• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

nisanda tüp bebek yaptıracaklar buyrun umut olalım birbirimize

Canım 7.gün idrarda pozitifi görmüştüm. Ben de senin gibi iğne etkisi mi acaba diye düşünmüştüm değilmiş tabi ki :) şimdiye kadar vücudun atmıştır çatlatma iğnesini bu senin kendi beta hcg değerindir
Mayısın 3 ünde yapmıştım çatlatma iğnesini etkisi kalmamıştır dimi

Kızlar bugun benım transferın 12. Gunu 5. Gun embrıyosuydu tek 220 cıktı ıyımı sızce 6. Gun 36 8. Gun 88 cıkmıstı ama aynı saatlerde yapmadım sızce ıyımı
Canım ilk iki diğerine göre bugünkü değerinin 350 lerde falan olması gerekirdi. Dün lekelenmelerinde olmuştu sanırım doktorunla görüşebildin mi durumları? Değerin artmış bebeğin tutunuyor çok şükür ama iğnelerin aksamıştı ya hani belki doktor aradaki açığı kapatacak birşey önerir. her şeyin başı da moral Allah'ın izniyle bebişin seninle pozitif ol canım.

Transferin ilk 7 günü hiçbir belirti yoktu. Ama 8.gün Ateş basmalarım başladı 37 derece ateşlerle gezdim 2 gün sonra yavaş yavaş düzeldi. Birde göz bebeklerim büyüyordu. Sankim aynı şeyleri mi yaşıyorsun :KK48:
Hayirlisi cnm Rabbim yuzumuzu guldursun ins sizin gibi bizde pozitifleri gorurus :anneadayı:

Ayyy canım benim çok saol içime su serptin ara ara adet olcakmışım gibi kasıklarım agrıyo normalmi peki çok hafif ama
Kasık ağrıları bende 15.gün başladı canım. Onun öncesinde hiç olmadı desem yeridir. Olduğunda da senin tarif ettiğin gibi ara ara ve hafif oluyor. Ama tabi bizim topikte çok erken kasık ağrısı başlayan arkadaşlarımız da var. Tuttu inş seninki canım:)

Kasık ağrıları bende 15.gün başladı canım. Onun öncesinde hiç olmadı desem yeridir. Olduğunda da senin tarif ettiğin gibi ara ara ve hafif oluyor. Ama tabi bizim topikte çok erken kasık ağrısı başlayan arkadaşlarımız da var. Tuttu inş seninki canım:)
Çok teşekkürler canım

Kızlar bugun benım transferın 12. Gunu 5. Gun embrıyosuydu tek 220 cıktı ıyımı sızce 6. Gun 36 8. Gun 88 cıkmıstı ama aynı saatlerde yapmadım sızce ıyımı
Arkadaşım senin değerlerin benim ilk denememde ki değerlerim gibi benimki 3. Gün embriyosuydu 8. Gün 35 10. Gün 70 küsürlüydü 12. Gün 200 14. Gün 400 dü şu anda kızım 2 yaşında kısaca kızın olcak galiba :anneadayı:

Ayyy canım benim çok saol içime su serptin ara ara adet olcakmışım gibi kasıklarım agrıyo normalmi peki çok hafif ama
Tatlım şimdiye ilaç etkisi mi kalır gayette hamilesin :nazar: sevin bence tadını çıkar o adet Ağrıları ben kızımda 2-3 ay kadar çektim korkma iyiye işaret inşallah :)

Pembe 5. Gun ıdrar testı mavı 6. Gun ıdrar testı bellı bıle olmuyo nerdeyse 36 cıkmıstı kanda

Eklentiler

• image.jpeg
    image.jpeg
    23,9 KB · Görüntüleme: 57
  • image.jpeg
    image.jpeg
    23,3 KB · Görüntüleme: 49
Arkadaşım senin değerlerin benim ilk denememde ki değerlerim gibi benimki 3. Gün embriyosuydu 8. Gün 35 10. Gün 70 küsürlüydü 12. Gün 200 14. Gün 400 dü şu anda kızım 2 yaşında kısaca kızın olcak galiba :anneadayı:

Kız erkek farketmez canım ama bugun ruyamda tufek falan gordum oda erkek cocuk dogurcaksın dedı annem bızım akrabalar tufek falan gordun mu erkek cocuk dogurucaksın demekmıs aman ben hamıleyım ya degerlerımde ıyı ya yanıma bı arkadas gelsın hıc farketmez ne olacagı

Tatlım şimdiye ilaç etkisi mi kalır gayette hamilesin :nazar: sevin bence tadını çıkar o adet Ağrıları ben kızımda 2-3 ay kadar çektim korkma iyiye işaret inşallah :)
İnşallah canım benimok saol

Hamile arkadaslar siz kese görmeye giderken alttanmi muayne oldunuz? Ben bu persembe gidicem doktor alttan yapickmiş kontrol. Sizce risklimi?

Bende latife yapıyorum cnm Allah sağlıklı hayırlı evlat etsin inşallah :)

Hamile arkadaslar siz kese görmeye giderken alttanmi muayne oldunuz? Ben bu persembe gidicem doktor alttan yapickmiş kontrol. Sizce risklimi?
Değil cnm Dr ve senin tercihine bakar riskli olsa drun istemez zaten ben pek sevmiyorum alttan muayeneyi o yüzden ilkinde beklemiştim büyümeisni öyle gittim eğer bunda da inşallah olumlu sonuç alırsam yine beklerim ama riskli olduğu için değil sevmediğim için

Canım ilk iki diğerine göre bugünkü değerinin 350 lerde falan olması gerekirdi. Dün lekelenmelerinde olmuştu sanırım doktorunla görüşebildin mi durumları? Değerin artmış bebeğin tutunuyor çok şükür ama iğnelerin aksamıştı ya hani belki doktor aradaki açığı kapatacak birşey önerir. her şeyin başı da moral Allah'ın izniyle bebişin seninle pozitif ol canım.
Bende ole hesapladım ama ben dıgerlerıne hep gece yaptırdım bırını 11 de bırınıde 12 de yaptırmıstım sımdı ıse oglen 1 de yaptırdım nerdeyse 11 saat farkedıyo onu hesapladım normal degerım yanı 250 olması gerekıyo 220 cıkmıs bakalım yarın arayıcam

Bende ole hesapladım ama ben dıgerlerıne hep gece yaptırdım bırını 11 de bırınıde 12 de yaptırmıstım sımdı ıse oglen 1 de yaptırdım nerdeyse 11 saat farkedıyo onu hesapladım normal degerım yanı 250 olması gerekıyo 220 cıkmıs bakalım yarın arayıcam
11 saat fark varsa normal o Zaman canım değerin. Aynı günün Sabahıyla akşamı arasında bile ciddi fark oluyor. Zaten artış varsa korkma bebiş büyüyor demektir.

Back