nisanda tüp bebek yaptıracaklar buyrun umut olalım birbirimize

Sonuç çıktı mı canım aynı gün transferiyiz biz. Benim dün yaptırdığım 27 çıktı seninkini merak ediyorum..
ya netten baktım daha cıkmamıs, öğleden sonrada olabilir demişti hemşire27 mi iyi mi hiç biliyorum ben ilk denemem ilk tecrübem cunku, hiç bilgim yok. inşallah iyi bi değerdir seninki ve benim de iyi çıkar inşallah. dungece dogru duzgun uyumadım

Canım senin de tahlil sonucun bugündü çıktı mı? Hayırlı haberlerini bekliyoruz inşallahhh
:) teşekkur ederim sordugun için canım. esas gunum salı aslında ama ben kaçamak yaptım dun :) ama hala cıkmamıs sonuc, netten takıp ediyorum. öğleden sonra da olabilir demişti hemsire. valla heyecan heyecaan

hep beraber gulelim insallah.haklisin aynen öyle ilk olunca insan bilemiyor ne yapacagini iste

Cnm senin transferin kacinci gunu hangi gun oldu transferin birde bu hamilelik takvimi nasil ayarlaniyo acaba
Bugün 11.günüm canım. 26 nisanda oldu transfer.

Profil ayarlarında bebeğinizin tahmini doğum tarihi diye bir yer var, oraya tarihi yazıp kaydet de olur.

Sagol cnm bnm 6 yumurtsm toplandi fazla degil oyuzdrn ohss den pek suphelenmefim brnde. Doktor simdi aradi 13.45 de transferim olucak Allahin izniyle 3.gun embriyosu ama kac hucreli bilmiyorum ve tek embriyo koyucaklar ins tutar sitede okudugum kadariyla hep 5.gun embriyosu iki embriyo koyanlar tutmus cogunlukla Allah hakkimizfa hayirlisini etsin ins yuzumuzu guldursun

Transferden sonra 5. Günüm ve cok ciddi adet ağrım var

valla biraz düşük benimki, umarım senin yüksek çıkar

3'e 5'e hiç takılma canım. Yumurtası çok fazla olanların 5.güne takip ediyorlarki içlerinden en iyisini bulup transfer etsinler diye. Sayı daha azsa hiç işi riske atmıyorlar ve en iyi 3.gün embriyosunu koyuyorlarki doğal ortamında yani ana rahminde daha güzel gelişsin diye. İki durumun biri diğerinden daha iyi ya da kötü diye düşünme. 2 rekat şükür namazını kıl çık yola canım:)

Osen canim Liste nasıl oldu acaba bol berketli olmuş olur inşallah

Canım cenazemiz vardı 10 gündür falan pek bakmadım listeye. Babannem vefat etti. Sayfaları okudum arada pozitifler, negatifler var ama listeye dökmedim.

Ben en en son paylaştığım eski halini paylaşayım yine. Sonra alıntılar yenilik olanlar onlara göre düzenleriz. Şimdi geri dönük okumayayım sayfaları

Nick • Sondurum

S suigeneris HAMILE
Osen tedavide
sukedisi HAMILE
angel-devil HAMILE
echomare
@kelebekk47 11 mayıs test
ferbe1
kirikolsaduramazdin 4 mayis test
A atav melek önümüzdeki aya inşallah
P princess01 HAMILE
betheone
demir6133 HAMILE
Gulce27 8 mayıs test
ftmkrks
berceste_
zelibon HAMILE
hayat15 tedavide
ahha tedavide
Z zeynep bal önümüzdeki aya inşallah
zemre123456 9 mayıs test
@cerenbuyukunlu önümüzdeki aya inşallah
84 busra 10 mayıs
A Ayka5555 9 mayıs test
L Laylay26 HAMILE
almiraroza Tedavide
topitopp 28 Nisan Test
3 33elifnaz33 Tedavide
eszinbb07 Tedavide
@sevde85 HAMILE
@petty Tedavide
M msy2014 HAMILE
E Evvel_1 HAMILE
S Seyda235 29 nisan test
Ladyblonde tedavide
E ela bahar önümüzdeki aya inşallah
C Cnsrhn1907 HAMILE
N naznaz34 10 mayıs test
elfel 9 mayıs test
S SPAWNS 7 mayıs test
ortanca01 7 mayıs test
SLaYeR_07 HAMILE

Kızlar son hafta ilgilenemedim. Son durumları alıntı yaparak bildirin listeyi düzenleyeyim

Canım keselerin içinde bebeklerini gördün mü yoksa sadece kese mi gördün canım bende yarın gidicem istanbuldaki doktoruma çarşamba keseleri gördüm sadece acaba yarın görebilir miyim bebeklerimi :)
keseydi canım iki tane karartı haftaya kalp atışına gideceğizzz

Icimi rahatlattin cnm cok sagol hayirlisi bakalim Allah dualarimixi kabul etsin ins

Cnm benim test tarihimde belli oldu 19 mayis

Basin sagolsun cnm Allah rahmet eglesin nur icinde yatsin..

Bugün 11.günüm canım. 26 nisanda oldu transfer.

Profil ayarlarında bebeğinizin tahmini doğum tarihi diye bir yer var, oraya tarihi yazıp kaydet de olur.

Anladim cnm aramizda bir gun var benimde 27 nisan birde bebegin tahmini dogum tarihini nerden ogrendin cnm normalde simdi bebeklerimiz 2 haftalikmi yoksa 4 mu orasini anlamadim bana gore bebegim tam 15 gunluk

Allah rahmet eylesin mekani cennet olsun ins rabbim ailenize sabir versin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…