- 5 Ekim 2007
- 14.831
- 16.267
- 823
- 42
- Konu Sahibi Lady Isabella
Ayyy hadi insallahBenim yengem hamile kaldıgını 5 aylıkken öğrendi O 5. Ayda bile hissetmediyse ben hiç hissetmeyi beklemiyorum
Ama yengene de masallah nasılsın hissetmez
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Ayyy hadi insallahBenim yengem hamile kaldıgını 5 aylıkken öğrendi O 5. Ayda bile hissetmediyse ben hiç hissetmeyi beklemiyorum
öyle canım ne desekde kafana takcaksın ama kendini rahatlatmaya pozitif düşünmeye çalış. sana iyi gelen şeyleri yap . olumluyu pozitifi üstüne çekValla canım büyük ihtimalle açıktır herhalde.ama canım çok sıkıldı inan..
Yine 12.gunun testini yap arkadaşım ve doktorun bir şey soylemedikce ilaçlarına devam et ❤ Rabbim ne verirse hayırlısını versinKızlar dayanamayıp kan testi verdim bugün 9. Gündü maalesef ki test sonucum negatif.0.1 çıktı.rabbim sizlere nasip etsin inşallah
Amin canım.evet yinede 12. Güne kadar bekleyeceğim.acaba böyle olup hamilr kalan var mı?Yine 12.gunun testini yap arkadaşım ve doktorun bir şey soylemedikce ilaçlarına devam et ❤ Rabbim ne verirse hayırlısını versin
dr gitsen ilaçlarına devam et neden erken test yaptın diye kızar çünkü drlar bile ümitli oluyor bu durumlarda sende ümidini yitirmemeye çalış kuzum. hakkında hayırlısı inşallahKızlar dayanamayıp kan testi verdim bugün 9. Gündü maalesef ki test sonucum negatif.0.1 çıktı.rabbim sizlere nasip etsin inşallah
inşallah rabbim bu mübarek ayda herkesin yüzünü güldürsün bir şekildeBende bu sabah Kan tahlilimi yaptım sonuç daha çıkmadı onu bekliyorum, inşallah positif olur. Rabbim nasip etsin hepimize su mübarek günlerin yüzü suyu hürmetine
Hadi bakalım hayırlı olsunn inşallah kat kat katlanırrrr darısı başımızaaKızlar sonucum çıktı, positif elhamdülillah Beta HCG : 75 ui çıktı, cuma günü tekrar tahlilim olacak, rakamın çift katlayarak gitmesi gerekiyor hamileliğimin onaylanması için. Seviniyorum ama cuma gününü bekleyeceğim emin olmak için.
İlk denememizdi, 3.gunluk taze embriyo ile.
Süper Maşallah, çok sevindim.Kızlar sonucum çıktı, positif elhamdülillah Beta HCG : 75 ui çıktı, cuma günü tekrar tahlilim olacak, rakamın çift katlayarak gitmesi gerekiyor hamileliğimin onaylanması için. Seviniyorum ama cuma gününü bekleyeceğim emin olmak için.
Hayırlısı olsun Tatlım rabbim emeklerimizi boşa çıkarmasın40 yaşındayım canim. Estorfem kullanıyorum sadece. 15 inde gideceğim kan testi ve rahim kalınlığına bayılacakmış. Ondan sonra doktorum ne derse bilmiyorum
Ne güzel Rabbim kucağına almayı nasip etsin bizlerinde hayırlı haberlerini duyarsın inşallah bizede dua et lütfenKızlar sonucum çıktı, positif elhamdülillah Beta HCG : 75 ui çıktı, cuma günü tekrar tahlilim olacak, rakamın çift katlayarak gitmesi gerekiyor hamileliğimin onaylanması için. Seviniyorum ama cuma gününü bekleyeceğim emin olmak için.
Amiin Rabbim sağlıklı sıhhatli şekilde kucaklarımıza almayı nasip etsinHadi bakalım hayırlı olsunn inşallah kat kat katlanırrrr darısı başımızaa
ay çok sevindimmmmmmKızlar sonucum çıktı, positif elhamdülillah Beta HCG : 75 ui çıktı, cuma günü tekrar tahlilim olacak, rakamın çift katlayarak gitmesi gerekiyor hamileliğimin onaylanması için. Seviniyorum ama cuma gününü bekleyeceğim emin olmak için.
Amiiin Rabbim razı olsun ❤Süper Maşallah, çok sevindim.
İnşallah katlanarak artsın.
Aminn Rabbim razı olsun ❤Hayırlısı olsun Tatlım rabbim emeklerimizi boşa çıkarmasın
Etmem mi ? Rabbim nasip etsin amiinNe güzel Rabbim kucağına almayı nasip etsin bizlerinde hayırlı haberlerini duyarsın inşallah bizede dua et lütfen
Amin canim hepimizin insallah. Yarın ne diyecek bakalımHayırlısı olsun Tatlım rabbim emeklerimizi boşa çıkarmasın