- 8 Mart 2014
- 953
- 586
- 133
- 34
Hamile arkadaslar siz kese görmeye giderken alttanmi muayne oldunuz? Ben bu persembe gidicem doktor alttan yapickmiş kontrol. Sizce risklimi?
Biraz gec git karindan gor.alttan baktım bence.
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Hamile arkadaslar siz kese görmeye giderken alttanmi muayne oldunuz? Ben bu persembe gidicem doktor alttan yapickmiş kontrol. Sizce risklimi?
Al benden de o kadar canım gece hem de çok geç yattımGünaydın hanımlar her zaman okula gitmek için sürüne sürüne zorla kalkan ben raporlu olmama rağmen sabahın köründe gözlerimi açtım çok sinir bozucu bir durum bu bekleme süreci bir an evvel hafta bitsin istiyorum sıkıldım ya![]()
Merhaba anne olmak isteyen ve anne olan bayanlar.aranıza yeni katıldım.ben de tüp bebek yaptırdım.ilk denemem 10.gun degerim 155 12.gün 380 ve 15.gün 472 çıktı.bugün de 16.günüm doktor bir şey söylemedi.sadece carsamba günü bir daha test yap dedi.o kadar kötü oldum ki once sevinç ve umut yaşadım şimdide karamsarlık başladı tecrübesi olan arkadaşlar sizden cevap bekliyorum.lütfen bir fikri olan bana yardımcı olsun
Rabbim Tamamina erdirsin.benim 15.gunde yaptığım 3.degerim az yukselince doktor da bir sey diyemedi.çarşamba günü gidip tekrar test yapacam ve muayene olacam.sizce degerim tekrar yukselmismidir.hiç bir belirti de yok şimdi. Dualarinizi eksik etmeyin lütfen bugün işe başlıyorum.bakalım hayırlısi olsun diyelimMrb cnm aramiza hosgeldin doktorun durumla ilgili bisi demedimi ilk etapta coo guzel yukselmis bi daha tekrarlarsin ins bi sıkınti yoktur benimde 9.gun 142 11.gun 358 cikmisti doktor testi tekrarlamami istemedi hayirlisiyla yarin keseyi gormeye gidecez Allahim ins bi sıkınti olmaz rabbim isteyen herkese hayirli saglikli evlatlar nasip etsin
Evet meslektaşız tatlım öğretmenim bende :) 4. Gün transfer gününü saymadan senin kaç okulda olsak daha iyiydi sanki ama ben kendime güvenemedim hareketlerimi sınırlandıramıyorum bazen 4 katlı okulun zeminle 5 günde 20 defa inip çıkıyorum :)Al benden de o kadar canım gece hem de çok geç yattımsen de öğretmen misin meslektaşız galiba kaçıncı günün ?
Aynen canım aynen okulda daha iyi geçerdi Zaman kesinlikle ha bi de izinli değil de tatil olsaydı yine çabuk geçerdiEvet meslektaşız tatlım öğretmenim bende :) 4. Gün transfer gününü saymadan senin kaç okulda olsak daha iyiydi sanki ama ben kendime güvenemedim hareketlerimi sınırlandıramıyorum bazen 4 katlı okulun zeminle 5 günde 20 defa inip çıkıyorum :)
Ayyy tatlım yok bizim evde oturmamız hayırlı bence bende senin gibiyim:) hadi bu sene neyse de bir şekilde biter seneye koca göbişlerimizle okulu sallarız artık inşallah yaaaa hayal etmesi bile güzel
Aynen canım aynen okulda daha iyi geçerdi Zaman kesinlikle ha bi de izinli değil de tatil olsaydı yine çabuk geçerdiama ben de kendime hiç güvenemiyorum daha önce aşılama oldu iki kez izin almadım ve hiç dikkat edemedim otobüse mi koşmadım merdivenleri hızlı hızlı mı inip çıkmadım ve okulda iki bina ondan ona koşuyorum ha olacağı varsa yine olur herşey Allah'ın izni ile ama elimizden geleni yaptım takdir O'nun
Bence de evde oturmalıyız ama evde de pek sakin olduğumu söyleyemem sürekli unutuyorum sanki ben ya dikkat etmem gerektiğini :) ay sen naparız okulda seneye falan deyince bi an içim garip oldu gerçek olur inşallah hayallerimizAyyy tatlım yok bizim evde oturmamız hayırlı bence bende senin gibiyim:) hadi bu sene neyse de bir şekilde biter seneye koca göbişlerimizle okulu sallarız artık inşallah yaaaa hayal etmesi bile güzel![]()
Amiiin bütün arkadaslarımızla birlikte inşallah :)))Bence de evde oturmalıyız ama evde de pek sakin olduğumu söyleyemem sürekli unutuyorum sanki ben ya dikkat etmem gerektiğini :) ay sen naparız okulda seneye falan deyince bi an içim garip oldu gerçek olur inşallah hayallerimiz![]()
Alttan oldu canım ve hiç bir riski yok ve ben almanyada yaşıyorum oraya gittiğimde 4. Aya kadar alttan muayne edecekler bi risk olsa asla ordan muayne etmezlerHamile arkadaslar siz kese görmeye giderken alttanmi muayne oldunuz? Ben bu persembe gidicem doktor alttan yapickmiş kontrol. Sizce risklimi?
ay şu göbüşlü sarışınlara bak darısı bizlere inşallahNick • Sondurum
S suigeneris HAMILE
Osen 25 mayıs test
sukedisi HAMILE
angel-devil HAMILE
echomare
ferbe1 HAMILE
atav melekönümüzdeki aya inşallah
P princess01 HAMILE
betheone
demir6133 HAMILE
Gulce27 HAMILE
berceste_
zelibon HAMILE
hayat15önümüzdeki aya inşallah
ahha 24 mayıs test
zeynep balönümüzdeki aya inşallah
zemre123456 HAMILE
cerenbuyukunluönümüzdeki aya inşallah
84 busraönümüzdeki aya inşallah
@Ayka5555HAMILE
L Laylay26 HAMILE
almiraroza 19 mayıs test
3 33elifnaz33 20 mayıs test
eszinbb07 Tedavide
@sevde85 HAMILE
@preetty woman35 HAMILE
M msy2014 HAMILE
E Evvel_1 HAMILE
Seyda235önümüzdeki aya inşallah
Ladyblonde HAMILE
ela baharönümüzdeki aya inşallah
C Cnsrhn1907 HAMILE
elfel 9 mayıs test
S SPAWNS HAMILE
ortanca01 HAMILE
SLaYeR_07 HAMILE
derinn83 07 HAMILE
esilaerva11önümüzdeki aya inşallah
![]()
Maşallah sana Canım nasılda aklında kalmış ne güzelkızlar aklımda kaldığıyla listeyi yeniledim. Yanlış olanlar varsa uyarsın lütfen
Maşallah sana Canım nasılda aklında kalmış ne güzel![]()
Estağfirullah cnm benim o kadar emek veriyorsun daha ne diyelim :) Allah razı olsun yanlış olursa da herkes anlayışlı olur zaten kimse kötü niyetli değil burada sonuçtaCanım benin teşekkür ederim:)
Evde olduğumda telden giriyorum oradan okuyorum ama liste telden zor oluyor. o yüzde işyerine gelince düzenliyorum
Yorumlarda aklımda kalıyor kimin ne olduğu ama bazen tereddüt ediyorum, negatif olan birine hamile yazmışsam diye korkuyorum :) Artık yanlışım olursa af edeceksiniz napalım :)