- 15 Aralık 2018
- 8.427
- 20.273
- 348
- Konu Sahibi Lady Isabella
-
bence var hayırlı olsunSelam kızlar herkese hayırlı olsun. Benim de 5. Gün embriyosu 7 nisanda transfer oldu. Cuma günü Test günüm. Bugun 7. Günüm bitti bakalm az kaldı bekliyorum. 5. Günden beri idrar testi yapıyorum.
5. gün negatif
6. Gün pozitif (silik)
7. Gün pozitif (silik)
Yani acaba gebelik var mıdır. İdrarda çıkar mı bilmiyorum. Var mı bu şekilde idrarda öğrenen acaba
Ben yine de ümitlenmedim çünkü çıkmaz gibi geliyoİlk denemem olduğu için bilemiyorum ama böyle mesajları gördükçe koşa koşa eczaneye gidip test alasım geliyo.
Had inşallah bakalım cuma günü testte görücembence var hayırlı olsun
allahın izniyle dr danda mutlu haberi alcaksın canımHad inşallah bakalım cuma günü testte görücemşok olmak istemiyorum
Ayy inşallaahhh bekleyen herkes inşallaahhhhhh mübarek ayda hayırlı haberlere kavuşalım artıkallahın izniyle dr danda mutlu haberi alcaksın canım
valla bu mübarek aylarda bizde annelik heycanıyla yanıp tutuşalım inşallahAyy inşallaahhh bekleyen herkes inşallaahhhhhh mübarek ayda hayırlı haberlere kavuşalım artık
Var tabi var canim hayırlı olsun..Sağlıkla gelsin kuzumSelam kızlar herkese hayırlı olsun. Benim de 5. Gün embriyosu 7 nisanda transfer oldu. Cuma günü Test günüm. Bugun 7. Günüm bitti bakalm az kaldı bekliyorum. 5. Günden beri idrar testi yapıyorum.
5. gün negatif
6. Gün pozitif (silik)
7. Gün pozitif (silik)
Yani acaba gebelik var mıdır. İdrarda çıkar mı bilmiyorum. Var mı bu şekilde idrarda öğrenen acaba
Senin ne zman oldu transfer canm dondurulmuş mu taze mivalla bu mübarek aylarda bizde annelik heycanıyla yanıp tutuşalım inşallah
DONDURULDU adet olunca gitcem hastaneye canım allah nasip ederseSenin ne zman oldu transfer canm dondurulmuş mu taze mi
Hayırlı olsun şimdiden inşallah güzel sonuçlar alırsın canmDONDURULDU adet olunca gitcem hastaneye canım allah nasip ederse
İnşallah isteyen herkes kavuşsunn tez zamandaVar tabi var canim hayırlı olsun..Sağlıkla gelsin kuzum
Darısı bizlere olsun insallah
inşallah canımHayırlı olsun şimdiden inşallah güzel sonuçlar alırsın canm
Bence hic te.etkili degil 3 ay önce aldim son negatifimi ayni ilaclari kullanıyordum gene de kocaman tek cizgi cikmistiİnşallah isteyen herkes kavuşsunn tez zamandaama ilaçlardan da olabilir diyorlar o yuzden ümitlenmiyim dedm
Yani estrofem günde 3
Progestan fitil günde 3
Bir de prolutex iğne vuruyorum her gün bunlar etkiler mi bilmiyorum
Sende durum ne canım yapıldı mı transfer
Yapildi cumartrsi gunu...Ben de belirtisizlige taktim kafamıİnşallah isteyen herkes kavuşsunn tez zamandaama ilaçlardan da olabilir diyorlar o yuzden ümitlenmiyim dedm
Yani estrofem günde 3
Progestan fitil günde 3
Bir de prolutex iğne vuruyorum her gün bunlar etkiler mi bilmiyorum
Sende durum ne canım yapıldı mı transfer
Pozitif çıksa da süreç ve risk hep devam ediyorBence hic te.etkili degil 3 ay önce aldim son negatifimi ayni ilaclari kullanıyordum gene de kocaman tek cizgi cikmisti
Benim hiç belirtim yoktu ve belirti olmasını hiç beklemedim çnkü belirti ile alakalı bişey değil bence ona takılma canım. dünden beri belim ortadan ikiye ayrılıyormuş gibi ve bacaklarımı aşağı doğru çekiyorlar gibi sızlıyor başka da bişey yokYapildi cumartrsi gunu...Ben de belirtisizlige taktim kafamıcanımı sıkıyor
Valla canım büyük ihtimalle açıktır herhalde.ama canım çok sıkıldı inan..cmt gününe geliyor hastane açık mı canım
Ne bileyim bana kalırsa insan hissediyor ya...bi minik kıpırtı bi agri sanci batma vs vs iste minicik bi işaret bekliyorum halaBenim hiç belirtim yoktu ve belirti olmasını hiç beklemedim çnkü belirti ile alakalı bişey değil bence ona takılma canım. dünden beri belim ortadan ikiye ayrılıyormuş gibi ve bacaklarımı aşağı doğru çekiyorlar gibi sızlıyor başka da bişey yokher gün bol bol dua ediyorum çok iyi besleniyorum artık hayırlısı bakalım
Benim yengem hamile kaldıgını 5 aylıkken öğrendi O 5. Ayda bile hissetmediyse ben hiç hissetmeyi beklemiyorumNe bileyim bana kalırsa insan hissediyor ya...bi minik kıpırtı bi agri sanci batma vs vs iste minicik bi işaret bekliyorum halaamaaa yok insallah ben yanilirim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?