nisanda tüp bebek yaptıracaklar buyrun umut olalım birbirimize

Ins cnm benim bak soyle dusun aslinda bizim degerler ayni 3. Gun embriyosu 8. Gunde 11 gunluk olur 5.gun embriyosu 8.gunde 13 gunluk olur ki benim 10.cu gun yani bebegim 15 gunluk senin ise 11 gunluk cok normal degerin ayni yani hatta sevin mutlu ol 15.gune gelince yuksek degerler goruceksin ins cnm

Allah razı olsun canım ya gerçekten ümitsizliğe düştüm dediğin gibi 4 gün sonraya düzenli artsa 110 civarı olur Allah'ın izniyle :)

sinca sinca ne kdr tuttu acaba tedavin toplam

5200 ilaç hariç ama benim eşim polis memuru olduğu için 4750 ilaçsız. Ama ilaçlarda bi eczane ile anlaşmalı normalde 1200 tutacak ilaçlar 600 tl ye vermişlerdi. Raporun varsa bu 2000 de öyle indirim oluyor sanırım. Benim rapor yoktu. Sivas tan git gel yaptırdik biz.canim her seferinde de iki kişinin pozitif sonucunu gördükçe ben arzu hanima karşı iyice güvendim. Ayrıca kadın çok pozitif insana moral veriyor. Ekip de iy

Gulce27 Gulce27 canim sana en güzel örnek ben 5.gun embriyosu ve 15.gün değerim 28 ne dersin hiç kimseyle karşılaştırma herkesin değeri kendisine göre olur

Kızzlaar her kes sormuş ben anlatıyım. Bizimki eşimden kaynaklanan problemdi. 1 yıl önce varikosel ameliyati olmuştu. Hem morfoloji bozuktu hemde haraketde problem vardi.1 kez aşılama yapmıştık amma olmadı amma Allahima cok şükür. Allahıma cok dua etdim cok şükür oldu:nazar::nazar::nazar::nazar: 2 mikroenjeksiyon 5 gun embrio transfer edildi. Ve 10 gün deyerim 420)) kızlaar Allah isteyen her kese versin

Kızlar slm ben bu hafta tedaviye başlıyorum . Hafta içi gidicem . E2 yükselmesi nedeniyle yumurtaları dondurduk. 4 ay kan değerinin düşmesini bekledik ve iyisallah bu hafta tekrar başlıcaz . Rabbim herkezin gonlundekini nasip etsin . Çok heycanliyim anlatamam inanin...

Canim oncelikle gercekten cok uzuldum.. hakkinda hayirlisi buymus insallah 2 .tutar .. kimyasal gebelik yasiyorsun deger dustuyse tekrar yukselmez ilaclari birak cnm ,once bebisin tutunmus sonra dusmus doktor 2.de dna hasar testi yapar.. benim de ilki 100 cikmisti 2.gun 68 e dusmustu , hem aglayip hem doktoruma sordum 2 tane koymustunuz acaba 1 dustu diyeri duruyormudur diye doktorum asla oyle olmaz dedi deger dusmezdi dedi..cnm cok uzucu biliyorum bende herkeze soylemistim .cok zor durum cok iyi anliyorum seni 1 kac gune kadar kanaman baslar ve et parcasi duser agrili bir sekilde.. cok gecmis olsun tekrarrr :KK43:(((

Evet cnm cok zor gerçekten ne sevindim ne üzüldüm agladim inan hic bi tepki veremedim.bende bir umut belki artar diyorum ama .en azindan gebelik oluşuyor dedi doktorum.ins nasip eder rabbim.senin hayırlı haberlerini bekliyorum artik inş.

5200 ilaç hariç ama benim eşim polis memuru olduğu için 4750 ilaçsız. Ama ilaçlarda bi eczane ile anlaşmalı normalde 1200 tutacak ilaçlar 600 tl ye vermişlerdi. Raporun varsa bu 2000 de öyle indirim oluyor sanırım. Benim rapor yoktu. Sivas tan git gel yaptırdik biz.canim her seferinde de iki kişinin pozitif sonucunu gördükçe ben arzu hanima karşı iyice güvendim. Ayrıca kadın çok pozitif insana moral veriyor. Ekip de iy
Himm anladım cnm bende öğretmenim kamu personeline.indirimmi oluyo polise mi sadece ben.8bini gozden cikardim bakakim.ins olsunda bebisim .sen hamilemisin cnm suanda yoksa aldinmi bebisini kucağına

Çok sevindim canım Allah kucağına almak nasip etsin. Darısı da biz bekleyenlere olsun. 4. Günüm bitti benim de. Belirtin oldu mu bisey hissettin mi. Neler yaptin bu süreçte

Sgl cnm darisi sizin basiniza ins dua edicem hep benim transfer gunu sayma 3.gun tam transfer saatinde hafif batmalarim oldu igne batar gibi baskada hic bisi olmadi hatta umutsuzlastim diyodum belirti yok tutmamis ama o belirti gorwnlerde kasik agirisi felan diyolar ya opudan sonra benimde bi hafta kasik agrisi mide bulantisi batmalar felan oluyodu benim dondurulmus opudan sonra transfer yapilmadi doktorum bekletti bir ay rahim dinlensin ilaclarin cogunun etkisi vucuttan gitsin diye transferden sonra genelde dinlendim evden hic cikmadim 4.gun ilik suyla ayakta dus aldim 8.gun yemek yaptim ama evin icinde yuruyus yaptim surekli hareketsizlik iyi degilmis bol bol yuru demisti doktorum bol sans diliyorum cnm ins pozitif sonuc alirsin

Sgl cnm darisi sizin basiniza ins dua edicem hep benim transfer gunu sayma 3.gun tam transfer saatinde hafif batmalarim oldu igne batar gibi baskada hic bisi olmadi hatta umutsuzlastim diyodum belirti yok tutmamis ama o belirti gorwnlerde kasik agirisi felan diyolar ya opudan sonra benimde bi hafta kasik agrisi mide bulantisi batmalar felan oluyodu benim dondurulmus opudan sonra transfer yapilmadi doktorum bekletti bir ay rahim dinlensin ilaclarin cogunun etkisi vucuttan gitsin diye transferden sonra genelde dinlendim evden hic cikmadim 4.gun ilik suyla ayakta dus aldim 8.gun yemek yaptim ama evin icinde yuruyus yaptim surekli hareketsizlik iyi degilmis bol bol yuru demisti doktorum bol sans diliyorum cnm ins pozitif sonuc alirsin

Cok teşekkürler canım insallah 7 gün sonra bende pozitif görürüm.

İkiz anneleri deyerleriniz kacti?????:anne::anne::anne:

Cnm hayirli olsun degerin cok guzel ikiz annesi olacan ins degerlerin onu gosteriyo rabbim korusun ikiside sana simsiki tutunsun ins benim tek embriyoydu elhamdulillah oda tutmus beraberiz rabbim kucagimizada almayi nasip etsin bosuna belirti pesinde kostuk :)

Aminn inşallah allah ümit kesilmez vardır bundada bir hayr

Aynen cnm Allahtan umit kesilmez 9 yil bekledim ben hala inanamiyorum 9 yillik hasretim bitecek ins emin ol herseyin bi zamani var hep dualarimda olacaksin rabbim en kisa zamanda kendi katindan hazinesinden hayirli saglikli evlatlar nasip etsin ins burda senindw guzel haberlerini gorucez ins

Cnm hayirli olsun degerin cok guzel ikiz annesi olacan ins degerlerin onu gosteriyo rabbim korusun ikiside sana simsiki tutunsun ins benim tek embriyoydu elhamdulillah oda tutmus beraberiz rabbim kucagimizada almayi nasip etsin bosuna belirti pesinde kostuk :)
Ayyy aynen:KK73: cok Sukur. Bana 19 mayis tarih verdi doktor ultrason icin. Senin ne zaman?

Kizlar benim bugün 4.gün genelde ben oturarak geçirdim ama bugün düş aldim biraz daha hareketliydim ama korkuyorum sanki birşeyler olurda tutmazlar diyee

Back