• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

nisanda tüp bebek yaptıracaklar buyrun umut olalım birbirimize

Evet ya tranferden sonra dedim sonucu bi alayim pozitif olsun rahatliyayim sonra dedim keseyi bi goreyim yerli yerindemi sukur oda oldu simdide kalp atisini duyayim rahatliyayim diyorum yegenim ve esim guluyo bana diyolar doguncaya kadar sen rahat etmeyecen bu seferde diyecen cinsiyetini ogreneydim rahat edeydim haklilar galiba 9 ay zor gececek :eek:

kesinlikle öyle...hep bir merak hep bir heyecan hep bir korku...Rabbim sağlıklı hayırlı evlatlar nasip etsin bize...

Nick • Sondurum

@suigeneris HAMILE:nazar::anneadayı:
@asdes 25 mayıs test
@sukedisi HAMILE:nazar::anneadayı:
angel-devil angel-devil HAMILE:nazar::anneadayı:
@echomare
@ferbe1 HAMILE:nazar::anneadayı:
atav melek:KK200: önümüzdeki aya inşallah:KK200:
@princess01 HAMILE:nazar::anneadayı:
@betheone
@demir6133 HAMILE:nazar::anneadayı:
Gulce27 Gulce27 HAMILE:nazar::anneadayı:
berceste_ berceste_
zelibon zelibon HAMILE:nazar::anneadayı:
hayat15 :KK200: önümüzdeki aya inşallah:KK200:
@ahha 24 mayıs test
zeynep bal:KK200: önümüzdeki aya inşallah:KK200:
zemre123456 zemre123456 HAMILE:nazar::anneadayı:
cerenbuyukunlu:KK200: önümüzdeki aya inşallah:KK200:
84 busra:KK200: önümüzdeki aya inşallah:KK200:
@Ayka5555HAMILE:nazar::anneadayı:
@Laylay26 HAMILE:nazar::anneadayı:
almiraroza almiraroza 19 mayıs test
@33elifnaz33 20 mayıs test
@eszinbb07 Tedavide
@sevde85 HAMILE:nazar::anneadayı:
@preetty woman35 HAMILE:nazar::anneadayı:
@msy2014 HAMILE:nazar::anneadayı:
@Evvel_1 HAMILE:nazar::anneadayı:
Seyda235:KK200: önümüzdeki aya inşallah:KK200:
@Ladyblonde HAMILE:nazar::anneadayı:
ela bahar:KK200: önümüzdeki aya inşallah:KK200:
@Cnsrhn1907 HAMILE:nazar::anneadayı:
@elfel 9 mayıs test
@SPAWNS HAMILE:nazar::anneadayı:
@ortanca01 HAMILE:nazar::anneadayı:
SLaYeR_07 SLaYeR_07 HAMILE:nazar::anneadayı:
derinn83 derinn83 07 HAMILE:nazar::anneadayı:
esilaerva11 :KK200: önümüzdeki aya inşallah:KK200:
Ask olsun bende varım hamileyimmm;)

Ahhh daha ne desin ağzı bal damlayan hoca :)) kese rahimde göründüğü an ki seninki rahimde görünmüş çok şükür dış gebelik riski bitti demektir canım. Maşallah çok güzel gelişimi cumaya da yaz gelişmeleri bari senin bebişin güzel haberleriyle şenlenelim :)

Sgl cnm benim ins yazarim tabi gelismeleri ins hep beraber guzel haberlerle senlenelim birde beslenmenize dikkat ediyormusunuz neler yiyorsunuz neler yemiyorsunuz

arkadaşalr bende bu beslenme konusunu merak ediyorum transfer öncesi ve sonrası ne yediniz ne içtiniz belki eski sayfalarda bahsetmişinizdir ama???

arkadaşalr bende bu beslenme konusunu merak ediyorum transfer öncesi ve sonrası ne yediniz ne içtiniz belki eski sayfalarda bahsetmişinizdir ama???

Cnm ben transferden beri ceviz sut ananas yemeye dikkat ettim pozitifi gordukten sonrada ayni sekil hergun ceviz sut sebze meyve protein ve kalsiyum agirlikli beslenmeye calisiyorum ayva cilek ve elma bebegi guzellestirir diyolar onlari tuketmeye calisiyorum yeni transfer olduysan hergun iki dilim ananas tavsiye ederim ama kan sulandirici kullaniyosan aralarinda zaman olsun ust uste alma zaten ananasinda kan sulandirci ozelligi var birde kabizligida iyi gelir semiz otu ispanak bunlarida tuketmeye calis

Cnm ben transferden beri ceviz sut ananas yemeye dikkat ettim pozitifi gordukten sonrada ayni sekil hergun ceviz sut sebze meyve protein ve kalsiyum agirlikli beslenmeye calisiyorum ayva cilek ve elma bebegi guzellestirir diyolar onlari tuketmeye calisiyorum yeni transfer olduysan hergun iki dilim ananas tavsiye ederim ama kan sulandirici kullaniyosan aralarinda zaman olsun ust uste alma zaten ananasinda kan sulandirci ozelligi var birde kabizligida iyi gelir semiz otu ispanak bunlarida tuketmeye calis
Aynen canım bende yazdıklarını tüketiyorum. Benim troit bezlerim tembel az çalışıyor o yüzden mutlaka haşlanmış yumurta ve badem de tüketiyorum. Eşim saray vize taraflarından köy yumurtası manda yoğurdu falan getirtiyor salçalarım da Urfa'dan geldi bu hafta köy yapımı. Mümkün mertebe organik ürünler bulup tüketmeye çalışıyorum.

cnm sabah akşam bir bardak havuç suyu tavsiye ediyorum.. rahim kılcal damarlarının çıkmasını sağlıyor, bebek kılcal damarlara tutunacakordan beslencek

Benim korktugum basima geldi bebeklerden birinin kalp atisi hala duyulmuyo. Doktor haftaya da bakalim hala yoksa tek dicez dedi.

Benim korktugum basima geldi bebeklerden birinin kalp atisi hala duyulmuyo. Doktor haftaya da bakalim hala yoksa tek dicez dedi.
Canım ikiz annelerin topiklerinde çok okudum ben bu durumu. Bebeklerden birinin daha geç kalp atışı duyulabiliyormuş. Sanırım zaten kalp atımları haftana göre yeni başladı. Eminim bu bir hafta sana geçmek bilmiycek ama lütfen olumlu yönünden de bak. Çok şükür ki kalbi atan kesin bir yavrun var. Rabbim diğerine de sağlık sıhhat versin inş. Senin ve bebeklerin için en hayırlısı ne olacaksa onu dilemek lazım allahtan.

Canım benim bundan önceki de ikizdi ve benimsin erin arasında üç gün fark vardı. Birini diğerinden üç gün sonra duymuştum. O yüzden canını sıkma. Burda bi komşumuz vardı 8.haftaya dek kalp atışı yok diye almaya çalıştılar ama o bekledi.ve şu anda doğdu iki aylık çocuk.hic üzülme

Aynen canım bende yazdıklarını tüketiyorum. Benim troit bezlerim tembel az çalışıyor o yüzden mutlaka haşlanmış yumurta ve badem de tüketiyorum. Eşim saray vize taraflarından köy yumurtası manda yoğurdu falan getirtiyor salçalarım da Urfa'dan geldi bu hafta köy yapımı. Mümkün mertebe organik ürünler bulup tüketmeye çalışıyorum.

Aynen cnm mutlaka hergub organik yumurta badem kuruyemis kuru meyve yani organik beslenmeye calisiyorum sevmedigim urunleri bile bebegim icin yiyorum yeterki saglikli olsun

Back