Evt cnm idrar testi yaptim ins erkendir hic umidim yok ama hayirlisi yarin nornal adet gunum persembede test gunum bakalim ne olucak cok moralim bozulduCnm idrar testimi yaptin ya erkendir belki hemen umutsuzluga kapilma
Can'ım bende kan verdin sandım daha dur herkesin bünyesi farklı daha idrara geçmemiştir ümidini kaybetmene gerek yok ki güzel olcak inşallah bol bol dua etEvt cnm idrar testi yaptim ins erkendir hic umidim yok ama hayirlisi yarin nornal adet gunum persembede test gunum bakalim ne olucak cok moralim bozuldu
Yok cnm daha kan vermedim ins dediniz givi olur olumlu sonuc alirim hayirlisiylaCan'ım bende kan verdin sandım daha dur herkesin bünyesi farklı daha idrara geçmemiştir ümidini kaybetmene gerek yok ki güzel olcak inşallah bol bol dua et
Yaaa inş duyarsınız cnm.. benim muayeneye uzman girdi kalp atışını duyamadık pek pıt pıtları gördük ama sonra bana da şöle bi evham geldi... doktor ikinci yerine tekrar aynı bebeği gösterdi gibi geldi... şimdi üç hafta sonra gel dediler.. bir daha kine hulusi hocadan rica edicem güvenemedim... inş evhamdır sadece...Benim korktugum basima geldi bebeklerden birinin kalp atisi hala duyulmuyo. Doktor haftaya da bakalim hala yoksa tek dicez dedi.
Gittim canım 197 olmuş maalesef düşmesini bekleyeceğiz ya da kürtaj olacak dedi
Teşekkür ederimNormal canım benım transferın 6. Gnune kadar hep agrıdı
Benim birinde o pit pit da gorunmedi. Senin kacinci haftaydi ikisini de gordugun?Yaaa inş duyarsınız cnm.. benim muayeneye uzman girdi kalp atışını duyamadık pek pıt pıtları gördük ama sonra bana da şöle bi evham geldi... doktor ikinci yerine tekrar aynı bebeği gösterdi gibi geldi... şimdi üç hafta sonra gel dediler.. bir daha kine hulusi hocadan rica edicem güvenemedim... inş evhamdır sadece...
6+3 cnm kim girdi sana ultrasona? Duyarsın inş şkizlerde biri geriden geliomuş genelde.. Hakkımızda en hayırlısı olsun.. videoya çekmiştim akşam izleyip durdum dönüp aynı bebeği göstermemiştir inşş...zormuş anne olmak kaygılar bitmior..Benim birinde o pit pit da gorunmedi. Senin kacinci haftaydi ikisini de gordugun?
Benim dun 6+1 di. Dun bana da uzman bakti ama cuma da hulusi hoca kendisi bakmisti o da gorememisti. Kese duzgun falan dedi ama. Ins duyulur ya pzt ye kadar nasil gececek bilmiyorum6+3 cnm kim girdi sana ultrasona? Duyarsın inş şkizlerde biri geriden geliomuş genelde.. Hakkımızda en hayırlısı olsun.. videoya çekmiştim akşam izleyip durdum dönüp aynı bebeği göstermemiştir inşş...zormuş anne olmak kaygılar bitmior..
Tesekkur edrim cok saolunCnm ben transferden beri ceviz sut ananas yemeye dikkat ettim pozitifi gordukten sonrada ayni sekil hergun ceviz sut sebze meyve protein ve kalsiyum agirlikli beslenmeye calisiyorum ayva cilek ve elma bebegi guzellestirir diyolar onlari tuketmeye calisiyorum yeni transfer olduysan hergun iki dilim ananas tavsiye ederim ama kan sulandirici kullaniyosan aralarinda zaman olsun ust uste alma zaten ananasinda kan sulandirci ozelligi var birde kabizligida iyi gelir semiz otu ispanak bunlarida tuketmeye calis
Canım sperm konusunda bilgi sahibi değilim ama yumurta sayın hiçte az falan değil! Nesi azmış reverzleri az olan öyle hastalar var ki onca ilaca iğneye rağmen ayda yalnızca 1 tane yumurta üretebiliyor. Her ay bir yumurta bir yumurtaa derken aylarca havuz sistemiyle yumurta biriktiriyorlar. Sen de maşallah 9 yumurta varmış bence gayet yeterli bir sayı.Dr dan simdi ciktik kontrolden bana yumurtamin az oldugunu 9 tane yumurtam oldugunu soledi. Esimin sperm sayisi 6 milyon 90 hareketsiz falan. Sperm icin ozel bi teknik uygulayacakmis eger uygun sperm bulamzsa da 8 ay bi tedavi ile tese yapacakmis ayyyy cok uzuldum ya bole bi sey olan varmi yada bizim sperm sayimizi ile bebegi olan allahimmm yardim et bizlere
Ay insallah oyle mi diyosun dr bize o kadar umutsuz konustuki hic hevesim kalmadiCanım sperm konusunda bilgi sahibi değilim ama yumurta sayın hiçte az falan değil! Nesi azmış reverzleri az olan öyle hastalar var ki onca ilaca iğneye rağmen ayda yalnızca 1 tane yumurta üretebiliyor. Her ay bir yumurta bir yumurtaa derken aylarca havuz sistemiyle yumurta biriktiriyorlar. Sen de maşallah 9 yumurta varmış bence gayet yeterli bir sayı.
Bence doktorunu değiştirmelisin 9 az bi sayı mı burda 1 yumurta ile hamile kalanlar var böyle moral bozulur mu ve sperminiz 6 milyonmuş benim ilk tüp bebekte 50 tane spermle yaptılar tese bile demediler bence geç olmadan değiştir doktorunu canımDr dan simdi ciktik kontrolden bana yumurtamin az oldugunu 9 tane yumurtam oldugunu soledi. Esimin sperm sayisi 6 milyon 90 hareketsiz falan. Sperm icin ozel bi teknik uygulayacakmis eger uygun sperm bulamzsa da 8 ay bi tedavi ile tese yapacakmis ayyyy cok uzuldum ya bole bi sey olan varmi yada bizim sperm sayimizi ile bebegi olan allahimmm yardim et bizlere
Evet bana vermişti kan sulandırıcı baştan çok yakıyor ama sonra bünye alışıyor 2 kutu kullandım bıraktırdı keseleri görünce hayırlısı olsun transferin canım inşallah Allah hayırlı sağlıklı evlat nasip etsinselam kızlar dün öğlende transferim oldu hayırlısı olur inşallah hakkımızda iğne verdi 10 tane göbekten ama çok canım yanıyo iğneden ya sizinkilerde öylemiydi bu arada 2 tane yumurtam oluşmuştu ya diğerinin gelişimi geriden geliyomuş eğer güzel giderse onuda dondurcaklar
Benim on yumurtam olmuştu ve 9 u döllendi 2 tane transfer edildi bana ve beklemedeyim şuan. yani sizin yumurta sayınız gayet iyi moral bozmaya gerek yok ayrıca sperm sayısı az olabilir ama sonuçta mikro enjeksiyon diye bi yöntem var siz dr unuza ve ekibine güveniyor musunuz önemli olan o. Onlara her şeyi sorun maalesef bu büyük bi rant dönen ticaret kapısı gibi. Az para da almıyorlar sizi aydınlatmaları gerekir. Eğer güvenmiyorsanız hemen başka bir merkez ve dr bulun derim. Allah yardımcın olsun.Dr dan simdi ciktik kontrolden bana yumurtamin az oldugunu 9 tane yumurtam oldugunu soledi. Esimin sperm sayisi 6 milyon 90 hareketsiz falan. Sperm icin ozel bi teknik uygulayacakmis eger uygun sperm bulamzsa da 8 ay bi tedavi ile tese yapacakmis ayyyy cok uzuldum ya bole bi sey olan varmi yada bizim sperm sayimizi ile bebegi olan allahimmm yardim et bizlere
Evt cnm idrar testi yaptim ins erkendir hic umidim yok ama hayirlisi yarin nornal adet gunum persembede test gunum bakalim ne olucak cok moralim bozuldu[/QUOT]
Ins bosuna moralini bozmussundur gercekten bazi insanlarda hemen idrara gecniyo cok ornegi var o yuzden ben hic yapmadim test gunumu bekledim umutla duayla sanada tavsiye ederim bol bol dua et ins bu guzel bu mubarek aylarin hurmetine rabbim nasip etsin tedavin pozitif sonuclansin baharda topragin yeserdigi gibi senin bedeninde yesillensin isteyen herkesin ins
canım dr seviyorum aslında her konuda detaylı bilgi veriyor. bugun söyle anlattı bzie durumu yumurta toplandığında eşimden sperm alınacakmış ve onları özel bir yöntemle ek 500 tl ücretle yıkama işlemi yapıolarmış. en uygun olanı secmek için. eğer ilk aşama basasrısızlıkla sonuçlanırsa tese dedi. yumurta sayın 9 30 yaşına göre fena sayılmaz ama az dedi. bakalım başaladık bir kere zaten 1 saat yol gidiyorum hastaneye gitmek için offfBence doktorunu değiştirmelisin 9 az bi sayı mı burda 1 yumurta ile hamile kalanlar var böyle moral bozulur mu ve sperminiz 6 milyonmuş benim ilk tüp bebekte 50 tane spermle yaptılar tese bile demediler bence geç olmadan değiştir doktorunu canım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?