok şuan. Aranızda böyle olan varmı
Ben canım 6. Gunu oluyodum agrılardan bıgun sonrada hıcbıseyım kalmadı sana kacıncı gun embrıyosu konuldu heralde 3. Gundu
Aslında erken gebelık testı yapsan cıkar yapsana bı cok merak ettım benım 5. Gun testte cıktı 6. Gun kan tahlılınde 36 cıktı sımdı yapsan cıkar aslındaYok canım 5. gün embriyosu.
negatif kendimi anca toparladım kk yeni girdimCanım sonuç çıkmadı mı
Geçmiş olsun canım herşey allahtan bişey diyemiyor insan bu mübarek gecenin hürmetine Rabbim herkese versin inşallah herkes kucağına alsın evladını daha çok aratmasınnegatif kendimi anca toparladım kk yeni girdim
canim yeni gordum. testim yok evde. p tesi kan vericem. varsa orada cikar artikAslında erken gebelık testı yapsan cıkar yapsana bı cok merak ettım benım 5. Gun testte cıktı 6. Gun kan tahlılınde 36 cıktı sımdı yapsan cıkar aslında
Hmm ıyı sabredıyosun ben hemen 5. Gunden basladım hayırlısı artık :)canim yeni gordum. testim yok evde. p tesi kan vericem. varsa orada cikar artik
Sen neler yapıyorsun canım kese için ne zaman gidicen tekrar kan testi yaptinmi bende cuma kalpnatisi için gidicem..kandiller hurmetine inş sağlıklı aliriz meleklerimizi kucagimiza inş...Hmm ıyı sabredıyosun ben hemen 5. Gunden basladım hayırlısı artık :)
Büşracım eğer pozitif çıkarsa gerçekten bir mucize yaşıcaz tatlım bende çok şaşırdım Allah sonunu hayra çıkarsın inşallahCok garip bisey oldu sizlede paylasmak istedim biliyorsunuz benim sonuc 0 cikmisti ilaclari biraktim ondan sonra adet olmayi bekledim cok gecmeden geldi ama lekelenme tarzinda oldum hep gecen hafta cumartesi kontrolum vardi ve o gun basladigi icin doktorum muayene etmedi 3 ,gun olsa bakardim dedi bugun yine gittik kist var yok demedi sadece busuru yumartan olusmus dedi ve pazartesi beta ya baktir bana kesin haber ver dedi ,bende sormamisim bisey mi gordunuz neden istiyorsunuz diye afalladim tamam diyip ciktim, bune simdi ?
Büşracım eğer pozitif çıkarsa gerçekten bir mucize yaşıcaz tatlım bende çok şaşırdım Allah sonunu hayra çıkarsın inşallah
Hic umutlanmak istemiyorum canim eger olsa idi doktor mutlaka soylerdi sanki cunku altan bakti ne icin istedi bende şaşkinim hayirlisi bakalim yarin kesin yazarim :)