nisanda tüp bebek yaptıracaklar buyrun umut olalım birbirimize

Kızlar resımlerı sızede atayım dedım bı sıtede kızlar var gıbı dedı ama emın degılım ama telde bellı olmuyo ama normal bakınca bellı
mavi olanda var gibi geldi. diğerinde birşey görmedim. mavideki gibi yaptığımda çıkan 7. gündü sonra yavaş yavaş koyuldu ama hiç net olmadı hayaletti hep. 10. günde kan verdiğimde 198 çıkmıştı bir daha da idrara bakmadım açıkcası

Mavıyı bugun yaptım pembeyı dun bugunde 6. Gunum 5. Gun embrıyosu bakalım ıns vardır

Benim test günü 11mayis .negatif olursa beni de listeden çıkarın. Uzun süre denemem zor

Ayy öylede kötü yaa. Ben hiç çift çizgi göremedim şimdiye kadar. Oda ayrı bir heyecandır

Nick • Sondurum

S suigeneris HAMILE
Osen tedavide
sukedisi HAMILE
angel-devil HAMILE
echomare
ferbe1 HAMILE
kirikolsaduramazdin 4 mayis test
A atav melek önümüzdeki aya inşallah
P princess01 HAMILE
betheone
demir6133 HAMILE
Gulce27 Katlanmasını bekliyoruz
berceste_
zelibon HAMILE
hayat15 13 mayıs test
ahha tedavide
Z zeynep bal önümüzdeki aya inşallah
zemre123456 9 mayıs test
@cerenbuyukunlu önümüzdeki aya inşallah
84 busra önümüzdeki aya inşallah
@Ayka5555HAMILE
L Laylay26 HAMILE
almiraroza 19 mayıs test
topitopp 28 Nisan Test
3 33elifnaz33 Tedavide
eszinbb07 Tedavide
@sevde85 HAMILE
@petty Tedavide
M msy2014 HAMILE
E Evvel_1 HAMILE
@Seyda235 önümüzdeki aya inşallah
Ladyblonde HAMILE
E ela bahar önümüzdeki aya inşallah
C Cnsrhn1907 HAMILE
N naznaz34 önümüzdeki aya inşallah
elfel 9 mayıs test
S SPAWNS HAMILE
ortanca01 HAMILE
SLaYeR_07 HAMILE
E elfat 11 mayıs test

Kızlar yanlışım varsa uyarın lütfen..

Kızlar resımlerı sızede atayım dedım bı sıtede kızlar var gıbı dedı ama emın degılım ama telde bellı olmuyo ama normal bakınca bellı
Kaçıncı gün sabah mı yaptın Can'ım bak bu benim testim bu testin ertesi günü ben kanda baktım 66cıktı sende de bar bence kaçıncı günün

Eklentiler

• image.jpeg
    53,5 KB · Görüntüleme: 63

Cnm 10.gun transfer gununde dahilmi

Kaçıncı gün sabah mı yaptın Can'ım bak bu benim testim bu testin ertesi günü ben kanda baktım 66cıktı sende de bar bence kaçıncı günün
Benım bugun 6. Gunum sabahkı ıdrarla yapmadım ama oglen 1 de yaptım 5. Gun embrıyosu bakalım ıns vardır

Benide yaziiiiin 14 mayis test gunu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…