Hayırlısıyla tutar inş canım. Ben transferin ikinci günü normal hayatıma döndüm. Ev işlerinin hepsini çamaşır yemek falan kendim yaptım. Dışarı da çıktım gezdim. Hiç korkma sağlıklı embriyo her durumda tutunur Allah'ın izniyle.Kizlar benim bugün 4.gün genelde ben oturarak geçirdim ama bugün düş aldim biraz daha hareketliydim ama korkuyorum sanki birşeyler olurda tutmazlar diyee
Ayyy aynencok Sukur. Bana 19 mayis tarih verdi doktor ultrason icin. Senin ne zaman?
Sgl cnm darisi sizin basiniza ins dua edicem hep benim transfer gunu sayma 3.gun tam transfer saatinde hafif batmalarim oldu igne batar gibi baskada hic bisi olmadi hatta umutsuzlastim diyodum belirti yok tutmamis ama o belirti gorwnlerde kasik agirisi felan diyolar ya opudan sonra benimde bi hafta kasik agrisi mide bulantisi batmalar felan oluyodu benim dondurulmus opudan sonra transfer yapilmadi doktorum bekletti bir ay rahim dinlensin ilaclarin cogunun etkisi vucuttan gitsin diye transferden sonra genelde dinlendim evden hic cikmadim 4.gun ilik suyla ayakta dus aldim 8.gun yemek yaptim ama evin icinde yuruyus yaptim surekli hareketsizlik iyi degilmis bol bol yuru demisti doktorum bol sans diliyorum cnm ins pozitif sonuc alirsin
Sen de uzun zamandır beklemişsin ben de 8 yildir bekliyorum bebeğimi. Allah hepimize nasip etsin.
Cnm birde unuttum transferden beri ayaklarim hep buz gibi normalde corap batik sevmem ama ayagimdan cikaramiyorum arastirdim buda belirti olabilirmis
Test gününü hep transferden sonrasını düşünerek veriyorlar canım. Çoğu klinik 12.güne veriyor. Benimki Bahçeci maşallah 15.güne veriyor bekle dur :)Arkadaşlar kafama bisey takildi ,simdk tup bebekte adet hesabi yapilmiyormu..ben 27 gunde bir hasta olurum ayin 15 inde oldum 16 sinda yumurtalarimi buyutmek icin igneye basladim 23 unde catlatma oldum 25 inde opu oldum 28 inde transfer gerceklesti .. simdi normalde adet zamanim 12 mayis ama test tarihim 10 mayis kafama takilan adet gunum gecmis olmuyorki test tarihimdetup bebekte vucud zaten alt ust oluyorda ama bir duzeni var yillardir şaşmaz sanki ne dersiniz :)) gerci ilkinde 18 gun yumurta gelistirici olmustum kafamda deli sorular
Gun gun dedjginizin resmi vardi detayli 3. Gun emriyosu icin ayri 5. Gun emriyosu icin ayri sizde varsa yayinlarmisinuz internette arajtirdim bulamadimdaTest gününü hep transferden sonrasını düşünerek veriyorlar canım. Çoğu klinik 12.güne veriyor. Benimki Bahçeci maşallah 15.güne veriyor bekle dur :)
3.gün embriyosu, 3 gün daha içerde gelişse 4 günde de duvara yerleşip bölünmesi bitse ortalama 7.günden sonra beta hcg salgılamaya başlarsın. 5 günlük beta hcg de illaki bir sonuç verir.
Test gününü hep transferden sonrasını düşünerek veriyorlar canım. Çoğu klinik 12.güne veriyor. Benimki Bahçeci maşallah 15.güne veriyor bekle dur :)
3.gün embriyosu, 3 gün daha içerde gelişse 4 günde de duvara yerleşip bölünmesi bitse ortalama 7.günden sonra beta hcg salgılamaya başlarsın. 5 günlük beta hcg de illaki bir sonuç verir.
Gun gun dedjginizin resmi vardi detayli 3. Gun emriyosu icin ayri 5. Gun emriyosu icin ayri sizde varsa yayinlarmisinuz internette arajtirdim bulamadimda
Aynen evet cok tesekkur lerBoyle biseymi dediginiz
benimde bugun 8.gunumdu yaptım tahlil dayanamdım :) sizinde test gununuz 10 mayıs sanırım. benimde öyle. 3.gun embriyosuHadi insallah bakalim yarin 9.gunum kan verecegim,devleth. Acilde yapiliyormu yomsa ozelemi gitsem ?
84 busra aile hekimım de yaptım ben bu arada
benimde bugun 8.gunumdu yaptım tahlil dayanamdım :) sizinde test gununuz 10 mayıs sanırım. benimde öyle. 3.gun embriyosu
benim iğne durumum yok. ayy size allah kolaylık versin, hergun iğne zor oluyordurCnm bizim burda bi saglikocagi var aile hekimimiz burda en yakin ilce 20 km uzaklikta ,burdada sadece persembe kan alip Ankara merkeze yolluyolarmis, hergun gobekten ignem var onun icin merkeze inecegim inmisken kanda vereyim dedim ama almazlarsa ozele giderim :)
sonucumu yarın öğrenicem inşallah, neetten :) ilk tahlilimi yaptım. cok vesvese yapmak istemiyorum açıkçası onun için sıksık tahlil falan yapmıcam. ALLAH KERİM@84 busra
allah razı olsun :) seninde inşallah.. bugece uyku varmı bilemiyorum artıkHadi insallah sabah kalktigimda seninde hayirli haberini okurum .. dualarim seninle cnm hakkinda ne hayirlisiysa o olsun .
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?