nisanda tüp bebek yaptıracaklar buyrun umut olalım birbirimize

benim iğne durumum yok. ayy size allah kolaylık versin, hergun iğne zor oluyordur

Hemde ne zor valla göbegim mosmor oldu ,ama deger onlari dusunup hepsi gececek diyorum.. en acitan haftada bir kalcadan dusuk engelleyici igne cok yagli o en fena 1 hafta oturamiyorum :) bide iki kalcamda dusuk engelleyici bant takili onlarda sikinti veriyor.ayyy rabbim.su hayirli haberi bende alayimda yeterrr herseye raziyim :)

Hemde ne zor valla göbegim mosmor oldu ,ama deger onlari dusunup hepsi gececek diyorum.. en acitan haftada bir kalcadan dusuk engelleyici igne cok yagli o en fena 1 hafta oturamiyorum :) bide iki kalcamda dusuk engelleyici bant takili onlarda sikinti veriyor.ayyy rabbim.su hayirli haberi bende alayimda yeterrr herseye raziyim :)
ay gercekten mi :( Allah kolaylık versin. emekler boşa cıkmasın Rabbim.

Canım sen Crinone jel kullanıyor musun? Sanki birkaç gündür bende hafif bi vajinal koku var jel mi yapıyor acaba? Öyle çok abartı kötü değil ama jelden kaynaklı iç çamaşırımda ıslaklık oluşunca kısa süre sonra hafif bi koku oluyor. Enfeksiyon olmasın Allah korusun gece gece kafaya taktım şimdi :(

Canım sen Crinone jel kullanıyor musun? Sanki birkaç gündür bende hafif bi vajinal koku var jel mi yapıyor acaba? Öyle çok abartı kötü değil ama jelden kaynaklı iç çamaşırımda ıslaklık oluşunca kısa süre sonra hafif bi koku oluyor. Enfeksiyon olmasın Allah korusun gece gece kafaya taktım şimdi :KK43:

Canim ben progestan yumusak kabsul kullaniyorum fitil olarak.. normal cnm ya oraya surekli biseyler atiyoruz :) bendede oluyor düsunup sikinti yapma

Canim ben progestan yumusak kabsul kullaniyorum fitil olarak.. normal cnm ya oraya surekli biseyler atiyoruz :) bendede oluyor düsunup sikinti yapma
Canım Allah razı olsun valla sayende rahat uyuycam. Başka bir topikte bi arkadaş cevaplamış, 1 aydır kullanıyorum koku falan yok bende demiş. Başka biri de doktor koku yaparsa mutlaka ara beni demiş. Normalde bile her kadının kendine has vajinal kokusu olur diye biliyordum bende. Koku yok bende denilince panik oldum

Canım Allah razı olsun valla sayende rahat uyuycam. Başka bir topikte bi arkadaş cevaplamış, 1 aydır kullanıyorum koku falan yok bende demiş. Başka biri de doktor koku yaparsa mutlaka ara beni demiş. Normalde bile her kadının kendine has vajinal kokusu olur diye biliyordum bende. Koku yok bende denilince panik oldum

Hepimizden razi olsun cnm .. bence normadir ben pek takmam oyle seyleri boyle ilac gibi geliyor koku ama seninki farkli miki ,en guzeli sabah kalktiginda doktornu ararsin ennazindan icin rahatlar cnm gecen guzel olsun :*

Hepimizden razi olsun cnm .. bence normadir ben pek takmam oyle seyleri boyle ilac gibi geliyor koku ama seninki farkli miki ,en guzeli sabah kalktiginda doktornu ararsin ennazindan icin rahatlar cnm gecen guzel olsun :*
Kötü ve ağar bi koku değil çok şükür. Sadece iç çamaşır ilacın atığı ile ıslanınca hafif bi koku değişimi oluyor. Sabah artık doktoru bi ararım yine de.

st: 46385749 .!.:
Himm anladım cnm bende öğretmenim kamu personeline.indirimmi oluyo polise mi sadece ben.8bini gozden cikardim bakakim.ins olsunda bebisim .sen hamilemisin cnm suanda yoksa aldinmi bebisini kucağına

Sağlıkcilara % 20, polislere% 10 indirim var.tum kamu memurlarına Yok diye biliyorum.ama yinede sorarsin. Bende nisan ayında yaptırdım canım daha yeni yani.henuz keseyi bile görmedim yani.

sonucumu yarın öğrenicem inşallah, neetten :) ilk tahlilimi yaptım. cok vesvese yapmak istemiyorum açıkçası onun için sıksık tahlil falan yapmıcam. ALLAH KERİM:KK73:@84 busra
Canım senin de tahlil sonucun bugündü çıktı mı? Hayırlı haberlerini bekliyoruz inşallahhh

Ayyy aynen:KK73: cok Sukur. Bana 19 mayis tarih verdi doktor ultrason icin. Senin ne zaman?
Canım sen testten sonra hemen doktora gitmiş miydin yoksa telefonla görüşüp 19 mayısa gel mi dedi?

Benim salı günü transferin 14.günü ve doktorumda randevum var. Sadece testi mi yeniler acaba yoksa vajinal ultrason da yapar mı?

Hayırlısıyla tutar inş canım. Ben transferin ikinci günü normal hayatıma döndüm. Ev işlerinin hepsini çamaşır yemek falan kendim yaptım. Dışarı da çıktım gezdim. Hiç korkma sağlıklı embriyo her durumda tutunur Allah'ın izniyle.
ayy tesekkur ederim moral oldu bana yataktan kalkarken bile korkarak kalkiyodum valla,hapsururken eyvan düştü diyorum o derece

Kizlar benim opudann sonra ucuncu gunun adet olcaakmisim gibi kasiklarima agri girio sabah kalktigimda midemde bulaniyordu az simdi gecti arada geliyor biyle normalmiki bide bugun buyuk uhtimal transfer edilicek embriyo yan etkisi olmaz ins bu agrilarimo_O

ayy tesekkur ederim moral oldu bana yataktan kalkarken bile korkarak kalkiyodum valla,hapsururken eyvan düştü diyorum o derece
Ayy güldürdün beni sen de gül emi :)))
İlk transferimde 1 hafta annemde kaldık yemek ve tuvalet ihtiyacı için kalkıyordum sadece. Sağolsun annem prensesler gibi baktı bana. Ama Sonuç koca bir negatif...

Bunda öyle yapmadım ama. Sonuçta embriyo konulduğu andan itibaren artık normal gebelerden pek bi farkımız olmuyor. İnsanlar çocuk üstüne çocuk yapıyor, biri kucağında biri karnında. Onların bebekleri tutunuyorsa bizim embriyolarda sağlıklıysa tutunur diye düşün canım.

Transferden sonra 5. Günüm ve cok ciddi adet ağrım var
Canım embriyo rahim duvarına gömülürken bazı insanlarda ciddi karın ve kasık ağrıları olabiliyormuş. Kötü düşünme hemen. Doktorunu ara bi istersen. Kanama olmadığı sürece umut devam ediyor.

Kizlar benim opudann sonra ucuncu gunun adet olcaakmisim gibi kasiklarima agri girio sabah kalktigimda midemde bulaniyordu az simdi gecti arada geliyor biyle normalmiki bide bugun buyuk uhtimal transfer edilicek embriyo yan etkisi olmaz ins bu agrilarimo_O
Ben opudan sonra 3 günde anca kendime gelebilmiştim. Şuan yaşadıkların yüksek ihtimal olağan.

Yalnız bugün doktorunla mutlaka bu durumu görüş. Ne kadar yumurtan toplandı bilmiyorum ama fazla yumurtası oluşan pko hastalarında ohss riski oluyor. Bence ciddi bi sorunun yok ama temkinli olmakta fayda var. Allah yardımcın olsun canım dualarım seninle git bebişlerini al gel :)

Canım embriyo rahim duvarına gömülürken bazı insanlarda ciddi karın ve kasık ağrıları olabiliyormuş. Kötü düşünme hemen. Doktorunu ara bi istersen. Kanama olmadığı sürece umut devam ediyor.

Cnm senin transferin kacinci gunu hangi gun oldu transferin birde bu hamilelik takvimi nasil ayarlaniyo acaba

Back