nisanda tüp bebek yaptıracaklar buyrun umut olalım birbirimize

Estağfirullah cnm benim o kadar emek veriyorsun daha ne diyelim :) Allah razı olsun yanlış olursa da herkes anlayışlı olur zaten kimse kötü niyetli değil burada sonuçta

Senle 1 gün arayla sonuç alıcaz inşallah. Gerçi ben dayanamam bir kaç gün önceden yaparım. İnşallah ikimizin karşısınada yazarız

Kizlar Allahima sukurler olsun keseyi gorduk alttan muaynne olmadim karindan ultrasonla gozuktu @Ayka5555 gunumuz ayni zaten
Gözünn aydın canımm :) gebeliğinin kaçıncı haftasındasın? Ben 5+5 deyim. doktor randevum önümüzdeki hafta günler geçmek bilmiyor yaaa bide benim birkaç gündür hiçbir belirtim yok zaten başından beri çok fazla belirtim olmadı ama şimdi iyicene yok birşey çok korkuyorum boş gebelik falansa

Bos gebelik ne zaman anlasiliyoki benimde pek bi belirtim yok ama ayakta durunca felan sirtim agriyo az bisi oda cok rahatsiz edici degil ben telas yapiyom hafif agrimda olsa birde dun yine karnimda agri vardi ayrica 3 kez mide bulantisi yasadim attim yediklerimi agir bi koku olsa hemen midem bulaniyo doktor 5+3 dedi kesenin boyutuda 0.750 cm cnm stres yapma benimde oyle cok bi belirtim yok inan olanlarda psikolojikmendir yani daha cok erken doktorum bu hafta mide bulantilarin olabilir cok olursa haberimiz olsun dedi hakkimizda hayirlisi

gözün aydın canım...kalp atışları var sırada...ben çarşamba duyucam inşallah...

Evet ya tranferden sonra dedim sonucu bi alayim pozitif olsun rahatliyayim sonra dedim keseyi bi goreyim yerli yerindemi sukur oda oldu simdide kalp atisini duyayim rahatliyayim diyorum yegenim ve esim guluyo bana diyolar doguncaya kadar sen rahat etmeyecen bu seferde diyecen cinsiyetini ogreneydim rahat edeydim haklilar galiba 9 ay zor gececek

Ne güzel keseyi görmüşsünüz çok şükür dış gebelik ihtimali elendi. boş gebelikte kese oluyor ama içinde Bebek olmuyor. Senin öyle bir durumun olmadığı kesin canım. Öyle bir riskin olsaydı doktor mutlaka söylerdi. İnşallah kalp atışlarını da duyarsınız darısı başıma yaa :) belirtisizliği kafama takmıyım o Zaman ya çok erken demek ki. Annem de takılıyor bana ufacık Bebek ne yapmasını bekliyorsun telefon mu açsın sana diyor :)) allahım ne zor işler sen sabır verr

Senle 1 gün arayla sonuç alıcaz inşallah. Gerçi ben dayanamam bir kaç gün önceden yaparım. İnşallah ikimizin karşısınada yazarız
Amin cnm inşallah ya bende idrar testi yaparım dayanamam 8. Gn başlarım hergün bir tane biliyom delilik ama napim bu sefer kan testini sdc merkeze veriyim diyorum ya bana her an esedebilirler belli olmaz yani ama bgn kızım düştü kafasını çok kötü vurdu çokta uğundu morardı aklım yerinden çıktı o ara ne yaptığımı bilemiyorum inş korkudan bşy olmamıştır miniklere
Kuzum daha çok minik hiç belirti fln arama valla ben kızımda belirtinin dibini yaşadım 4 aya kadar serumlarla yaşayıp 5-6 kilo verdim ama onda bile 7. Haftayı doldurduğumda başladı o yüzden bırak hamileliğinin eeeen rahat dönemindesin ohhh her istediğini yaptır kocana keyfini çıkart bu Arada annene bittim ya ne tatlı biri öyle

Aynen cnm daha bir santim bile degiller ne yapacaklar bize dogru demis anneniz gercekten dis gebelik riskim kalktimi ortadan kese gorundu sadece saglikli dedi kesenin sekli guzel dedi haftaya cuma gel dedi ama cok gormek istersen bu cuma da gelebilirsin dedi bende can ata ata ayy gelirim hocam dedim istiyorum dedim cuma yine gidecem ben bu gidisle her hafta giderim heralde:)))

Ayy inşallah dediğin gibidir insanlar hamile kalıyorda anlamıyorlar bile kaldıklarını demek ki normal belirti olmaması. Ama işte bunu mantıklı olan tarafım diyor. Deli tarafıma da rahat batıyor

Ahhh daha ne desin ağzı bal damlayan hoca :)) kese rahimde göründüğü an ki seninki rahimde görünmüş çok şükür dış gebelik riski bitti demektir canım. Maşallah çok güzel gelişimi cumaya da yaz gelişmeleri bari senin bebişin güzel haberleriyle şenlenelim :)

Slm kixlar bugun 9. Gunum sabah atesimide olctum 36.8 cikti idrar testi alip yapicam denicem sabah kalktigimda adet sancisi vardi midem bulaniodu ayni adetteki gibi progestronu kullandim iim suan ve test yapmak istiorum cikarmkki acaba?

Slm kixlar bugun 9. Gunum sabah atesimide olctum 36.8 cikti idrar testi alip yapicam denicem sabah kalktigimda adet sancisi vardi midem bulaniodu ayni adetteki gibi progestronu kullandim iim suan ve test yapmak istiorum cikarmkki acaba?
Çıkar canım ama mümkünse erken gebelik testi al. Adet gecikmesine 6 gün kalaya kadar sonuç veriyor. Ucuz olan testlerde hemen çıkmaz sonra hamile olduğun halde negatif görüp boş yere üzülmeyesin.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…