• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

nisanda tüp bebek yaptıracaklar buyrun umut olalım birbirimize

canım ya sabır bizlerde ağladık çok üzüldük ya ağla rahatla kendine gel.ağlamadan insan çok doluyor sıkıyor kendini.ağla ama umutlarını bırakma hepimiz burdayız bak yanındayız
Rabbim tez zamanda hayırlısıyla sağlıklı evlatlar nasip etsin hepimize, yürekten isteyenlere.. Sil baştan başlıcaz şimdi herşeye.. Rabbim ol deseydi olurdu.. Allahım imtihanımızı zorlaştırmasın.. Sağolun

Gözün aydın canım da neden o kadar uzağa gün vermiş doktorun zaten maşallah değerin çok yüksek benim ki 350de göründü senin ki koca adam :)
Değil mi ama :))) benim doktor biraz garantici hem kese hem kalp atışını tek seferde duyalım istiyor sanırım. test gününü bile 15. Gün sonraya veriyorlar bunda da aynı şekilde.. Rabbim sabrı öğretiyor işte böyle böyle..

Üzülme canim demekki nasip daha vakti gelmedi
Ağlasak da çırpınsak da elimizden bişey gelmiyor.. İnşaAllah Rabbim tez zamanda bizi de sevindirsin, mutluluktan ağlayalım... Sonucu güzel gelen arkadaşlar, ne mutlu size, Allah sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin evlatlarınızı

Amin cnm.Gerçekten bunu yaşayan bilir.Bnde 3 senedir cekiyorum.bir topluluğa girince insanların acıyarak bakmaları,hamile haberlerini söyledikten sonra yanındakine dönüp bunun hala yok mu demeleri,herkese karşı güçlü durup çocuk konularına nasip ne zamansa deyip gulerek geçiştirmek ama içinin kan ağlamasi...o kadar zor ki rabbim herkese evlat duygusunu nasip etsin.allahım bu zor sürecin sonunda gulebilmeyi nasip eylesin.

Kizlar desteğiniz için çok teşekkür ederim bi süre nete girmeyi düşünmüyorum ama kalbim sizinle kendimi madden ve manen dinlenmeye çekiyorum inşallah ramazan sonrası tekrar denemek için bismillah diyeceğim Allaha emanet olun hepinizi çoook öpüyorum yine gelecem ama güçlü ve enerjik

kızlar yaşadıgım için paylaşmak istedim..dün gece zor bi geceydi benim için..kayınvalideme yemege gittin bi baktık herkes toplanmış bende diyorum acaba hani benim cuma değerim düştü ondan moral olsun diyemi fln.5 dakıka oturduk görümcem hamile haberi verdi...eşim ben ağlamaktan çok kötü olduk eşim kardeşine sarılıyor biyandan yaşlı gözlerle bana bakiyor.allahım buda bir sınavımızmış demekki. iki ay arayla evlenmiştik..tabi diğer insanlar soruyor neden ağladın fln diye sonra dedik bizimde vardı ama cuma gnü değeri düştü fln diye.duyan duydu hemen insanlar çok iyi bi doktor var ona gösterelim sonuçlarını fln fln diye laflar.sanki biz bilmiyoruz ne yapcagımızı....ne diyelim allahım bizlere hepimize en güzel en hayırlı duyguları yaşatsın ben inanıyorum rabbim büyük bir sınavdan geçiyoruz sonu gelecek inşallah.dua edelim sadece. sizlerden başka bunu anlatacagım kimse yok
Ahhh canım benim çok zor bunu yaşamak bende geçenlerde yaşadım bunu benden bi sene sonra evlenen eltim hamileymiş allah hayırlı etsin yavrularini herkese nasip etsin kimsenin kucağını bos bırakmasın çok çok zor bi imtihan. Allah bize de nasip etsin ne diyelim.

Başka bir topikte bi arkadaş demişti; hamile kalanlar sanıyorlar ki kendi marifetleri.. Bizim ise kalamayışımız kendi beceriksizliğimiz..

Ne onlar marifetinden hamile, ne de biz beceriksizliğimizden bu imtihandayız. Onlara verenden rabbim, bize vermeyen de aynı rabbim.

Allah sınavımızı kolay, dualarımızı kabul eylesin inşallah.

Degerim 2 den 0 a dusmus, demekki vakti zamani gelmedi.. hepimizin hakkinda hayirlisi diyelim..yapacak bisey yok hersey Allah tan..
Sen çok güçlü bir kadınsın. Bu sınavdan da alnının akıyla çıkacağını düşünüyorum. En tez vakitte rabbim evladına bir kardeş nasip etsin inşallah. Dualarım seninle arkadaşım.

Degerim 2 den 0 a dusmus, demekki vakti zamani gelmedi.. hepimizin hakkinda hayirlisi diyelim..yapacak bisey yok hersey Allah tan..
Üzüldüm bitanem Allah olanlara ömür versin inşallah en yakın Zaman'da hayırlı kendiliğinden evlatlar nasip etsin :( kızın normal yolla mı yoksa tedaviyle mi olmuştu cnm

Ahhh canım benim çok zor bunu yaşamak bende geçenlerde yaşadım bunu benden bi sene sonra evlenen eltim hamileymiş allah hayırlı etsin yavrularini herkese nasip etsin kimsenin kucağını bos bırakmasın çok çok zor bi imtihan. Allah bize de nasip etsin ne diyelim.

amin canım aminnn tüm kalbimizle.insanın içi acıyor ama içimizden hep diyoruz allah sağlıkla kucagına aldırmayı nasip etsin

aynen cnm bide içimizi bilseler keşke ozaman ne yaparlar acaba.banada sizinde olur üzülme fln demeleri dün çk kötü oldum kaltkım eşime dedim neden çagırıyor ki haber verir gibi.zaten sonucumuzu biliyor aksine uzulr deyip çapırmaması lazım bana göre.ama bizde bu sorunlarla sağlıklı düşünemiyoruz bazen

Ben olsam söyleyemem üzülür diye o kadar kişinin içinde bide

Değil mi ama :))) benim doktor biraz garantici hem kese hem kalp atışını tek seferde duyalım istiyor sanırım. test gününü bile 15. Gün sonraya veriyorlar bunda da aynı şekilde.. Rabbim sabrı öğretiyor işte böyle böyle..

Evet canım dediğin gibi yapıyorlar doğru tek seferde hepsi çıkacak olsun çok şükür değerin güzel direkt kalbini duyacaksın çok güzel bir duygu benim diğerinde duyduğumda ne tepki vereceğimi şaşırmıştım 6sene sonra ilk kez inşallah bunu duyarım ve sonuna kadar devam eder inşallah allahım emeklerimizi boş çıkarmasın nerde varsa er geç versin Rabbim

Back