Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
19 nisanda transfer olmustum 20 ya da 21. Gundeyim sanirimTransferin kacinci gunundesin cnm
Kızlar sonucum cıktı 36.2 sızce ıyımı ya cok mutluyum varya :)
Amiiiiiiiiiiiiiiiiinnnnn insallhtebrikler inşallah güzel haberlerini alırız buradan :)
İnşallah hayırlı haberler alırsın canımBugün tekrar test yaptiracam
Kızlar sonucum cıktı 36.2 sızce ıyımı ya cok mutluyum varya :)
Kızlar kafamı çok kurcalayan bir konu var özellikle iki embriyo transfer eden arkadaşlardan fikir istiyorum. Ya da cesaretlendirilmek istiyorum diyelimBu ay yumurta sayım fazla olduğu için embriyolarım donduruldu transferim haziran ayında olacak. Şimdi konu şu ki iki tane birinci kalite embriyomu birlikte dondurdu embriyolog iki tane koyarız şansın artar en azından dedi . Okuduğum kadarıyla çözülen embriyolar tekrar dondurulmuyor. Doktorumla konuştuğumda da tek embriyo koyma taraftarı olduğunu ikiz gebeliğin riskli olduğunu söyledi ve içime kurt düştü açıkçası. Eşim de tek koyduralım demeye başladı şimdi. Birinci kaliteler dışında iki tane de ikinci kalitem var dondurulmuş ve ben o kadar yediğim iğnelerden sonra tek bir embriyom bile boşa gitsin istemiyorum. Ne olur bana fikir verin
![]()
Kızlar kafamı çok kurcalayan bir konu var özellikle iki embriyo transfer eden arkadaşlardan fikir istiyorum. Ya da cesaretlendirilmek istiyorum diyelimBu ay yumurta sayım fazla olduğu için embriyolarım donduruldu transferim haziran ayında olacak. Şimdi konu şu ki iki tane birinci kalite embriyomu birlikte dondurdu embriyolog iki tane koyarız şansın artar en azından dedi . Okuduğum kadarıyla çözülen embriyolar tekrar dondurulmuyor. Doktorumla konuştuğumda da tek embriyo koyma taraftarı olduğunu ikiz gebeliğin riskli olduğunu söyledi ve içime kurt düştü açıkçası. Eşim de tek koyduralım demeye başladı şimdi. Birinci kaliteler dışında iki tane de ikinci kalitem var dondurulmuş ve ben o kadar yediğim iğnelerden sonra tek bir embriyom bile boşa gitsin istemiyorum. Ne olur bana fikir verin
![]()
Malesef canım 10. Gün 6.23 tü bugun 13. Gün tekrar yaptırıcam bakalım kısmetimizde ne varmış görücezBenim geçen kinde 10. Gun 11 . Cikmisti 12. Gun yukselmedi dustu 2 cikmisti sonucun 50 nin uzerindeyse sorun yoktur
Embriyolara cgh yani gen testi yaptırabilirsin canım. Ama biraz maliyetli..kızlar selam;
dun goreustum doktorla neden olmadıgı ıle ılgılı embrıyodan kaynaklı olabılecegını soyledı. yumurta kalıtemın arttırmak gerekıyormus ılaçlar verdı bana. sızınde tavsıye edecegız onerılerınız var mı ? 2. denememde daha cok yumurta sglam embrıyo elde etmek ıcın. tavsıyelerınızı beklıyorum.
gen testıyle ılgılı degılde benım yumurta rezervım dusuk o yuzden az embrıyo elde edılmıstı gecenkı 10ve7 hucrelı olmus. onlareda tutmadı zaten. yumurta rezervımı yukseltmem lazımEmbriyolara cgh yani gen testi yaptırabilirsin canım. Ama biraz maliyetli..
Sanmıyorum canım. İlk denememde de şimdiki denememde de aynı şekilde çıkıyor atıklar. İlki negatifti ikinci pozitif.. Bence o iyi emilmemiş bünyelerde oluyordur. Yaptıktan sonra kalkıp yürümek lazım. Yürümeyip yatılıyorsa iyi emilmiyordur ve büyük topraklar halinde geri geliyordur.:Kızlar günaydınnn. Hamile arkadaşlar özellikle size olacak bu sorum. Crinone jel hamile olmayanlarda topak topak geri geliyor diye okumuştum bi yerde. Doğruluğu var mıdır sizce?
Sanmıyorum canım. İlk denememde de şimdiki denememde de aynı şekilde çıkıyor atıklar. İlki negatifti ikinci pozitif.. Bence o iyi emilmemiş bünyelerde oluyordur. Yaptıktan sonra kalkıp yürümek lazım. Yürümeyip yatılıyorsa iyi emilmiyordur ve büyük topraklar halinde geri geliyordur.
Benim derdim de tam tersi pkolu olduğum için bende de yumurta bolluğundan geçilmiyor ama bir işe yaramıyor işte. Azı da sıkıntı fazlası da. Rezerv azlığına ne iyi gelir bilmiyorum maalesef canimgen testıyle ılgılı degılde benım yumurta rezervım dusuk o yuzden az embrıyo elde edılmıstı gecenkı 10ve7 hucrelı olmus. onlareda tutmadı zaten. yumurta rezervımı yukseltmem lazım
Selam canim hic alakasi yok. Hic endiselenme:Kızlar günaydınnn. Hamile arkadaşlar özellikle size olacak bu sorum. Crinone jel hamile olmayanlarda topak topak geri geliyor diye okumuştum bi yerde. Doğruluğu var mıdır sizce?