• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Nisan'da tüp bebek transferi yaptıracaklar!!!Haydi birlikte bekleyelim..

Kızlar sonucum çıktı, positif elhamdülillah 😊 Beta HCG : 75 ui çıktı, cuma günü tekrar tahlilim olacak, rakamın çift katlayarak gitmesi gerekiyor hamileliğimin onaylanması için. Seviniyorum ama cuma gününü bekleyeceğim emin olmak için.

İlk denememizdi, 3.gunluk taze embriyo ile.
Sağ salim kucağınıza alın insallah cok sevindim☺️ Belirtileriniz oldu mu peki gün gün neler yasadınız bizimle paylasırsanız sevinirim☺️

Transfer : 3/04/21 (3 günlük embriyo)
Progestan devam ettim, 2 sabah 2 akşam.

Transferden 2-3 gun sonra, kasık ağrılarım oldu.
8,9. Gün arası, adet sancısı gibi karnım ağrıdı, adet görücem sandım 😊 hiç bir leke veya kanamam olmadı.
Hormonlardan soğan ve sucuk gibi yiyeceklerin kokusunu kaldıramadım, hala kaldıramıyorum.
Ara ara bulantılarım oldu, progesteron'dan dolayı beyaz akıntılarım çok fazla oluyor.

Bugun 12.gunde kan tahlili verdim, positif çıktı beta HCG : 75 UI çıktı, progesteron'a devam edicem ve cuma yine tahlil vereceğim HCG hormon değerim katlanması lazım 😊

Rabbim hepimize hayırlı sonuçlar görmeyi nasip etsin ve sağlıklı sıhhatli şekilde kucağımıza almayı 🤲🤲🤲

8,9. Gün arası, adet sancısı gibi karnım ağrıdı, adet görücem sandım 😊 hiç bir leke veya kanamam olmadı.
Hormonlardan soğan ve sucuk gibi yiyeceklerin kokusunu kaldıramadım, hala kaldıramıyorum.
Ara ara bulantılarım oldu, progesteron'dan dolayı beyaz akıntılarım çok fazla oluyor.

Bugun 12.gunde kan tahlili verdim, positif çıktı beta HCG : 75 UI çıktı, progesteron'a devam edicem ve cuma yine tahlil vereceğim HCG hormon değerim katlanması lazım 😊

Rabbim hepimize hayırlı sonuçlar görmeyi nasip etsin ve sağlıklı sıhhatli şekilde kucağımıza almayı 🤲🤲🤲
Cok tesekkür ederim amin insallahh tüm bekleyenlere nasip olsun🤲🏻 Bende dün 3.gün embriyo transferi oldum taze. Beklemedeyim bakalım🤩

Kızlar sonucum çıktı, positif elhamdülillah 😊 Beta HCG : 75 ui çıktı, cuma günü tekrar tahlilim olacak, rakamın çift katlayarak gitmesi gerekiyor hamileliğimin onaylanması için. Seviniyorum ama cuma gününü bekleyeceğim emin olmak için.

İlk denememizdi, 3.gunluk taze embriyo ile.
Ayy ne güzel maşallah🧿 sağlıkla kucağına al🙏 Benim de 3. gün taze transfer, 3. gün görünce gözlerim faltasi gibi açılıyor 🙋

Sanirim hem kullandığımız ilaçlar hem de döngünün yakın olması da etkiliyo. Ama en iyisini yapmışsın çalışmaya başlayarak. Ben bi süre dinlenmeye karar vermiştim ve evdeyim. Eşim de yanımda değil görevde. Yalnız atlatmak olduğum için de galiba gecmiyo zaman ama sonu güzel olsun hepimizin 🥰🥰🥰 Inşallah hayırlı haberlerle gelip mutlu edersin. Mutlaka yaz. Hadi çok heyecanlı güzel haberler olsun yaaa 🥰🥰🥰🥰😍😍
Benim eşim de şehir dışında. Bu yüzden tedirginim ya o yokken bir şey olsa diye

Cqnim cok cok üzüldüm..Ne desem bilemedim sağlık olsun bilirim o duyguyu cok yasadim ben de... Yas kaçtı senin kacinci denemeydi Rabbim maddi manevi guc versin inşallah bir daha denersiniz..
Ben 40 yaşndym cnm 2. Denemmdi Allah kimseye yaşatmasn o hayal kırıklıpını çok zor....

çok sevindim canım.Hayırlı bir evlat olsun inşallah

Amin canım.evet yinede 12. Güne kadar bekleyeceğim.acaba böyle olup hamilr kalan var mı?
3. gün embriyosu ise benim arkadaşım 9. gün ksn testi yaptı, sonuç 3 küsür çıkmış yani negatif. 11. gün yapmış 34 çıkmış. Ve gittikçe ilerlemiş. Seninki de öyle olabilir ama kaçıncı gün embriyosu idi o önemli.

Selam kızlar dün opu olmuştum 1 yumurta toplamışlar az önce aradılar yumurta olgunlaşmamış iptal oldu e o zaman neden opu yaptılar olgun değilse erkenden onca iğne para can moral boşa gitti nalet olsun

Selam kızlar dün opu olmuştum 1 yumurta toplamışlar az önce aradılar yumurta olgunlaşmamış iptal oldu e o zaman neden opu yaptılar olgun değilse erkenden onca iğne para can moral boşa gitti nalet olsun
Geçmiş olsun canım o kadar uğraş sonucu mahvolmuşsundur ☹️ Ultrasonda yumurtalarımızı folikül olarak görüyorlar,yumurta hücremiz o folikülün icinde gelisiyor toplayıp incelediklerinde olgunlasmamıs cıkabiliyor. Benimde 8 yumurtam görünüyordu doktor opuya kadar 10 olur demişti önceki gün fakat sadece 5 yumurta cıktı onlardanda 3 tanesi döllenebildi. Nasip kısmet işte inşallah bidahaki tedavinde iyi sonuçlar alırsın ümidini yitirme bol bol dua et🙏🏻

Back